Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Kaptunk egy levelet, hogy májustól elérhető lesz a szolgáltatás nálunk (családi házas rész, Gödöllő). Pénteken beszéltem velük, azt mondta a diszpécser, hogy 15-30 alatt kiépítik, de hivatalosan májustól lesz. Tegnap azt mondta, hogy várjak az üzletkötőkre.
Az a helyzet, hogy éppen költözöm, és eddig UPC TV+Telefon volt, és kellene egy internet hozzáférés is. Az UPC-től kaptam egy elfogadható ajánlatot, de a levelükben szereplő szolgáltatás bőven felül múlja minden tekintetben.
Mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt létesítik? Esélyes, hogy én lennék az egyetlen előfizető az utcában, hacsak nem győzik meg a szomszédokat valami TV csomaggal. -
Primary92
senior tag
válasz DonMaster #42163 üzenetére
Sokkal jobb a digi ár-érték arányban, meg a hirdetett akciós csomaguk is 1000 forinttal olcsóbb, mint amit kaptam megtartó ajánlatként az UPC-től.
Itt még sajnos nem szerepel az utca. Jelenleg net nélkül vagyok, ezért érdekes a dolog, és ugye az UPC-nél sem fizetnék elő hűség nélkül feleslegesen. Pontosabban, ha tudnának mondani egy időpontot, hogy addig bezárólag lesz szolgáltatás, akkor bejátszanék egy alap listaáras UPC csomagot.
Hogy néz ki ez az FTTH kiépítés? Lakásfelújítás vége felé járok, ezért még bele tudom kalkulálni a dolgokat. Milyen egységekből áll az egész? Lesz TV-Telefon-Internet. -
Primary92
senior tag
Az offline ügyfélszolgálat többet tud segíteni, mint az internetes vagy telefonos?
-
Primary92
senior tag
Most beszeltem egy ugyfelszolgalatos holggyel. (eddig 3-bol 2 volt felkeszult, segitokesz)
Godollore mondott 3 kiepitesi utemet, de utcara lebontva nem latja, azt mondta, hogy majus 9-tol van az utolso utem, es elvileg megrendelhetem. -
Primary92
senior tag
Valaki tud küldeni egy képet, amin egy "modem" látható?
Elkezdték előttünk is kiépíteni a hálózatot.
-
Primary92
senior tag
válasz DonMaster #42208 üzenetére
Egy tetőtéri szobában helyezném el, ahol jelent pillanatban szabad út van a padlás felé, mert felkerült egy új lakáselosztó doboz. A telefon, és a lan kábel is felfelé hagyná el, a tápnak meg még most fel tudok rekni egy konnektort. Ezért kérdezem. 20 cm-es sugárban meg lehet már hajlítani?
-
Primary92
senior tag
Ha nincs kártyafoglalat a TV-ben, akkor mindenképpen kell Box? Gondolom, ha optikán jön, akkor nincs analóg adás.
-
Primary92
senior tag
Kinek lehet írni/felhívni olyan problémával kapcsolatban, amit az ügyfélszolgálat és a szerelők képtelenek megoldani.
Kaptam egy ótvarszar Guangzhou modemet, ami pár naponta lefagy, így se internet, se telefon. A TV is szakadozik.
Azt kaptam, hogy a modemnél az a megoldás, hogy áramtalanítom. De ez teljesen normális. Csak mondjuk ha távolról szeretném elérni a hálózatom, és nincs kapcsolat, akkor elég macerás áramtalanítani. Ha random ember hívna telefonon, akkor ugye az ember nem csekkolhatja félpercenként, hogy na most éppen működik-e.
TV random szakadozik, persze akkor nem produkálja, amikor kijön a szerelő.Hova lehet írni, mert már elegem van, hogy hónapok óta ez van.
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy egyszer csak bármilyen porton érkező elérés sikertelen lesz.
Eddig kiválóan elértem a szerveremet (VPN, HTTP, SSH, ...), most viszont anélkül, hogy bármi változott volna, nem sikerül. A saját routeremen a Port Forward jónak tűnik, de upnp listában is magától átirányítódik minden oda, ahova kell.
Újra konfiguráltam a routert, de semmi. Próbáltam létre hozni a laptopomon egy egyszerű FileZillás FTP szervert, de azt sem tudom elérni kívülről.
Eddig DDNS segítségével értem el cuccaimat. -
Primary92
senior tag
Szerintetek mekkora esély van arra, hogy az utolsó címtől, ahol szerintük elérhető a szolgáltatás, 190 méterre be kössék majd hozzánk? Lényegében egy utca, csak nevet vált menetközben?
Szerintem egy-két embert toborozni is tudnék, ha én nem lennék elég.
-
Primary92
senior tag
válasz dchard #105703 üzenetére
Ésszerűség határain belül belemennék plusz díjba.
Elvileg ezen a Google Maps utcaképen látható útszakaszon elérhető a szolgáltatás. Elvileg idáig Vodafone, Telekom és DIGI is van. A kisutcától már csak a Vodafone oldala ír elérhető szolgáltatást. Az utcaképen nem látszik, hogy bármelyik vezeték végetérne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)