- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
Bari meg leölhetetlen, egyben a legolcsóbb és legegyszerűbben építhető kari. Nem kell neki semmi. Str vita és helo nem tud meghalni. Cserébe messze elmarad a wizz/monk-tól. De ez így is van rendjén
Ezt az urban legendet hol halottad?
Messze elmarad, lol... Mutassak egy rendesen osszerakott barbit (csak) 2800 STR-el es 30k life-al.? Szerintem ugy porba alaznam azt az ubernek titulalt monkot, hogy orom lenne nezni.
-
Scholes9
nagyúr
Sok mindenben nem értek egyet, Barbrár alázza a Monkot nem is kicsit, tudom, mert épp most váltottam Monkról Barbira
Hasonló árkategóriájú gearrel meg felesleges is összehasonlítani a 2-t, mert sajna a Monk messze elmarad
Az a 300k dps-es Monk meg kb 10 mrd+...
A Barbár nem is tudom, hogy ilyen op jelenleg a többi kaszthoz képest, de azért számomra eléggé meglepő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest