-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
tibee77 #87688 üzenetére
Azért a szerencséről se feledkezzünk meg, ma visszamentem ns-be és gondoltam az ottani wizardnak is összerakom a delsere-t. Minimum 3k shardot és 500 DB-t lövöldöztem el csak kesztyűre, a set többi része megvan és nincs kesztyűm még mindig. Hagytam is a fenébe
Szezonkezdés előtt hasonlóan voltam a DH-val, cirka 10 óra játékomba és rengeteg alapanyagba telt telt mire végre összekapartam neki egy anci manticore-t. Slusszpoén, hogy a szezonos wizardom (!) ládájában egy anci yang pihen, mert az aztán baromira kell neki (nem vicc, tehetek fel képet is)
Más dolog: ns-ben most barbárral szórakozok, az utolsó pörgetésre (nulla alapanyag maradt, de szó szerint) végre lett anci fegyverem
Már csak az a kérdés mit pörgessek rajta
Én vitality-t gondoltam damage%-ra, de inkább megkérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmgyűjtés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest