Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
tibee77 #87688 üzenetére
Azért a szerencséről se feledkezzünk meg, ma visszamentem ns-be és gondoltam az ottani wizardnak is összerakom a delsere-t. Minimum 3k shardot és 500 DB-t lövöldöztem el csak kesztyűre, a set többi része megvan és nincs kesztyűm még mindig. Hagytam is a fenébe
Szezonkezdés előtt hasonlóan voltam a DH-val, cirka 10 óra játékomba és rengeteg alapanyagba telt telt mire végre összekapartam neki egy anci manticore-t. Slusszpoén, hogy a szezonos wizardom (!) ládájában egy anci yang pihen, mert az aztán baromira kell neki (nem vicc, tehetek fel képet is)
Más dolog: ns-ben most barbárral szórakozok, az utolsó pörgetésre (nulla alapanyag maradt, de szó szerint) végre lett anci fegyverem
Már csak az a kérdés mit pörgessek rajta
Én vitality-t gondoltam damage%-ra, de inkább megkérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest