Hirdetés

Aktív témák

• dethroner

veterán

Én nem örülnék annak, ha csak 1 csomagot alkalmazna a Digi, akkor se ha ebben mindenféle korlátlanságok lennének az itt többek által elfogadhatónak mondott 5000-ért. SE! Szerintem gondolni kéne a nem hardcore telefonhasználókra is, akik eddig is elvoltak feltöltőkártyás csomagjukkal. Én se szoktam havi szinten néha 50 percet se beszélni, nem hiszem hogy attól hogy korlátlan, lenne bennem ingerenciám egész nap hívogatni. Ahogy a korlátlan mobilnet értelmét is csak ott látom, ahol nincs értékelhető vezetékes szolgáltatás. Telekomos simet használok kizárólag mobilnetre, 1GB, ha lefogy eldobom és rendelek újat 1000-ért. Mivel amint hazaérek elindítom a wifit, így csak böngészésre, viber és email használatra van szükségem mobilnetre, így az 1GB kb 2-3 hónap között kitart. Most amióta beraktam a Digi sim kártyát próbaképp nem kapcsolgattam a wifit, folyamatosan mobilnetet használok, kíváncsiságból, hogy mekkora adatmennyiséget használok telefonon. Nos, kérem ez Június 1 óta 3,55GB idáig. Vagyis ha csak mobilnetet használnék akkor is kijönnék kb havi 5GB-ból. Alapvetően PC-t használok és szerintem vannak még ezzel rajtam kívül így páran. Én is örülök nagyon a Digi színre lépésnek, de ha nem fog azokra is gondolni a csomagok összeállításánál, akik hozzám hasonlóan használják a telefont, biztosan nem leszek előfizetőjük. Kardjukba nem dőlnek majd ezért, ebben biztos vagyok, de jelen felhasználási szokásaim nézve kb 1500-ért tudok elképzelni egy csomagot, amiben van némi lebeszélhetőség és néhány GB mobilnet.

Aktív témák