Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASRock lapok általában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanDaal
csendes tag
Igazság szerint csak a gyorsabb fury generálódás miatt szeretnék két egykezest. De azóta már 120k unbuffed dmg környékén járok Skornnal, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy ezt nem tudnám felülmúlni egykezesekkel annyi goldból, amennyit szánnék rá
Mert azért az én karakteremen is bőven lenne még mit fejleszteni:
20 millióból például már tudnék venni egy all resistes Lacunit. Amit azon nyernék resistet, annak köszönhetően lemondhatnék az Immortal övről és betehetném az elfekvőben lévő Witching Houromat, amin szépen nyernék DPS-t is. Ezután már csak egy jobb csizma kéne, és egy időre elégedett is lennékSzóval lassan tudatosult bennem, hogy ha lenne annyim, amiből úgy tudnék egykezesekre váltani, hogy ne veszítsek DPS-t, akkor abból más tárgyakra költve többet is fejleszthetnék a barbáromon
-
mikromanus
veterán
Olyan fegyvert keress, ami socket + valamennyi chd-s. Szerintem abból jobban kijöhetsz sebzésre. Esetleg lehet valamennyi erő is, de az kisebbet dob. Meg a chc-t esetleg valmivel feljebbnyomhatod. Mondjuk nem sok a chd sem, így lehet nem olyan fontos. Mindenesetre ha nincs erő, csak ugyanilyen fegyveren alap 70 chd és socket, az már simán most is megdob jó 4k-val sebzésben. Ha lesz AH, akkro körbelesek. Kiváncsi lettem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest