- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- 3D nyomtatás
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14568 üzenetére
ezért nerfelték, de kétlem, hogy innen bárki lenne aki infinity-s double dream auradin-nel nyomja
én biztos, hogy munkát már nem akarok a ladderbe tenni, inkább csak egy kis fun-t várok tőle, nehéz volt nem kiégni azért október óta ebben.
szóval én már kvázi elengedtem, most is épp ami foglalkoztat az ilyen vicces önszórakoztatás:
melyikre cseréljem le a posion facet-es shako-t, hogy ne legyek tucat zöld sapis metaboy, és vajon larzuk beadja a 2 socketet rájuk? -5/4 posion facetből két darab már meg is van hozzá. de max block felé menjek, vagy a 79% frw felé? esetleg nézzek egy +3 p&b magic sapit? na jó, de milyen stattal? nehéz döntés, és csak 2 larzukot vettem hozzá. mondjuk 2 sockettel bármelyik simán eladható ha nem kell, az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest