Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS notebook topic
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Dell asztali gépek
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
Aktív témák
-
raczandris
tag
Sziasztok
Csak tájékoztatásként :
Nem egy olyan esetről hallottam több fórumban , hogy az ügyfél a bekötés után párhónapra eladta a beltérit valahol , valakinek pár ezer Ft -ért .
Azt hiszi ,hogy nem derűl ki ? Úgyis befogják hajtani rajta + még a kötbért is meg fogják vele fizettetni . Az elveszett kártya is 24.000 Ft -ba kerűl !
Szóval nem érdemes pár ezer Ft -ért megválni tőle még ha (látszólag ) ingyen is kapta .
Nem értem az ilyen embereket . Nem gondolnak a következményekre ? -
Rick4
félisten
1. honnan tudod, hogy nekem van-e vagy nincs előfizetésem a digi tévénél?
2. miért ne beszéhetnék kötbérről, nem azt mondtam, hogy én kérhetem, hanem Palikának írtam, hogy más kérdés, kéri-e? (tudod, egyes szám harmadik személy)
3. ha azért jösszu ide, hogy másokba beleköss, akkor rossz helyen jársz.
4. amióta idejöttél még egy konstruktív, használható hozzászólást nem produkáltál, megmaradtál az alapelvek megsértése- személyeskedés vonalon, amire itt senki sem kíváncsi így gondolom nem bánod, ha ezek alapján ítélünk meg.
5. innentől nekem ne is írj, el sem olvasom a hozzászólásaidat, nem vagyok a véleményedre kíváncsi....
6. nem tudom milyen szolgáltatásról beszélsz, amiért én nem fizetek, de szerintem te sem tudod..no comment...
ezzel a mentalitással biztos sokra viszed az életben, sok sikert hozzá..ja, ne nevezz barátodnak, mert engem ne ítéljenek meg rólad... (tudod, madarat tolláról, embert barátjáról...) -
janika_(én)
csendes tag
Megtalálja itt a DoQ-t meg a Sport Klub+ -t is, de mindkettőnél a
"10 jegyzet- CA_RIASZTÓ_HOZZÁFÉRÉS_MEGTAGADVA"
szöveg jön csak be.
Milyen előfizetéssel lehet ezeket nézni?
És hol lehet más országot választani?
De miért kellene más országot választani mikor ezek magyar nyelvű adók?
Írja már le valaki aki tudja nézni hogy hogyan lehet? -
-
Rick4
félisten
eleve ott tartunk, hogy az én alternatív vételi technikám régebb óta van meg, mint ahogy azt te ide beszúrtad, az, hogy én mit hogy nézek nem sérti az alapelveket, viszont az, hogy te illegális felhasználásra buzdítottál, az biza igen. másrészt visszakérdezek: miből gondolod, hogy az, ahogy én nézem, illegális? nem lehet érvényes digi tv előfizetésem?
onnantól eleve nem illegális..meg ugye még mindig ott tartunk, hogy melyik országról beszélünk..na, mindegy, hagyjuk, a beszélgetésünk olyan sok kérdést vet fel így hamarjában, hogy az már rendesen off lenne, meg ugye senki sem ezért jön ide a digis topicba. így be is fejezhetjük gyorsan..
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
ha azt mondanám, hogy vegyen olyat, az alapelvekbe ütköző lenne, colyat nem mondhatok.....tudod, te értesz az ilyesmihez...
.ha illegalitásról beszélünk, melyik ország területéről beszélünk? de ha már nekem van ilyenem, , gondolom nem nagy kaland, ha megkérlek, szkenneld már be légyszi a nevedre szóló számlát a boltban vásárolt xp-ről...
vagy illegális módon szeretnéd felderíteni más illegális tevékenységét? sajnos ez a magyar jog szerint nem megengedett...
pl: pont úgy, mint ahogy a rendőrautó sem fényképezhet tilosban állva...
-
Rick4
félisten
de nem hiszem hogy te hoznál itt bármilyen szabályokat..nézd, linketem neked az alapelveket, ha elolvastad, és megértetted volna, akkor most nem okoskodnál itt megint. az, hogy milyen a gondolkodásod számomra egyértelmű, innentől gondolom megérted, hogy a szavaid számomra sokat nem érnek..
-
Rick4
félisten
figyelj ide nagyeszű barátom. ha elolvasod a topic eddigi részét, számodra is sokminden kiderül...talán akkor majd visszaveszel az arcodból, és nem kezdesz el olyasmiről beszélni, amit csak gondolsz, de a valóságban másképp van.......előtte azonban mindenképp javaslom az agyadba vésni ezt: [link] sem én, sem más nem kíváncsi a véleményedre, menj innen szépen dolgodra...ha a hozzászólásodat segítő szándék vezérli, hogy csapott át ez rögtön támadásba? a 3 hozzászólásodból 1 az alapelvekbe ütközik, kettő meg szintén. ezzel ki is írtad innen magad..
-
Rick4
félisten
tudod, az új gyerekek nincsnek tisztában a ph alapszabályaival, vagyis itt olyannak helye nincs,ami illegális....ha régi motoros vagy, akkor csak az értelmi képességeddel van baj, ha ezt eddig nem érted fel épp ésszel... ja, dupla reged van? akkor azt mondom kezdj bele a gyors írkálásba, mert elbúcsúzhatsz mindkettőtől..akit ilyesmi érdekel, nem itt keresi...kenyérért is a cipőboltba mész?
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest