- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
kajli1
csendes tag
Azért ha megengeded, reagálnék a hozzászólásodra.
1. honnan tudod, hogy nekem van-e vagy nincs előfizetésem a digi tévénél?
Te írtad: engem nem mernek baszogatni, pedig itt figyel egy éve két beltérijük...
Ebből következik, hogy volt, csak nem fizettél, mert vélt vagy valós ok miatt nem voltál megelégedve a szolgáltatással.2. miért ne beszéhetnék kötbérről, nem azt mondtam, hogy én kérhetem, hanem Palikának írtam, hogy más kérdés, kéri-e? (tudod, egyes szám harmadik személy)
Ez talán Palika dolga, de te sem gondolhatod komolyan, hogy Palika majd bíróságra jár párezer forintért, mivel simán tuti hogy nem fizetnek.3. ha azért jösszu ide, hogy másokba beleköss, akkor rossz helyen jársz.
Ennek a megítélése nem a Te dolgod, és azt hiszem rajtad kívül senkivel nem kerültem semmiféle konfliktusba. Veled is csak a sajátos stílusod miatt.4. amióta idejöttél még egy konstruktív, használható hozzászólást nem produkáltál, megmaradtál az alapelvek megsértése- személyeskedés vonalon, amire itt senki sem kíváncsi így gondolom nem bánod, ha ezek alapján ítélünk meg.
Ennek a megítélése szintén nem a Te dolgod, és nem értem miért beszélsz fejedelmi többesben!? Tudod, egyes szám, első személy!5. innentől nekem ne is írj, el sem olvasom a hozzászólásaidat, nem vagyok a véleményedre kíváncsi....
Nem is Neked írtam, azt megtehettem volna privát üzenetben, én erre a fórumra írtam. Azt hiszem ezt még Te sem tilthatod meg.6. nem tudom milyen szolgáltatásról beszélsz, amiért én nem fizetek, de szerintem te sem tudod..no comment...
Lásd 1-es pont!ezzel a mentalitással biztos sokra viszed az életben, sok sikert hozzá..ja, ne nevezz barátodnak, mert engem ne ítéljenek meg rólad... (tudod, madarat tolláról, embert barátjáról...)
Én sem ilyen barátokra vágyom, elhiheted, de gondoltam, én megadom a tiszteletet, még Neked is.Ezúton elnézést kérek a fórum összes olvasójától ,hogy személyes vitával gyarapítom a karaktereket, ígérem a jövőben visszafogom magamat.
Kajli1
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged