Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Sziasztok. Inviteltől mennék Digihez. Házszámom nincs a Digi rendszerében. Előttem az oszlop,arról jön az Inviteles kábel is. Ügyintéző mondta,h akkor kér egy cím létesítéses akármit,h valaki kijön és szemrevételezi, h megoldható-e a telepítés. Gondolom azzal nem lesz gond. Kérdésem akinek volt már ilyen az mennyi idő lehet? Köszi.
-
aktív tag
-
aktív tag
Telefonon lehet szerződést módosítani? Hűség nincs. Inviteltől váltottam Digire ,ma kötötték be az optikát. Üzletkötő volt nálam a múlt héten,mondtam neki,h csak net kell. Inviteltől volt net,tv,telefon(itt se volt hűség). Azt mondta nem variálhatok,egy az egybe kell átvinni,utánna telefonon lemondhatom a felesleges szolgáltatást bekötés előtt,ezért nem is lett rá hűség kötve. Telefonáltam is ,ott azt mondták csak személyesen mondhatom le ok,lesz.pattak . Csak látom,h nincs semmi plussz dolog a tv-hez, Van egy modemem és csá. Én úgy gondolom,h be se kell vinnem semmit se,ha pedig lehet telefonon szerződést kötni ,akkor módosítani is. Jól gondolom? Köszi
-
aktív tag
válasz hajraolaj1 #88001 üzenetére
Nekem is az volt a problémám mint neked,Laccoss(köszi ) által megosztott linkbe található leírás segített. Annyi,hogy nekem win10 alap vírusírtóján kívül nincs fent más. Esetleg próbaképp kapcsold ki az Avast,hátha az okozza a próblémádat,ez csak tipp nem vagyok szaki.
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz turulbird #91536 üzenetére
Szerintem szállj tovább.Itt már nem tud senki se segítteni. Nálad ennyit tud a digi,szakértelmed, géped ,fogalmam sincs,h mi a baj(od).Megköszöném ha továbbiakban nem szemetelnéd tele a topikot. Nem bántásból,és ne vedd magadra,meguntam. Persze ha a Digi fórumózók igénylik maradj és én csendben szenvedek tovább
-
aktív tag
válasz ballazol #94505 üzenetére
Váltanod kéne,ha ennyire sz.r. Hetente be irkálsz ide többször is,h milyen ratyi ez a Digi. Sajna mi ezzel nem tudunk mit kezdeni. Váltanod kéne.Ha meg csak rosszabbra tudnál,akkor ne itt sírd tele a párnád,mert akkor ez a kevésbé rossz. Nekem tökéletes a Digi,meg van a sebesség ,stabil stb,árba is tuti. Ok,tudom ez se érdekel senkit se,csak a fika a lényeg.
-
aktív tag
-
aktív tag
Kb 75% emelés fél év alatt,az egy kicsit kemény
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
Lényegébe 10 hónap alatt emeltek háromszor, 3100-5610 Persze majd mindjárt jönnek a megmondó emberek,h a kenyér is emelkedett
-
aktív tag
válasz Fitzgerald #107948 üzenetére
Nem is az a fő baj,h emelt. Hanem hol lesz ennek a vége? Ha ezek az árak maradnának X évig,akkor ok. Ha viszont folytatják ezt a tendenciát(fogják),akkor ......... . Minőségre nem panaszkodom,de ha csak a pénzszivattyút látják a cégbe,akkor abból is gebasz lesz.
-
aktív tag
válasz Fitzgerald #107950 üzenetére
Nem,nem ők tették ,h nyomott árakon terjeszkedtek. Az a cég már nincs itt. Már nincs verseny.És folytatnám,de törölnék a kommentet a politikai vonatkozása miatt.
-
aktív tag
Lehet én vagyok a h.lye,de itt pár ember totál elveszi a hittem,h van még aki tud normálisan gondolkodni.És nem csak birka módon viselkedni. Ez igaz erre a topicra és a többi szolgáltatóira is. Tehát ha akaratodon kívül megizélnek egy év alatt többször,se baj,mert csak kicsi izével izéltek meg Bocs a hülye hasonlatért, meg sokkal vulgárisabban írtam volna le,de lehet így is törlik.
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Viktor77 #108077 üzenetére
Én tök hülye vagyok,csak a paraszti eszem mondatja velem. Szolgàltatók módosítottak àszfn, törvény adta joguk.Nekem meg jogom van nem egyetérteni az egyoldalú módosításokkal. Egy demokràciàba lehetne pl olyat,h pertàrsasàgot alapítasz, mondjuk 50ezer dühös Digis(màs szolgàltatóknàl is lehetne). Beàldozol egy 1000ft rà, és elkezded a nem emelt szàmlàt utalni csak, bírósàg , pereskedés,tüntetés stb. Meg lehetne őket fin.atni,de tudom nem itt. Tehàt marad a topic síràs,a nem lehet mit tenni tagok aszisztàlàsàval
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Dragon3000 #108788 üzenetére
Te itt sírsz a sírók miatt,ezt is unalmas olvasgatni napi szinten többször is
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Lacccca87 #110554 üzenetére
Tudod az a dühítő ,hogy van egy élő szerződésed a szolgáltatóval. Ha megszeged, rögtön szankcionálnak,ha ők akkor kb semmi se történik. Legjobb esetben ha valaki bedühödik és beleáll az ügybe kapnak egy kis büntit. Ez nem csak a Digire igaz,hanem a többi szolgáltatóra is.
-
aktív tag
válasz GoodSpeed #110560 üzenetére
Ha elmaradok egy számlával is,akkor kikapcsolják a szolgáltatást, behajtás stb. Ha meg ők elfelejtik kiküldeni( jaj de vicces ez így leírva),akkor beszo.ták. Ennyi. Mi az ,h nem küld számlát? Számlázós néni szabira ment? Bedöglött a program,infósok is szabin vannak? Kit érdekel? Őket se érdekli ha nem fizetem be,szankcionálnak,ha ők meg balfékek és nem számláznak,akkor volt egy 0 hónapod. Legyen már nekünk is annyi jogunk,mint nekik. Tudom ez vágyálom
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
Nálam is ok
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
Én se fizetek soha semmit se email alapjàn. Ha jön bàrmiről fizetni való akkor az adott szolgàltató honlapjàn fizetek. Ez az email tuti a Digitől jött,de sokszor olvasni kamu szàmlàkròl stb. Nàlam ez elővigyàzatossàg. 3db hàztartàs szàmlàjàt rendezem online,nem akarok véletlenül se hülyeségbe beleszaladni.
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Dragon3000 #115088 üzenetére
Ohhh,atya ég. Ja,ja senki nem hibás,régen is sz.r volt blablabla. Értem,h nálunk egy réteg elfogadta ezt a posványt amiben élünk,de talán még vannak azok akiknek ez nem tetszik. Telekom is ha kapna egy milliárdos büntit,akkor rögtön jó lenne a ping. Persze rögtön jöttök a szokásos érveitekkel, magatokat etethetitek vele,de az én gyomrom nem veszi be😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest