Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• malystryx

senior tag

válasz ldave #8255 üzenetére

Óóóó akkor ez lehetett a baj, pont ott raktam bele.. :O
    Hát köszönöm szépen, ezentúl jobban figyelek, sejtettem hogy nem én rontottam el. Tényleg megnéztem vagy 4x, fel is olvastuk. :DDD
    Találkoztunk még olyan bugokkal is, hogy 3-an online-oztunk, a horadric cuccokból dobta mindenkinek, de egyikünknek eltűnt örökre az inentoryból, nekem pedig az act 4-es küldinél, hogy zúzzuk össze Mephisto lélekkövét, nekem meg az tűnt el, pedig beletettem a ládába amikor megkaptam, visszaportáloztam a városba, és már nem volt ott. Én interaktáltam az összes küldit pedig. Valamint az act 5-ben a második küldinél amikor ki kell szabadítani a barbárokat, úgy buggolt be, hogy a többieknek kész volt régebbről a küldetés, előrébb jártak a sztoriban, de hozzám jöttek be, hogy az enyémet folytassuk. Ezt a küldit nem engedte lezárni, és kiírta hogy nem fejezhető be. Kiléptem, és egyedül már ment.
    A tegnap reggeli patch után, volt itt hozzászólás hogy remélik megcsinálták a crashelést. Jelzem nem!! :( Nálam tegnap a frissítés óta 3x kilépett emiatt. :(((

Egyébiránt nagyon élvezem a játékot, nekem óriási nosztalgia, anno sajnos nem volt lehetőségem sem megvenni, netem se volt, és csak kipróbálásra volt nálam rövid ideig. Én nagyon örülök hogy pótolhattam. :DD Btw Assassin-t indítottam. :K

@Elemental #8244 Köszönöm szépen, akkor keresek egy olyat is. :C

Bocs a hosszúért. :R

Új hozzászólás Aktív témák