Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
Sziasztok, holnap kötnek be hozzánk Digi kábeles csomagot, 1000-es net van rendelve. Akinél mostanában kötöttek be ilyet milyen router-t kapott, ha kapott?
-
dave182
senior tag
Sziasztok, ma kötöttek be 1000-es net-et, Huawei HG8143A5 egységgel.Wifi-t beállítottam, működik a net de egy érdekességet tapasztalok: a NAS-om vezetékre van kötve és a vezetékes eszközökkel szépen látom is, de wifi-ről nem érem el. Van ötletetek? Hálózat témában még kezdő vagyok..
-
dave182
senior tag
Sziasztok, Digi 1000-es ONT netnél van arra lehetőség, hogy a Digi eszközt kidobom és sajátot teszek be vagy csak azt tehetem meg, hogy bridge-be kérem és mögé teszem a saját router-t?
-
dave182
senior tag
válasz Dragon3000 #78863 üzenetére
köszönöm
-
dave182
senior tag
Sziasztok, digi optikai netnél szeretném a digi routert lecserélni, a keret kb 50k... mit tundátok javasolni? Főleg wifi használatra kellene kb 80nm-es téglaházba..
-
dave182
senior tag
válasz 4Grider #86396 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy veszek egy router-t, telefonálok diginek, hogy tegyék bridge-be, majd egy ethernet kábellel összekötöm őket és az új router-en beállítom a wifi-t? Ebben az esetben az eredeti router mindegy melyik portjába kötöm az újat? A többi port is használható marad, vagy csak az új?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?