Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Garold
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is ma.kaptam a mailt, hogy futárral küldik majd a mérőhardvert. Mérési eredményekkel szintén jelentkezem majd és kíváncsi leszek mit mond majd rá a Digi.
-
Garold
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm az ötletet, már igénylem.is, remélem jóvá is fogják hagyni.
attilav2: már létesítéskor és hibaelhárításkor is.jeleztem a szerelők felé, hogy karcsú a sebesség, a válasz mindkét esetben az volt hogy itt csak ennyit tud a hálózat.
-
Garold
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Egy gyakorlati tesztet azárt megnéznék ezzel kapcsolatban. Rövid távolságon egy jó minőségű kábel talán. Hivatalosan a CAT5e a minimum elvárás a gigabites hálózathoz.
-
-
Garold
senior tag
HG8121H ONT-t kaptam pár éve az optikai nethez. A wifije gyalázatos, de azt megoldottam mesh eszközökkel. Ami viszont nagyon idegesít mostanában, hogy a a szolgáltatói DNS-ekkel egyre több a probléma, pár hete egyes weboldalak nem jöttek be, most meg a Xiaomi okosizzóimat nem tudom csatlakoztatni. Az ONT konfig felületén nem lehet egyedi DNS-eket beállítani a digi userrel. Az ügyfélszolgálat tud ezen kérésre változtatni? Meg lehet valahogy tudni a eszköz adminisztátori adatait? Szívesebben használnám a google DNS-eit. Van e esetleg ennél az eszköznél újabb amire érdemes lenne cseréltetni, mert már a tápja sem az igazi?
-
Garold
senior tag
válasz
Garold
üzenetére
Sajnos nem ment minden olyan simán, mint szerettem volna.

Ma véletlenül ránéztem a Digi oldalára és azt látom, hogy az 500-as helyett a 100-as csomagot aktiválták. Grrr
A sebesség is ennek megfelelő mérés szerint.
Hívtam az ügyfélszolgálatot, elő is keresték a szerződést, és azt az ígéretet kaptam, hogy pár napon belül rendezve lesz a dolog. Az ügyintéző külön intézkedett, hogy ne 30 napos határidővel
rendezzék.
Hát kösz, elcseszik és ez után még jól nézne ki ha 30 nap kellene egy általuk benézett dolog rendezéséhez. -
Garold
senior tag
-
Garold
senior tag
20 perce én is aláírtam az új szerződést. Minden maradt változatlan (társasházi 500/200-as net, TV+ tel okos csomagban). Így a már lejárt okos csomagom 7600 Ft-ja helyett 1 éves szerződéssel 5200 Ft 1 évig.
Mondta az ügyintéző, hogy ma én voltam az első aki így felkészülve érkezett.
ui.: minden papír kézzel lett kitöltve, mert a rendszer "még nem is meri az új csomagokat" -
Garold
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A karbantartás semmit nem jelentett nálam, most is fixen 40 Mbit/s a letöltés.
Felhívtam a Digi hibabejelentőt, ahol azt mondta a srác hogy küldjem el emailben!?
Mielőtt az ügyintézőt küldtem volna el melegebb éghajlatra nagy levegőt vettem és megköszöntem a "segítségét". Ez bevált szokás a Diginél, vagy csak én futottam bele analfaBélába?
Mindegy, az emailt elküldtem, indul a 72 óra.Szerk.:
Jött a válaszlevél:
..."Tájékoztatjuk, hogy 2011.május 8-tól elektronikus úton kizárólag a hibabejelento@digikabel.hu e-mail címre érkezõ bejelentést tudjuk elfogadni, amennyiben pontosan beazonosítható az Elõfizetõ és a hiba körülhatárolható. Az írásban történõ hibabejelentés során a hibaelhárítás a hiba rögzítésétõl számítandó, amelyrõl Szolgáltató visszaigazolást küld."... - szóval felhívom őket, elmondom mi a hiba, megkérnek hogy küldjem el emailben, és majd amikor feldolgozzák a levelet majd akkor indul a hibaelhárítási idő???
-
Garold
senior tag
Felmerült bennem egy gonosz ötlet:
Az eddigi 40/20-as csomagomat elvileg megemelték 100/50-re, ebből viszont a valós 40/50.
Ezt most akkor bejelenthetem hibára? Ha nem javítják (gondolom fejlesztés is kellene) határidőn belül (72 óra?) akkor lehet őket kötbérre kötelezni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: routerrel Tp-link TL-WDR4300 és router nélkül is ennyi 2 géppel is mérve a speedtesten
#20030 proradeon - igen annyi, mindkét gép gigabites LAN-al van ellátva, részletek az adatlapomom
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

rendezzék.