Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
2 honapja tolom 30/20al.
egy ideig semmi bajom nem volt vele,de mostanában mindig előjönnek ilyen netszakadásfélék.
online játék kidob,torrent,msn leáll,majd 1-2 mp mulva ismét yo.
kicsit idegesítő amikor már 10edszerre megyek vissza a játékba és mindig a legjobb pillanatban szakad meg....
másnál is előfordult már ilyen?Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hattorihanzo #2765 üzenetére
router van?
lehet,csak azért nem megy visszafele,mert kevés a leech
amugy warez itt is tiltva vanAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hattorihanzo #2775 üzenetére
igazábol fogalmam sincs mivel lehet a problem.
talán még annyit ha a nodod nem csak antivirus,hanem tűzfal is,akkor ott nyitnod kell a torrentnek egy portot.és azon a porton keresztül menni is fog.Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
mostanában elég sokat szorakozik a netem...
nemtudom miért.ilyen 1-2 másodperces szakadások.megáll minden,majd ujracsatizik.
nálatok is van,vagy az alaplapi hálokártya nembírná?Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
eddig egy 100as kártyán volt,és ott is hibázott.akkor dugtam át az alaplapi gigásra
ugyan az a szitu.na mind1.bemegyek akkor boltba veszek vmi gigásatAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
arrol mit tudtok,h melyik routerrel nem lehet megosztani digit?
havernak edimaxja van és egyszerűen nem lehet megosztani.a két gép látja egymást,de net nincs...minden faszául beállítva,de semmi...Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
volt olyan gondom,h szakadt a net elég sokszor.régi elég régi volt a hálokari.
átdugtam alaplapiba.egy ideig yo volt,de most megint kezdi.
ha veszek egy ujat akkor javul a hyelzet?vagy másnál is szakad ez a "sz@r"
Miskolc amugyAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
szentgyörgy 74
megy a gép naponta kb 12-16 orát.
igazábol csak akkor veszem észre,h szakad,ha gamelek.online gamebe elég feltűnő,ha laggolok vagy a server not responding lesz...
a szakadás kb 1 mp,szal ilyen mikroszakadás vagy mi...ki se lép gameből csak olyan mintha laggolna 5ös latancyvel de van ugy,h megszakad teljesen és olyan 5 mp mulva becsatlakozik.
router van nálam is,de akkor valszínű alaplapi hálokarival van prob.
boltba 1700ft egy hálokari...szal nem igazán vág földhöz.[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
szakadásokkal kapcsolatban,sztm nem a hálokarinak van baja.
most pl semennyire nem szakadok.
töltök felfele folyamat 2 megával és mellette gamelek.és nem észlelek semmit.
lehet szolgáltatonal van akkor bibiAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz satomee #2981 üzenetére
buli?na persze én sem vagyok alkoholista,de ha iszok és ha épp nem ásványvizet,akkor sört mivel jobb is és olcsobb is mint egy kola nem gagyikolárol beszélünk
ugy néz ki mindenkinek szakadozik alaplapival.de fogalmam sincs miért.az hülyeség,h nembírja,hisz gigabites integrált van benne.
a vírus az meg hülyeség.tegnap raktam ujra az egész rendszerem.mégis csinálja.na meg kaspersky nem igazán enged be amugy sem ilyesmitAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
itthon mikor lehet majd vajon ilyen vonalat bérelni?
gigabites omfg mit lehet azzal kezdeni
japo oldalon mit láttál?[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
amugy nem is értem miért ne bírná a D-Link DI-524 a 30/20as digit,amikor az 54Mbit adatátviteli sebesség elég kell hogy legyen.
ki is probálom enyém bírja e.ugy is van most 100 torrent utorrenbe.most maxxal megy,de router nélkül.Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
azért,mert nem látod,nembiztos,h nem létezik...lehet,h nem írkál ide be mnindenki akinek szakadozik,hanem egyből cserél vagy,alapbol már egy pci hálokarira dugta rá
akivel eddig én beszéltem és saját tapasztalatom is,h az alaplapi hálokarik beadják a kulcsot egy idő után...kinek mennyit bír.nekem yo volt 1 hétig.utána szakadozott.multhéten vettem egy hálokarit.azota semmi gond.szal nem a nettel van baj...deh.épp holnap jön meg az uj alaplapom.először rádugom majd alaplapi hálokarira.aztán majd írok,mi helyzet...Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
darál0w
Jómunkásember
uj alaplap,realtek integrált gigabites kari, rajta legfrissebb driver és mégis szakadozok game közben.
na most ha veszek egy hálokarit.azzal nem fog szakadni?
1200ft egy realtek 100megabites kari.mi a különbség az integrált és egy pcios hálkari között?Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
pingngemmel semmi gond...
végig 5
deh olyan mintha laggolnék.
néha előjön ez a szakadás és az elég idegesítő...
néha alatt értem én napi 2-4 alkalom és akkor 10 percig mikroszakadás,majd egy teljes szakadás[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
vettem egy hálokarit.kivi vok meddig bírja szakadás nélkül
-
darál0w
Jómunkásember
nem csak alaplapi hálokarival szaggat az a /*-+-/*-.
pcios se bírja.szakadozik egyfolytában.idegesítő...Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest