-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanDaal
csendes tag
Igazság szerint csak a gyorsabb fury generálódás miatt szeretnék két egykezest. De azóta már 120k unbuffed dmg környékén járok Skornnal, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy ezt nem tudnám felülmúlni egykezesekkel annyi goldból, amennyit szánnék rá
Mert azért az én karakteremen is bőven lenne még mit fejleszteni:
20 millióból például már tudnék venni egy all resistes Lacunit. Amit azon nyernék resistet, annak köszönhetően lemondhatnék az Immortal övről és betehetném az elfekvőben lévő Witching Houromat, amin szépen nyernék DPS-t is. Ezután már csak egy jobb csizma kéne, és egy időre elégedett is lennékSzóval lassan tudatosult bennem, hogy ha lenne annyim, amiből úgy tudnék egykezesekre váltani, hogy ne veszítsek DPS-t, akkor abból más tárgyakra költve többet is fejleszthetnék a barbáromon
-
mikromanus
veterán
Olyan fegyvert keress, ami socket + valamennyi chd-s. Szerintem abból jobban kijöhetsz sebzésre. Esetleg lehet valamennyi erő is, de az kisebbet dob. Meg a chc-t esetleg valmivel feljebbnyomhatod. Mondjuk nem sok a chd sem, így lehet nem olyan fontos. Mindenesetre ha nincs erő, csak ugyanilyen fegyveren alap 70 chd és socket, az már simán most is megdob jó 4k-val sebzésben. Ha lesz AH, akkro körbelesek. Kiváncsi lettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest