Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz boogie84 #14703 üzenetére

Nekem van BS és most egy 58as SS (ShadowSummoner) nekróm.
    BSnél szeretem, hogy nem kell odaszaladgálni gyepálni mindenhez, így gyorsabb a haladás. A shadow summonerrel meg beállok a tömeg közepébe és meg sem érzi.

SShez egy szükséges glyph van csak meg, az sincs szintezve, viszont legion eventeken olyan szinten írt, hogy lvl70es karikat kenterbe vág.
    Én is csak lesek, hogy lvl70 mit keres T3on, de mikor egyedül leütök egy ″tornyot″, majd megyek a következőhöz, ahol egy 70es gyepál és 10...15%ot tudott leütni belőle, majd nekiállok corpset gyártani+CE-ket ellőni, hirtelen elkezd a torony életereje rohamosan csökkenni, akkor kezdem érteni mit keres még T3on :B

T2n szerintem 5 másodperc körüli volt a főmufti, utána T3on is mint kés a vajban tudtam menni. Mondjuk miután kiesett 2200 dam körüli (upolva) kétkezes darkness skillt erősen támogató fegyó, onnantól megállíthatatlan lett.
    Persze az oda kell szaladni mindenhez megoldás nem teszi ettől függetlenül a leggyorsabb karakterré :DDD

Minden esetre sokkal könnyebben haladok SSel, mint korábban a BSel. De ez lehet amiatt van, mert béna vagyok nekróhoz ;]

Új hozzászólás Aktív témák