Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiMedia lejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hangfalképű
tag
válasz
WayneGace #19746 üzenetére
Pity nem csak olyan rendszerben lehet, ahol a sok érték közül az egyik kiemelten jobb, mint a többi és ez jelezve is van? Mint a mobilos gacha gamek, ahol ha nem nyitsz valami legendary cuccot 99-ből egyszer sem, akkor a századik az lesz. Temperingnél nem hiszem, hogy lenne ilyen, mivel minden érték (temper) egyforma súlyozással bír, a játék szempontjából egyik sem jobb, mint a másik, honnan is kéne tudnia a mechanikának, hogy neked, melyik kell? Én már nem egyszer kaptam ugyanazt a tempert egymás után háromszor is csak más rollokkal. Én ezt változtatnám, hogy ez ne történhessen meg, minden pörgetésre fixen mást adjon.
Most így belegondolva, ha lenne pity vagy súlyozás, akkor olyan lenne a tempering, mint S0-ban az affix forgatás, hogy voltak olyan affixok classoknál, amiket fixen mindig beadott az egyik helyre a kettőből. Ha lenne ilyen temperingnél, akkor a behozott trading kb értelmét vesztené, mivel jenleg a tempering tartja életben
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest