Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

válasz mpierre #14464 üzenetére

"Fegyót kerestem ilyen feltételekkel"

Csak írd be, hogy átlag sebzés min 700, crit dmg - érték nélkül és socket. Sorba rendezed ár szerint növekvőbe és kész. Int nem kell rá, az a 100, ami a mostani fegyódon van, nem hoz világmegváltást, másrészt meg main statot könnyebb máshol begyűjteni. Pl szerintem nadrágból nincs olyan húdehajde legend/set, ami kihagyhatatlan lenne, szóval oda jó egy rare, akár 250-300(int+vit) össz stattal, ha mélyebb a buksza, akkor allres és/vagy armor, socket is lehet rajta.
    1-2 milláért lesz fegyver, ami bőven többet sebez.

"Az oh ennyire tré? Megtetszett a vit, ment az int párosa, egy kis apoc-tel megfűszerezve. Ócsó vót szerencsére."
    Vit-et nem teszünk offhand-re, mert feleslegesen drágítja. Szóval átlag dmg és critchance legyen top. Ez után jön az int és a skill bónusz.
    Apoc meg egy érdekes állatfaj, mert csak akkor kell, ha kell, de akkor nagyon. Ez azt jelenti, hogy ha 10-15 másodpercenként lősz egy meteort és kész, akkor nincs rá szükséged. Ha viszont bal gombon twister van, akkor meg el se indulj 25-30 nélkül.
    Szóval offhand-en elsődleges legyen a legalább 200 átlag sebzés.(ez a minimum)

Galvanizing wardot csak akkor tedd be, ha lifereg fetisiszta vagy(mint én - bár már én is kivettem, keveset ad), különben nem nagy szám 2 percenként frissíteni az armort.

Nekem amúgy kicsit furának tűnik ez a build, mintha csak összeszedted volna azokat a skilleket, amik szerinted jók és ennyi, nem látom benne a "buildet". Márpedig a gear attól függ, hogy mit játszol, tehát úgy könnyebb tanácsot adni is, ha van egy konkrét elképzelés.
    Ez nem leszólás volt, ha hatékony vagy és megy a játék, akkor mindenki boldog.

Madár elvtárs!
    De, magukra gondoltam természetesen! :D És igen... valszeg hülyének néznek :D

Új hozzászólás Aktív témák