- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
őstag
válasz #05055892 #3500 üzenetére
Leírás alapján elvileg már működni kéne neki. Azt javaslom, hogy ellenőrizzétek a mac-adress-t, mert több is szokott lenni a routeren, lehet hogy rosszat adtatok meg. Az is elképzelhető, hogy jót adtatok meg, csak rosszul értette az ügyfélszolgálat ( én is jártam így ) Hirtelen más dolog nem merül fel bennem, esetleg még a Mac címet beírva az asztali géphez ( mac klónozás ) meg kéne próbálni, hogy a géppel van-e net.
Az ilyen elgépelős, kommunikációs probléma kiküszöbölésére az a legjobb, ha az ügyfélszolgáltatot eleve úgy hívod fel, hogy ami most rajta van eszköz, na annak a mac-ét regisztrálják. -
törölt tag
Először is köszönöm, hogy foglalkoztok a problémámmal.
A MAC cím, amit bediktáltunk biztosan jó, mert azt mondták, hogy látják a routert.
"Hirtelen más dolog nem merül fel bennem, esetleg még a Mac címet beírva az asztali géphez ( mac klónozás ) meg kéne próbálni, hogy a géppel van-e net."
Itt arra gondolsz, hogy a router MAC címét írjuk meg a gépbe? Ezt nem tudom hogyan kell, mondjuk nem lehet bonyolult, majd utánanézek.
Hozzátartozik a krónikához, hogy először a laptopunk MAC címét klónoztam a routerben (véletlenül) és az lett bediktálva, akkor a laptopról ment a net, de a többi gépről nem. Utána már a router MAC-ét diktáltuk be, na azóta nulla net van.
-
mh197
őstag
válasz #05055892 #3504 üzenetére
Amúgy ez tipikusan megint a Digi kábelnet hülyesége, meg akik ezt az egész sz@rt működtetik, meg a gyengeképességű szakembereiké, hogy nem lehet beregisztrálni másik modemet a hálózatukra (mint ahogy ezt a UPC-nél lehet..), csak a saját fostalicska webstarjaikat. Ja, és persze szerintem is a MAC címml lesz ott a probléma.
Amit javasolni próbáltak, hogy dugd a géped hálókártyáját közvetlen a modemre sima UTP -vel, és a hálókártyád mac címéra klónozd rá a router mac címét (MAC klónozás gépen pl a KLC progival, vagy regisztriben is át lehet írni, utóbbi talán szebb megoldás ), amit bediktáltatok a központ felé. Ha ez megvan, mennie kell, amennyiben a hálókártya is DHCP -n van.
Ha nem menne, ugyanebben a felállásban írd be a böngésződbe:
198.162.100.1Na ekkor be kell jönnie a webstar modemed setup-jának, és ott rögtön a kezdő oldalon látod a jelszinteket, meg minden infót. Ha ez nem jön be, akkor szívás, akkor nincs a hálózatra felcsatlakozva a modem, tehát más lesz a gond, ezesetben ügyélszolgálat.
Amúgy ne várj a digi kábeltől csodákat, nekem volt, hogy két napig sem működött, majd elindult. Most a modemjüket bizgeréltem meg, mert egy rakás sz@r mint írtam, meg a jelszinttel játszok egy állítható csillapítóval, és így elviselhetően működik, most kapok akkora sávszélt, mint amennyiért fizetek. Ja, és persze ezt egyikőjük sem hajlandó beismerni, hogy szar a hálójuk, mindig a te lakásba vezető kábeledre fgoják a problémát, illetve arra, hogy rossz helyen laksz. Ja, és pl ha ledobja a netet a modemjük, utána nem akar újracsatlakozni autómatán, de úgy megy, mintha lenne net, de közben mégsem. Baromi viccesek ilyen tekintetben a digisek.
Bocs a hosszú válaszért, de ha valakinek lehetősége van, ne a digikábelt válassza, mert nem csak saját vélemyén/tapasztalat, a 9.ker belső részén (bár szinte az összes többi más helyen is) egy rakás sz@r a hálózatuk, ott semmiképp nem ajánlom, ha nem értesz a hálókhoz picit mélyebben csak szívni fogsz később is.[ Szerkesztve ]
-
mh197
őstag
válasz #05055892 #3503 üzenetére
[MAC change in windows registry]
Ja, és az előbb majd elfelejtettem, nem árt, ha nyomsz egy resetet a routeren, meg kikapcsolsz benne utána mindenféle tűzfalas marhaságot, és úgy próbálod. Talán még ez is segíthet. Feltéve, hogy a router cimkéjéről diktáltátok be a MAC címét a routernek a központhoz
[ Szerkesztve ]
-
Zsolteaa
csendes tag
Van nálatok most tv? Süket a 1272 már pár órája itt nincs adás.
-
parkertoll
csendes tag
Hello,
mit lehet csinálni abban az esetben, ha a transmit power level teljesen véletlenszerűen felugrál 55 dBmV fölé?
Evvel kiüti a modemet, ami újraindítás nélkül nem hajlandó újra működésbe lépni. Néha még akkor is várni kell egy fél órát, hogy újra megtalálja a jelet – két percre.
Az ügyfélszolgálat regisztrálja a hibát, de a szervízes alakulat másnap reggel nem talál hibát ugye, mert az random. Majd lezárják az ügyet nincs itt semmi gond reakcióval.
Mit tudok lépni? modemcsere meg belső kábelcserét már lejátszottuk. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudja valaki hogy kábelnet elérhető e a xvii. kerület családi övezetében?(szabadság sugárút)
Barátnőmék akarnak netet kötni maguknak és fogalmunk sincs melyik szolgáltatót érdemes választani.
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz parkertoll #3510 üzenetére
A transmit power level a modemből kiküldött jel erőssége.
Az EPC2203 modem feltöltési jelszintjének határértékei. Úgy rémlik QPSK kódolással mennek ki a jelek (régen néztem), tehát +68 dBµV és +118 dBµV között kellene lennie. Ez 8 dBmV és 58 dBmV-ot jelent átszámítva.
Szerintem a kábelezéssel lehet ott valami gond, mert ilyen magas érték egy jó hálózatra fölösleges (nálam 40dBmV körül alakul általában). Vagy az oszlopon nem stimmel valami, vagy a házon belül rosszul lett kábelezve. Kérd meg őket, hogy menjenek ki és mérjenek jelszintet, majd annak megfelelően cselekedjenek.orichalcos: Azon a részen nem szolgáltat a DIGI. Itt, ha rányomsz a Megrendelés gombra, akkor kitallózhatod az elérhető helyek listáját.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
mh197
őstag
Halkan jegyzem meg, hogy nálam tényleg semmi gond a kábelezéssel, többször is kimérték már, a jelszint sem ugrál, a transmit 45-48 dbmv körül, és mégis ugyanazt tapasztalom, hogy a modem néha leakad, úgy néz ki a gép felé, mintha lenne net, és közben mégsem. Magyarul nálam sem csatlakozik automatán újra a modem, csak ha kihúzom a hálózatból, és újra visszadugom, vagy resetelem. Ja, és persze ezt nálam is random csinálja, és a szerelők mindig állítják hibamentes a rendszer..
Ugyanezen kerület, teljesen más utca, innen kb egy km-re, ugyanez a jelenség, szintén ugyanilyen Webstar modem (a régebbi nagyobb dobozos fajta, nem jut eszembe a típusa most, és lusta is vagyok megnézni, de leírtam itt már sztem), és ott sem tudnak vele mit kezdeni a szerelők. -
parkertoll
csendes tag
köszi a választ.
Voltak itt a szerelők. Berakták az erősítő elé a kábelemet, hogy kiszűrjék a hibát. Persze magukban motyogták, hogy szerintük semmi baja sincs.
Lényeg, hogy most 52-es jelszint és 61-64-re ugorva szűnik meg a kapcsolat, modemújraindításig.
Holnap hívom őket, teljes újrakábelezésre.
Ha az sem segít akkor Hírközlési Hatóság és Fogyasztóvédelem. Ehhez keresek 19. kerületi embereket hasonló, véletlenszerűen eltűnő netproblémával. Hátha egy nagyobb létszámú bejelentés elindít valamit. -
őstag
válasz parkertoll #3515 üzenetére
Részemről rövidre zártam a témát, év végéig kaptak haladékot, addig vagy megcsinálják, vagy átmegyek másik szolgáltatóhoz. A dolog érdekessége az, hogy ráadásul ismerem a szerelőt régről, lényegében haver ... Ő is eléggé meg volt lepve, hogy az egész városban csak nekem nincs meg a 8 Mbit. Ja, és természetesen most volt nálam is modem csere. Nem új, csak nálam új. Egyébként ez a webstar lényegében cisco, szóval nem hiszem, hogy a végberendezésekkel van a probléma, sokkal inkább a kinti erősítők, és a kábelek lehetnek hibásak. ( Legalábbis nálam )
-
Löncsi
őstag
Sziasztok
Pár napja esténként online játék során eléggé rossz a pingem (100+ ms általában), viszont Speedtest alapján megfelelő a jel minősége.
Szolgáltató miatt ekkora a késleltetés vagy esetleg nálam lehet valami szoftveres gond?
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy vezeték nélküli USB-s Wifi erősítővel,meglehet-e osztani a Diginetet? Köszi a válaszokért előre is!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dark KillerX #3519 üzenetére
Kell tudni az eszköz pontos típusát, és akkor tudunk neked továbbiakban segíteni. Azt kell tudni a digi kábeles internetéről ( HDSNET ) hogy MAC adress klónozást kell ismernie az eszköznek, és amúgy meg alapvetően egy sima dhcp-s ip-cím kiosztós kábelnet.
-
adamos87
tag
Hy!
SOk jót és rosszat is olvastam a digi netről (meg tv-rő)l.Sokat szakadozik, elmegy órákra napokra, kisebb sávszélesség mint a meghirdetett.Ezeknek ellenére Digi Topnet-et akarnék beköttetni a IX. kerületben.Tényleg nagyon rossz, illetve az ügyfélszolgálat tényleg sz@rik néha a dolgokra?
Köszi a válaszokat.
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
őstag
válasz adamos87 #3522 üzenetére
A digi topnet, az LAN-os internet, az nem ez a topik, hanem [ez. ]
Persze ha már itt vagy, akkor annyit mondanék, a lan-os digiről a tapasztalataim jók, testvéremnek néhány utcára innen lan-digije van, tökéletesen működik neki lassan 2 éve. Stabil, gyors, olcsó.
HDSNET-ről ez nem feltétlen mondható el mindenhol -
kris69
csendes tag
válasz parkertoll #3515 üzenetére
Nekem is mostanában kb. 2 óránként dobálja el a netet töltésnél (szintén XIX) és csak resettel megy újra. Írtam nekik mailt, várom a választ, de nem tudom, hogy van-e valami értelme. Mondjuk itt meg tudtommal nincs nagy lehetőség a változtatásra, csak Digi van..
-
törölt tag
Köszönöm a sok segítséget mindenkinek, már egy pesti ismerősöm is megnézte múlt héten, ő sem tudta működésbe hozni a netet, végül ma kimentek (nagy nehezen) a digisek, és végül modemet kellett cserélni. Így most már megy a net. Pedig a telefonközpontosok váltig állították még hétfőn hogy nem náluk, hanem hálózatkártyáinkban van a hiba (ami röhej, mert otthon simán megy a net vele), egy hónapja szívunk (szívtunk) velük, hát az annyukat komolyan. Na mindegy az a lényeg, hogy megy most már a net. Köszi mindenkinek aki segíteni próbált.
-
mh197
őstag
Ugyanez a probléma van nálam is, meg a másik haveromnál is ugyanitt a IX. kerben, tőlem kb egy km-re.
Amúgy a magyarázat egyszerű. A DIGI forgalom alapján fizet hálózathasználati díjat a hálózatot üzemeltetőnek, ezért kevesebb forgalom, olcsóbba van, így ha a szar modemes rendszer néha leakad, és nem csatlakozik újra, az nekik csak jó, már miért is cserélnék le..
Amúgy a problémát megoldaná egy újabb szériás modem, nem mondom meg, honnan tudom, de erre nem hajlandóak az említett okok miatt. Inkább ráfogják a lakás kábelezésére, meg a Kínai pillangók szárnycsapásaira, és így is befolyik nekik a pénz. Gratulálok... -
őstag
Csak egy kis esti szösszenet. Tegnap este, vagy inkább már éjjel, amikor éppen eléggé fontos lett volna az internet, ( Babráltam a telefonom, és béna voltam, legyen elég ennyi ) a következő dolgot produkálta a rendszer. Minden lámpa ég a modemen, kivéve az online. Mondom kihúz, bedug, az mindig jó. Közben egy router restart is volt ...
Hát nem akar menni, mondom rálesek a modemre, mi a pocifájása ... Hát ezNe kérdezzétek mi ez, az ideg majd szét feszített, mobilnetet ragadtam, és azon néztem meg, amire szükségem van ... Kedvem lett volna felhívni az ügyfélszolgálatot, de hát az aki ott ül, kb semmiről nem tehet
( Szériaszámát a modemnek, és a mac adresst én szedtem ki, a modem status az igazán érdekes.)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én szétkaptam pár napja a WebSTAR EPX2203 v2.0-ám, mert már eluntam a netszakadásokat, és nem lepődtem meg azon, hogy találtam egy felfúvódott kondenzátort.
Az antenna bemeneti része mögött a legnagyobb kondi (TEAPO 6,3V 2200μF) szemmel láthatóan nem volt százas, miután kiszedtem és kimértem 5μF -ot tudott ténylegesen, de érdekes módon enélkül is működött a modem, szóval nem létfontosságú alkatrész, a jelerősséget befolyásolja csak. Ezért beraktam a helyére egy 10V-os 2200μF -os kondit mert volt éppen kéznél elfekvőben, és azóta mintha kevesebbet szakadna úgy, hogy nem jön vissza magától. Most is megáll az adatforgalom sokszor 1-2 percre, de magától visszajön az esetek nagy részében. SZVSZ az összes 3-5 évnél régebbi WebSTARban tönkremehetett ez a kondi, mert egyrészt a TEAPO nem egy tartós márka, másrészt alul is lett méretezve. -
mh197
őstag
Köszi az infót, ez hasznos! Kipróbálom, meglátjuk mi lesz, bár lehet akkor az összes kondit cserélem benne, nem nagy pénzek ezek.
Most egy picit nagyobb tápot használok hozzá, mint amilyet kaptam, így is mintha kevesebb lenne a hiba, de korántsem működik rendesen. Ma is vagy 15-ször leállt, és csak kihúzással csatlakozott újra..[ Szerkesztve ]
-
veterán
Többi kondi szemre jónak tűnt, a felfúvódott mellett lévő másik kettőt kimértem és jónak bizonyultak, a többit nem bolygattam, de szerintem jók.
Én sem a gyári táppal használom, hanem egy 12V-ossal, amikor kicseréltem, akkor jobbnak tűnt, mint az eredeti 15V-os, és már rég nem húzgálom ki/be, már nagyon rég saját kapcsolós elosztója van a modemnek, rég tönkre ment volna a tápcsatija, ha mindig azt dugdosnám ki/beEgész nyáron nagyon stabil volt a net, szinte nem is kellett modemet újraindítani, aztán vmikor szeptember elején kaptam új IP-t, meg a modem kapott új firmware-t, na azóta szakadozik rendszeresen. Az új firmware-től egyébként teljesen megváltozott még a LEDek viselkedése is, azóta gyakorlatilag csak a LAN csati LEDje villog, ha adatforgalom van, a többi LED folyamatosan világít.
-
mh197
őstag
Az enyémen torx csavarokkal van összefogatva a modem, és vidéken van a készletem, amivel ki tudnám csavarni, így jövő héten ejtem meg a cserét.
Amit leírtál, az nálam is hasonlóan volt. A nyár elején egész jól ment, kevés gond volt, igaz nálam akkor is volt, de nem ennyi, mint most. Nem nagyon figyeltem ennyire, hogy milyen firmware-t töltöttek fel rá, de az biztos, hogy mostanában nagyon rosszul megy a net. A ledek nálam is ugyanígy állnak, minden világít folymatosan, a lan-os meg villog. Érdekes.. Szerintem szarabb lett így, de szerintem nem is érdekli őket. A frissítés szerintem inkább biztonsági jellegű volt, mintsem sebesség növelés, vagy stabilitás irányultságú, ebben egészen biztos vagyok
Szóval értem én, hogy kis pénz kis foci, de ez inkább már egy kis golyó sz@r, mintsem foci.. A másik meg, hogy pl ugyanilyen áron adja a Digi a lan-os netet is, ahol a sebesség teljesen más, kb 4-5-ször nagyobb sávszél, és ugyanennyi pénzért. Kicsit olyan diszkrimináció ez a fogyasztóikkal szemben, mert akkor a modemesnek arányában olcsóbbnak kellene lenni, ha kisebb a sávszél nem is kevéssel.. -
veterán
Szerintem az összes torx-os asszem T10-es csavarhúzó kell hozzá.
Ár/érték arány szerintem így is jó, ha nem a LANnethez viszonyítunk, csak ne lenne ez a sok szakadozás... Marhára érdekelne, hogy miért kellett a frissítés, amikor már így is évekkel voltak lemaradva pl. a UPC mögött verziószámok tekintetében, meg az IP csere, és miért lett tőle szar a net... Ja meg ami pár éves dolog... Miért kellett a webes felület oldalait letiltani? Egyébként már többször eszembe jutott, hogy veszek egy fasza modemet aztán meglátjuk azzal milyen lesz, de pl. most is a net nyári jó stabilitása, eléggé megcáfolta számomra azt az elméletet, hogy a modem lenne a hibák forrása... -
Pendra
csendes tag
Nekem van egy érdekes problémám, amin a telefonos ember sem tudott segíteni.
Szóval van egy Speedtouch 780 routerem. A WAN portja nem sima ethernet-et hanem valami telefonos csatlakozóra emlékezetet. Abba nem lehet bedugni az internet kábelt. Viszont a router lehetőséget az, hogy az ethernet porton keresztül csatlakozzak a WAN-hoz. Beállítom a routed PPPoE-t, megadom a VPI/VCI-nek, hogy 0/35 aztán user/pass után gond nélkül belép a netre. Eddig szép és jó.
Azonban a WAN-ra használt ethernet porton megjelenik az ház összes előfizetője! A router ad nekik IP címet, megjelennek a helyi hálózatban, működnek a megosztott mappák és az internetről való lecsatlakozás után is tudom pingelni őket. Tehát frankón LAN ban vagyok a fél házzal. Ráadásul úgy tűnik valahogy rajtam is keresztül megy valami forgalom, mert eléggé pörög az adatforgalom. Ez szerintem nem teljesen normális.A digis ember azt mondta vegyek egy olyan routert aminek a WAN portja is ethernetes. Én azon agyalok, hogy CLI parancsokkal ki kellene vennem azt a portot a LAN-ból.
Van valakinek tippje, hogy ezzel mi a búbánatot lehet csinálni? Mivel egyébként ezzel a routerrel semmi baj nincs, nem akarok 6-8e Ft-ot kiadni majdnem feleslegesen.
-
mh197
őstag
Köszi az infót a csavar méretről, mert így csak azt hozom fel.
A többire meg akkor sorban:
- Nem az a gond, hogy drága vagy olcsó a szolgáltatás, hanem az, hogy egy szolgáltató a fogyasztóinak ugyanannyi pénzért nem ugyanolyan szolgáltatást ad, vagyis differenciál köztük. Olyan, mintha a pék azt mondaná, hogy neked csak a drágább lisztből sütött kenyeret, így te x forintért csak egy kenyeret kapsz, míg egy másiknak meg ugyanennyi pénzért négyet ad. Na ezzel van a gond. A minőség, meg a szakadozás más kérdés.
- A firmware frissítés, mint említettem a hálózat biztonságát szolgálta, és nem a sebesség, vagy a stabilitást, utóbbit egyáltalán, és emelett mindig fejlesztik a firmware-t, csak nem abba az irányba, hogy nekünk jobb legyen, hanem, hogy illetéktelen ne férhessen a sávszélhez hozzá. Amúgy nemrégiben is volt próbafirmware, kicsit más volt a modem infós oldala, de mindegy, azóta megint frissítettek, vagy visszacseréltek, de ugyanolyan rossz minden, szakadozik a net..
- a webes felület többi részét azért tiltják, mert több infó, beállítás van benne, emelett lehjetne software-esen újraindítani könnyen a modemet, ami nekik nem jó (már írtam, több folyamatosan üzemelő modem -> több adatforgalom -> forgalom alapján fizetnek a hálózathasználatért -> nekik ez nem éri meg -> jobb ez így, ha szakadozik a modem, és nem csatlakozik újra.
Megoldása ennek amit leírtam, és készítés alatt, netet ping alapján a progi figyeli, és ha fél percre megszakad, jelet küld USB-n egy reléhez, ami ki/be kapcsolja a modem gyengeáramú tápellátási részét. Ezzel a probléma megoldódik, csak nem túl szép megoldás. Mindenesetre nincs más, ez lesz..
- Hogy más modemmel jó lenne-e? A válasz egyértelműen igen, ráadásul hibátlanul működne. Hogy honnan tudom: mert ""láttam"" Ezért nem lehet a diginél saját modemet beregisztrálni, csak az ő szarjaikat használni, nameg ahhoz nekik könnyebb online firmware-t frissíteni, ahogy ők akarják, úgy működik a modem, annyiszor szakad, stb..[ Szerkesztve ]
-
veterán
ugyanannyi pénzért nem ugyanolyan szolgáltatást ad, vagyis differenciál köztük. Olyan, mintha a pék azt mondaná, hogy neked csak a drágább lisztből sütött kenyeret, így te x forintért csak egy kenyeret kapsz, míg egy másiknak meg ugyanennyi pénzért négyet ad. Na ezzel van a gond. Ez szerintem egy szokványos dolog, gondolj bele, hogy ugyan annyi munkával nyugatabbra hány kenyeret tudsz venni a fizetésedből, meg hány kenyeret itthon?
Amióta kicseréltem a kondit a modemben, kb. 3 szakadásból 2-szer észreveszi magát a modem és újraszinkronizál, a net meg 1-2 perc után megy tovább, elötte minden szakás után újra kellett indítani, mert soha nem jött vissza a net magától.
-
mh197
őstag
Legalább végre van különbség a LAN és a kábelnet ára közt, mert igen bosszantó volt, hogy ugyanúgy 2500-ért adott a Digi jóval nagyobb sávszélt a LAN-os területen, mint a modemesen. Nem nagy a különbség így sem, de legalább nem ugyanannyiba kerül a két nem egyforma termékük.
-
veterán
Igen, nekem STRADA van 3500 Ft-ért. Erről a cuccról amit csináltál, tehetnél fel képet, mert nagyon hasznosnak tűnik.
Kondicsere szerintem érdemes, mert változik tőle a jelerősség a webes felület szerint, tehát könnyen lehet, hogy eleve stabilabb netet eredményez. Azért még mindig az a legjobb, ha el sem dobja a netet a modem, online játék közben pl. nem vigasztal, ha eldobja magát, de újraindul. -
alitta73
csendes tag
Nem olcsók. Dorog 2/0,5Mbps Digi kábel net 2.500.-Ft
Drága és gagyi. -
humax
senior tag
budapesten a 1125 kötvolgyi ut ban lakom, de sajon a t-home vonal oda nem lehet kotni, az intezet nem engedeyl.
UPC meg DIGI vonalos net nincs a kötvolgy uton.
mobile internet kivol, mit tudk meg hasznalni?
mert pl, a invitel akkor koti a netet ha ot van t-home vonal.
milyan szolgaltato nincs odzr fogo vel a t-homal, magyarol nem hasznaja a t-home vonaljat?
tenyeres net ?
vagy mi?
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest