Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz maajsz #6394 üzenetére

Eladtam a 26-os és a 23-as Monarchot is egy Um-ért. Maradt nekem a 34-es, pedig a 26 is pont elég volt :)

Eladtam ma még egy 20life sc-t 1 Istért, lett volna még 2, de sajnáltam... igaz freebe kaptam őket :D

Plusz megvettem az Ohmot 6 Istért, csináltam egy CtA-t, 3-as lett.... szóval eladás felejtős, de legalább megcsináltam, mókának megérte :)
    Próbára nem sokat ér: 850 life felmegy 1000 fölé, 1300 mana 1500 fölé. Szóval nem nagy különbség mivel a base értékeket szorozza fel és elég sokat adnak nálam a cuccok...
    Max ijesztgetni jó lesz ha valaki duelezni akar. De akkor már kéne egy DF is :D

Key-et láttam keresni IstMal-ért, ergo Pul árban darabját... nem tudom ennyiért adnak-e.
    UnindT 3 Ist.
    Runt sztem megcsinálják freebe, plusz ha megmutatják neked az ő torchukat, akkor nem fogják tudni felvenni a tied :)
    Gondolkozom mennyit érhet egy xx/15 sosoT. Meg mennyit a mostani 12/15 duduT.

Találtam egy 199-es Durielt, lehet ez is megér 1Istet :)

Illetve rájöttem h a Tal Mask az egyik legjobb a csicskára. Fixen 10%ll+15res (ezzel pont max).
    Találtam is 2-t, egyik ment freebe :))

@runák: Ohmot amikor vettem Gul-t beszámította 2Istként :D és azt erdetileg egy Seraph-ért kaptam :C
    Vex pedig rájöttem h csak 3Istet ér. Lo 10...

Új hozzászólás Aktív témák