Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Jelenleg nekem is egy varázslónőm van (Sarah ,LVL 68),akit a COLD spellekre gyúrtam: Frozen ORB kimaxolva,Cold mastery is majdnem,amúgy meg Energy Shield-re gyúrtam plusz egy kis warmth...a lényeg ,hogy a többi osztályban nem erősítettem támadó varázslatot így legnehezebb szinten most keményen szopacs van...jönnek a cold immune lények és pápá
a velem lévő Barbárt úgy szedik szét a zombik mint Floki a lábtörlőt így nem nagy segítség...eddigi két szinten semmi gond nemvolt,a főgonoszokat is simán lekaszaboltam (Frozen Orb szépen teszi a dolgát,de ha Cold Immune van akkor pápá....
)
Nem tudom próbálkozzak-e még ,vagy kezdjek új karaktert...
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
én annak idején barbárral...
aztán rövid idő alatt kipróbáltam az összes char.-t, de végül előx a paladinnal csinyáltam meg...tök fos volt, mert rossz aurákat nyomtam és nemvót rendes attack ratingje...
most, h belegondolok, igazán csak a barbárral tudtam jól jáccani + jó karit összedobni...
nekem a sorceress nem megy. biztos nem érzem a ritmust
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a velem lévő Barbárt úgy szedik szét a zombik mint Floki a lábtörlőt így nem nagy segítség...eddigi két szinten semmi gond nemvolt,a főgonoszokat is simán lekaszaboltam (Frozen Orb szépen teszi a dolgát,de ha Cold Immune van akkor pápá....