Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
válasz
bolcsodal #3879 üzenetére
Bolcsodal, kicsit szégyellem magam, de képtelen vagyok legyőzni az önzőséget magamban és szeretném először egyedül megcsinálni. Igérem, ha csak egyszer is sikerül, szívesen játszok csoportban és akkor már nem is azért hogy én kaphassam fel a torch-ot, hanem az együttjáték öröméért. Viszont újabb mesélni valóm van. Mindenem eladtam már hogy felöltöztessem a paladint és most kipróbáltam Csabi receptjét az etheral plate lyukasztását cube-ban. 600 fölötti def-es Dusk-ot találtam tegnap amit 964-esre emelt a cube mikor beleütötte a 4 lyukat. Eléggé elszomorodtam hogy nem ment 1000 fölé és értéktelennek gondoltam, de valakivel beszélgetve azt mondta ne lógassam az orrom mert még így is ér 1-2 ist-et. Ebben nem nagyon bízva, az előbb meghirdettem és 2 mp múlva jöttek is. Kérdik mit kérek érte? Nagy levegőt vettem és beírtam UM+PUL. nem volt Umja de kirakott a pul mellé egy highlord amut meg valami uniq cipőt ami nekem értéktelennek tűnt, míg a végén mindent visszavett és kirakott egy ist-et
Szóval mégsem olyan értéktelen
Végül Pul +Higlord amuban egyeztünk meg mert rágerjedtem a resist lighting 35% miatt, ha már Amber Charm-ot nem ad el senki. Azt meg nem is mondtam, mielőtt ezt az üzletet csináltam volna, találtam még egy etheralt 641-es deffel. Irány a cube 4lyuk bele. Sajnos megint 961-es defje lett csak. Úgy látszik magasabb alapérték kellene hogy 1000 fölé menjen lyukasztás után. Viszont most már tudom hogy istet minimum ér
A most kapott pul-on veszek drakult.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest