Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- 3D nyomtatás
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Uj ÁSZF-ben van ami november 9-rol lep eletbe, keptelenek emelni az egy dolog, de, hogy belepo szintu csomagoknal nem tudnak nagyobbat nyujtani, nevetseges az egesz szolgaltato
Persze most lesz@rjak a kabelnetes ugyfeleket, mert megy a lannet hype, pedig jocskan tobben vannak jelenleg meg, es lesznek is egy ideig."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Reszben megertem a DIGI-t mondjuk, nezzuk peldakent a Fibernetet, nekik ugye vannak nagyobb csomagjaik egeszen 10mbit letoltseig, viszont van akinel eleg sokszor 300-400ms pingek vannak es 300-500kbps a letoltesi sebesseg, es ehez meg hozza jon, hogy nagyon draga a Fibernet.
Persze nehez megmondani mi a jobb, ha 80%-ban mondjuk atlagban hozna 8mbitet, vagy ha 100%-ban hozza a 2mbitet, ez csak attol fugg az a 20% belassulas mikorra esik, ha akkor neteznek biztos idegesito lenne. (mint ahogy volt is ugye tavaly a DIGI-nel, amikor sokszor csucsidoben 600-800kbps volt a sebesseg, es a weboldalak nagyon nehezen jottek be, ugy, hogy nem ment a letoltes a hatterben).
Mindettol fuggetlenul azert szegyen is a DIGI, mint 4. legnagyobb szolgaltato erre kepesek, szo szerint leragadtak 2005-ben, es ez a csomag atnevezos huzas az emeles helyett (ami ugye Debecenben megvolt) nem eppen felhasznalo barat lepes.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
PeterPH
senior tag
A véleményére, tapasztalataira kiváncsiak vagyunk. A kérdéseire szívesen válaszol aki tud. De a stílusra azért oda kéne figyelni, az ilyen postoktól felfordul a gyomrom. Az írásából látszik, hogy tájékozatlan, illetve tudatlan (látod én sem azt írom hogy hülye paraszt), így ha előbb kérdez, érdeklődik, akkor máris okosabb lett volna.
A DIGI-ről csak annyit, hogy a HDSNET tényleg nem a szolgáltatások legjobbika. De ha ez az idézem "szőröstalpú román bunkó" társaság nem lenne (aminek a tulajdonosa úgytudom erdélyi magyar), akkor egyrészt az UPC, T-bigyó és a többi szolgáltató még mindíg dupla áron adná mind az internetet, mind a tányéros, és kábel TV-t, másrész nekem sem lenne 30/20-as netem.
Rólad is egy két szó. Ha egyszer felnősz, és visszagondolsz az igen "hasznos" hozzászólásaidra (lásd pl.: 2551.), akkor majd elgondolkozol, hogy miért kell ilyenekkel tarkítani a szakmai topicokat. Másrészt senki sem támadta Z.m.Z-t, úgyhogy szerintem nem kell megvédeni.
UFF én beszéltem. -
ReFleXx
addikt
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Láncfűrész topik
- Synology NAS
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.