- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz KisApám #89370 üzenetére
Elkéstél, nekem korábban lett 500-as (nem Pest).
Ha most a pontos lakcímeden csak FTTH 1000 rendelhető, akkor el kell felejtened az FTTB 500-at és türelemmel (vagy anélkül) várhatsz.
Nekem már csak egy hetet kell várnom, de a mostanival nem volt annyi gondom, mint az új bekötésűeknek itt a topikban.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
MadMancs
veterán
Nagyon nem foglalkoznak már FTTB vel. Pedig csak annyi lenne hogy átdugják kanócod nem nálad lévő végét a switch gigabites portjába (ha van szabad). Hibajalentést hiába teszel, max lezárják hogy nincs szabad GE port, Te meg az életben nem fogod megtudni hogy valóban nincs e vagy csak leráztak. Annyit tudsz tenni hogy vársz FTTH ra, vagy szolgáltatót váltasz ha nagyobb sebességet akarsz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Raijin
tag
Szia,
Egyáltalán nem egyedi a történeted, én is így jártam.
Pedig itt Óbudán is nemrég volt sárkányirtás.
Ha van lehetőséged te is nézz másik szolgáltató után.
De azzal legyél tisztában, hogy a többi se jobb.Valaki tudja esetleg, hogy elég csak a netet lemondani és 3 hónap múlva újat (nagyobbat) lehet rendelni?
[ Szerkesztve ]
Live long and prosper.
-
4Grider
nagyúr
válasz KisApám #91154 üzenetére
Ez van, a Digi ilyen. 1-2 ezer település van még az országban, ahol a 100-as nettől örömükben a hátsó felüket a földhöz csapkodnák. És vannak közöttük nagyobb települések is...
Ha lakótelepen laksz, egy-két éven belül le lesztek cserélve gigabites FTTH-ra, ha addig a céget el nem adják/tönkre nem megy. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest