- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15248 üzenetére
Mindenképpen érdemes. A durásat hagyd. Megvan az ember nélküle. Sima 14-15 és ok. Az egész csak a trade miatt érdemel figyelmet. Egyszerűen ez van, ha nem akarsz vele bukni és szezon vége felé úgy döntesz eladod. Ilyenkor főleg a PvP-sek lesegették, hogy milyen ladder cuccokat is tudnának venni. Nekik meg csak a 15 ED opció. Itt minden plusz kis def számít. Nekem a PvP Smiter Classicon pluszban tele van 20-30 def / 20 life small charmokkal is. Ezt PvM-ben általában kiröhögik.
Amúgy szerintem a 60 durabilityt senki nem nullázza.Eleve telézel és pár perc alatt letolsz egy Dia/Baal runt. Ha mégis sikerül valahogy összehozni a nullát, akkor RAL rúna és kész a repair.
Én hétvégén hajnalig fent szoktam lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest