Aktív témák
-
válasz
ReFleXx #2840 üzenetére
Nálam nem járt semmiféle hírlevél... A számla mellett legutóbb nem volt semmi. Csak azért károgtam, mert még nem módosították az ÁSZF-et, de hírlevélben már (ezek szerint) kiküldték..
Ők erre azt mondják, hogy nem fix az IP cím, de nem is dinamikus. Azért nem fix, mert bármikor változtathatnak rajta, viszont nagyon ritkán teszik. 3 év alatt 1-szer változott. Viszont ha megrendeled a fix IP címet, akkor biztosítanak, hogy te azt az IP-t fogod kapni, amíg a szolgáltató működik.
-
-
válasz
ReFleXx #2756 üzenetére
De csak azért, mert próbálgatják, random módra osztják le a nagyobb sávszélességet egy-egy usernek. Egyszer nálam is volt ilyen, sőt vagyunk jópáran... Aztán egy-két nap múlva visszaáll a rendes sebesség, amire elő van fizetve és akkor mehet megint a csigafutam.
Azt ne várja el senki, hogy 20Mbit/s legyen állandóan a nete kábelneten. Ennyit nem bír el a hálózat. Régen a 4Mbit-es netet sem véletlenül szüntették meg. Igény szerintem volt rá (most meg aztán egyre jobban van rá), de nem tudták megfelelően kiszolgálni a usereket.
Örülj neki addig, amíg 20M. Használd ki. Lehet szedni az ingyenes Linux disztribúciókat a torrentről (mert hát mi mást tölthet az ember torrentől).
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged