Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
mcsabee
üzenetére
Bocsbocs, elírtam, csak Insight-om van... Egy kis különbség van a kettő között... Infi a cél, azzal kb bármilyen sosoval darabolnék..
És az a baj, hogy infi nélkül eléggé meg vagyok lőve. Sok helyre jó a blizz, azokra nagyonis (5kval...), de ahol vannak immunok, oda semmit nem ér (és a mercem ugye még gyenge hozzá).
BR ezni egyedül mivel lehet? Nekem úgy rémlik, elég kevés a light immun, egy lightos sosoval etalán van esélyem? (colddal nem, az őrzők miatt, meg múltkor w2 kb 5percig tartott, mert mercnek nyomni kellett a potikat, aztán vissza malah-hoz) Utsó hullám ugye Fire Immun, az teljesen reménytelen a mercnek, tehát maradt a light.Köszi, azt írják itt is, hogy minél nagyobb annál jobb, de ha sokkal több időt vesz igénybe, mert cserébe gyengébb vagy, akkor gondold át
.(egyébként miért jobb az orb blizz helyett? Blizznek elvileg sokkal nagyobb a dmgje, minden szinten, egyedül az idő miatt lehet jobb az orb, h nincsen késleltetés)
-
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee
üzenetére
infy az én mercemnek is kellene, mert hell-en eléggé izzaszt a sok cold immun
az a 2 ber eléggé megijesztett... milyen áron van most? fg-vel nem szórakoztam még, inkább pgem/hr/item csere ment... az infy töri hellen is mindenki lightning immjét?
(rég játszottam, na...) lehet, hogy megérne egy respect, mert jól kihúzva elég kemény a chain lightning...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
az a 2 ber eléggé megijesztett... milyen áron van most? fg-vel nem szórakoztam még, inkább pgem/hr/item csere ment... az infy töri hellen is mindenki lightning immjét?
(rég játszottam, na...) lehet, hogy megérne egy respect, mert jól kihúzva elég kemény a chain lightning...