-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Jelenleg nekem is egy varázslónőm van (Sarah ,LVL 68),akit a COLD spellekre gyúrtam: Frozen ORB kimaxolva,Cold mastery is majdnem,amúgy meg Energy Shield-re gyúrtam plusz egy kis warmth...a lényeg ,hogy a többi osztályban nem erősítettem támadó varázslatot így legnehezebb szinten most keményen szopacs van...jönnek a cold immune lények és pápá
a velem lévő Barbárt úgy szedik szét a zombik mint Floki a lábtörlőt így nem nagy segítség...eddigi két szinten semmi gond nemvolt,a főgonoszokat is simán lekaszaboltam (Frozen Orb szépen teszi a dolgát,de ha Cold Immune van akkor pápá....
)
Nem tudom próbálkozzak-e még ,vagy kezdjek új karaktert...
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
én annak idején barbárral...
aztán rövid idő alatt kipróbáltam az összes char.-t, de végül előx a paladinnal csinyáltam meg...tök fos volt, mert rossz aurákat nyomtam és nemvót rendes attack ratingje...
most, h belegondolok, igazán csak a barbárral tudtam jól jáccani + jó karit összedobni...
nekem a sorceress nem megy. biztos nem érzem a ritmust
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest