Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
cigam
titán
Régebben írtam, hogy néha kiakad a Technisat HD4CX. Nem lehet vele mit kezdeni, csak egy OP feliratot mutat a kijelzőn. Azt hiszem (részben) rájöttem mi ez. Ma vmiért nem volt EPG a cool-on, ezért kézzel frissítettem. Nem értem, hogy pár kbyte szövegre, miért kell több percet várakozni. Miközben tölti le nem csak a képernyőn mutatja hol jár %-ban, hanem a készülék kijelzőjén is. (Ráadásul valamiért nincsenek szinkronban. A TV-n 80%-ot mutatott a készüléken pedig 79P-t (p->percent->százalék). Vagyis a amit én OP-nek véltem, az 100%, csak nemtudja kiírni. Ezért lesz 0P a kijelzőn. Mivel automatice reggel 5 kor fissíti, szerintem van amikor nem jön össze, és így marad. Mivel kikapcsolt állapotból kezdi (mint az időzített felvételeknél), nem ad ki képet. Ezért nem tünt fel eddig hogy az EPG frissítésébe hal bele néha.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- 13,3" Apple MacBook Air Retina 2019 eladó! Intel Core i5 / 8GB RAM / 128GB SSD!
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Precision 5540 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MSI Mag B365m / I7 8700k / NZXT Kraken x52
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar