-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Rendes teammel, 8 playerrel nagyjából 6 óra norm act 1 -> hell act 5 ancikkal kinyírva, max 7 óra. Mivel 9-kor jöttek vissza szerverek, hamar ki lehet számolni, hogy nem akkora ördöngösség a lvl 80, csak fel kell cuccolni a talált itemekkel egy telert, és kell egy barb bora.
/e: Jelenleg 69-es vagyok, már csak hell ancik kellenek, és BR!!!
-
icons
addikt
lvl 80an körül vannak
. El nem bírom képzelni, hogyan...
Mivel elbasztam a karaktereimet, meg senki sincs fent (ilyen korán) úgy döntöttem, mégis megyek egyetemre
. Így hát csak délután leszek
. Az az igazság, hogy elég ramatyul állok. Most jövök rá, hogy ez is akkor rohadt jó, ha összeállunk, és folyamatosan csináljuk, tehát nem megyünk el aludni
. Mert mire összeállnánk esetleg ma reggel, már kb olyan lesz, minta régi ladderban toltuk volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged