Hirdetés
Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
CactuS #31096 üzenetére
Hogy a faszban lehet -100k veszteséggel játszani? Kikerülte a gold kupacokat? És direkt lecsapatta magát? És milyen RMAH mit van mindenki oda ezért? Tegnap is valami pihentagyú megkérdezte itt, hogy ilvl 40+os itemet mennyiért rakhat föl? Sima AH-t ha használod jól megvagy. De nekem meg am esnek jó cuccok, még olyan is amit meg is tartottam. És aki meg RMAH-n vesz bármit is az nem ember a szememben!
-
válasz
dobolan #31082 üzenetére
Hol?
Én azt nem értem, hogy hol kéne farmolni pontosan? Oké, hogy RMAH, meg vegyünk onnan goldot, de ott is valaki beteszi a goldot, tehát valahol tudja farmolni.
Tegnap 2 órán át öltük a mobokat act IIIban duoban - monk, dh -. Jó item nem esett, így maradt az eladás. Nekem néhány halállal kb 50k hasznom volt, a DH kolléga vagy 100k mínusszal zárt a végére. Most akkor vissza kéne mennünk act 1-be, hogy facerollal toljuk a mobokat és több gold essen, mint a javítási költség?
-
dobolan
senior tag
Az rmah-val úgy trükköznek ahogy akarnak, épp ez a lényege. Akár úgy is alakíthatják, mint egy online boltot. Gondolj bele pl. a játékban beállítják, hogy a nagyon jó cuccok csak 0,0001% eséllyel essenek inferno act4-ben. Aztán rmah-ba meg kiszórnak 100dbot vegyesben 200euro/db áron. Úgyis lesz, aki megveszi, mert játékban nem tudja megszerezni vagy csak nagyon nehezen.
-
Neptunfű
tag
Van már valami előzetes infó arról, hogy kb 1 Euro mennyi goldot fog érni?
-
Djuree
félisten
-
Neptunfű
tag
válasz
Djuree #31083 üzenetére
Jaja + az összefarmolt goldod 20-30%-a repair...
"költök kis eurót a játékra, aztán annyi" ez a céljuk.
Két hónap múlva a crit chance-t me ga crit damaget nerfelik, de adnak majd +min max damaget + sok bleedet.... és így továbbAmúgy tetszik az új drop beállítás! Tegnap találtam is két 63 ilvl cuccot amit használni is tudtam!
whitezo88 csak itt megvan az esélyed hogy visszajöjjön a játék ára!
Nekem már csak a videókártya és az egér árát kell még visszahoznom -
Telda
addikt
válasz
SSJPeter #31080 üzenetére
"Szerintem a Blizzard az rmah felé akarja terelgetni az embereket."
Sajnos ez tény, csak a hülye nem látja.
Kár volt betenni ezt a sz@rt, lett volna csak sima goldos AH és sokkal kiegyensúlyozottabb lenne az egész.
Nem tudom hogy mehet az rmah, mekkora hasznot hozhat, egyáltalán megéri-e, mert magamból kiindulva, ha megtehetném minden szir-szart nem vennék meg, csak max az igazán jó cuccot, mondjuk azt sem 250ért, mert 75e azért nem kicsit sok egy sárga rajzkardért. Lehet csak csóró ismerőseim vannak, de a 12 friendem közül még senki nem vette pénzért semmit (vagy csak titkolja)
-
Djuree
félisten
válasz
SSJPeter #31080 üzenetére
basszák meg, rohadjon meg a blizzard, mi az hogy a goldot is nerfelik
eddig is 1 óra alatt 100k-t tudtam összeszedni, ami nem sok, így is tömérdek farm mire összejön értelmes mennyiségű pénz. most akkor ez többszöröződik. ezután biztos nem fogok farmolni. költök kis eurót a játékra, aztán annyi.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
DeckardCain #31071 üzenetére
Elég az SMS protect.
RMAH...
Account Security Requirements
...
Players who wish to use Battle.net Balance to buy and sell items will need to attach a physical Battle.net Authenticator or Battle.net Mobile Authenticator app to their Battle.net account.
...
Those who wish to use PayPal™ (available in certain regions) to buy items or receive the proceeds of their auctions will need to sign up for our Battle.net SMS Protect service. -
SSJPeter
őstag
Baromira nerfelték a gold drop-ot is, kb. a harmada/negyede hullik annak ami eddig, + ugye 4x-er drágább a javíttatás, nagyon lassan gyűlik az arany.
Szerintem a Blizzard az rmah felé akarja terelgetni az embereket. -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Az baj, ha nem az én kártyám adatait adom meg a PayPal-nál? Saját nevem címem, de másik kártya lenne.Tennék egy próbát ha lehetséges.
-
Neptunfű
tag
válasz
Mr.Csizmás #31070 üzenetére
Hááát
Square gemtől felfelé szerintem nem változott semmi sajnos.
-
LucifeI2
őstag
-
kovsol
titán
shield és a fejesen kívül mi az ami ad még block % -t ?
-
SSJPeter
őstag
válasz
DeckardCain #31071 üzenetére
Nem kell authenticator paypal-hoz és elég egy sima telefon.
-
DeckardCain
senior tag
Akkor most a PayPal-os rmah használatához nem kell authenticator?
Elég a mobil alerts is?(Okostelefonom nincs). -
Mr.Csizmás
titán
gemek gyurmázása hogy változott? most már megéri saját kézzel?
-
Vistaboy
veterán
Nálam nem okozott semmi problémát a patch, kapom továbbra is az XP-t, ráadásul ahogy észrevettem, mintha egy fokkal több sárga cucc potyogna, aminek nagyon örülök, így még talán az is megeshet velem, hogy megtalálom az első zöld vagy narancssárga tárgyat is (Reménykedős smiley).
Mindazonáltal már sikerült eljutnom mindkét titkos pályára is (A pónisért köszönet Harbonah kollégának, aki levitt oda
), így bosszút álltam a sok "Error 37"-ért Jay Wilsonon:
Sajnos nem sok időm van játszani, mert egyedül vagyok a héten cikket írni, ráadásul a suli is megy ezerrel, de azért azt már most látom, hogy a patch óta jobban esik Diablózni, mivel több normális cucc esik, mint azelőtt.
-
SSJPeter
őstag
11k armor az szép, nekem most csak 8.5k van weapon mastery-vel, de act 2 ben elég.
Én meg közben kinyírtam azt a rohadék Ghom-ot, 15 euróm és 300k aranyam bánta.
Life on hit nélkül ezt barbárral jelenleg nem lehet megcsinálni...és még így is 1100 loh-el is csak kb. 10-edjére sikerült. -
ZetorGumi
addikt
Nah sikeresen nekiálltam énis Diablo bácsi öldösésének (konkrétan eljött az idő, hogy a birtokomban legyen a játék), kicsit még lemaraásban vagyok hozzátok képest, de azért már haladok.
-
Alg
veterán
válasz
SSJPeter #31056 üzenetére
Nah, 50%-al megemeltem a damage-emet, és csak 26 allrest buktam, meg a superstitiont...(meg persze egy kis vásárlást is meg kellett ejteni) - 15K dam 47K life 11Karmor, szerintem holnap már menni fog
Az a durva, hogy az 1 milláért vett fegyveremnél 5 milláért sem találok olyan nagyon látványosan jobbat...
Viszont WotB módban 38% a crit chance-om, kíváncsi vagyok így meddig sikerül kitolni
-
danilla
őstag
válasz
ricshard444 #31059 üzenetére
Már várom
-
-
danilla
őstag
válasz
Mythsardan #31057 üzenetére
Nightmare is kismiska. Jómagam kedden lettem a játék boldog tulajdonosa. Ma sikerült nekem is végigvinni normálon, hát nevetségesen könnyű volt. Elkezdtem nightmare-en, épp most öltem meg a skeleton king-et. De sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ezt a fokozat is úgy tűnik gyerekjáték lesz.
-
Mythsardan
aktív tag
Kivittem a tutorial, elég könnyű volt, remélem Nightmare fokozaton lesz egy kis kihívás...
Stat:
+ még a WoTB, amivel 2100-ra nő a dpsNa meg ugye 3k hp, az lemaradt
-
SSJPeter
őstag
válasz
mikromanus #31052 üzenetére
Neked mennyi a poison resisted?
(#31055) Alg:
Hát igen, örülök, hohy legalább Belial-on túl vagyok már, mert most szerintem azzal is meggyűlne a bajom.
-
frame>24
addikt
válasz
tatabánya #31047 üzenetére
fasza meg minden, de most már bekérdezek:
MINEK kell minden dmg meg hp számot kiíratni???!!
Bőven elég a crit dmg meg a sima monster health bar! Kit érdekel, hogy a hp számszerűen mennyi minden egyes kis szarnál, mütyűr betűkel?És a vége az, hogy totál semmit nem látni, csak a villogó számokat.
Vagy ez minden streamnél kötelező, hogy lássuk, nem csal és inferno?
-
mikromanus
veterán
válasz
SSJPeter #31044 üzenetére
Nem is kell nagyon, de kicsit azért segít. EZ a LoH dolog Jazz rögeszméje. Vagyis azt hiszi a barbárnak ez az alap. Az armor+resist+block hasznosabb szerintem. Élettöltésre meg ott a revenge pluszban, armor bonuszra meg a leap.
Persze a korábbi act 3 mezőny ellen minden apró kis segítség jól jött és most se nehezebb ha jó sok life on hit van. Nekem kb 5-600 lehet... -
ReFleXx
addikt
Miota ma updatelt a game csinált pár furcsaságot.
1. Elfelejtette a beállításokat, video, audio, stb...
2. Beragadtam az első pár percben Act3-n, se mozogni, se meghalni nem tudok.... -
Alg
veterán
Nem értem, nekem teljesen kezelhető a repair... 1-2 halál meg kitakarított dungeon után visszamegyek és 7-8-10-15K a repair cost, eddig talán 18 volt a max... pedig tele vagyok ilvl62-63 itemekkel
-
SSJPeter
őstag
-
thesound
addikt
Megnéztem Act2-t is. Eddig nem bírtam vele, most játszható, de mínuszba megy a gold egyenlegem a repair miatt.
Az biztos, hogy észnél kell lenni, hiába menne az Act2 (nem cinkes, de nem piskóta azért) összességében nem lenne előrehaladás sztem még. Marad Act1 farm, csak kezdem unni... -
tatabánya
senior tag
nem semmi ez a monk se, ki kell majd próbálnom: [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ooooobi
senior tag
WD vel a vision questet tolom a gyors mana reg miatt, most kicsereltem egy 120sec CD-s skillt egy a Hexre ami ugye 15sec, a problem hogy most van 3 15ös es 2 kettö kb egyszerre jar le, a hex meg vagy 1-2 mpvel kesöbb, pedig egyszerre nyomom mindet. Valaki hasznält esetleg hasonlo kombot patch elött? Ez is csak most romlott el vajon?
-
SSJPeter
őstag
válasz
mikromanus #30902 üzenetére
Akkor én vagyok a béna, de nekem nincs annyi life on hit-em ami töltené az életem.
-
-
Alg
veterán
WD használóktól kérdés: találtam egy olyan ceremonial knife-ot, amin van +100 mana... ez mennyire számít jófélének? (egyébként 100+vit, 711dps, 39int, 11 manaregen van még rajta)
-
mpierre
veterán
Érdekes, most minden interaktív szerepló feje felett 3 pontos szövegbuborék lebeg. De csak ott lebeg.
-
Alg
veterán
Inf Act2, MF nélküli gearben, 5 valorral magdától kulle-ig... rengeteg rare cucc(szerintem vagy 50et összeszedtem), talán 3 AH érdemes, egy sem használható...
2 rare szörnyet kellett otthagynom, mind ilyen 5 négyzetméteres pincében shielding molten desecrator arcane
mikromanus nálam detto, 18K damage-ről 10K-ra, LoH minimális (talán 100 van a gyűrűn), ellenben vit 35->45, armor 6500->10000, resist 600->800, és kb. ugyanaz a buildem mint neked (3 defes passzív, warcry, wotb, revenge, leap, ignore pain, frenzy)
-
thesound
addikt
hát akkor lesz olyan amikkel nem érdemes küzdeni 1 halál után, inkább otthagyni a fenébe
-
thesound
addikt
Act I (khazra barikádtól, halls of agony-ig), inferno, monk, 1 óra játék, 5-6 halál, gold egyenleg +45e benne vannak a farmból a vendornál eladott "frankó" itemek is, az ötös NV kb 10 perc alatt megvolt (összes repair 15k kb.)
nem tudom eldönteni, még hogy jó vagy sem (de tényleg ah felé terel érzésem van)viszont halálkor az összes elit pack full élettel kezd újra?
-
mikromanus
veterán
ez a life on hit a te vesszőparipád. Az hogy nem harapok lépten nyomon fűbe az csak igen kis részben a LoH érdeme. Sokat fejlesztettem az akkori karakteren. Másfélszer akkora lett a resistem, 1-2k armor is felcsúszott, a sebzésem 10k-val kevesebb lett közel azonos vita mellett és más skilleket használok. Charge helyett revenge (újra minta régi szép normál-nm idpőkben). Ignore pain és Wotb fixen + a leap nem stunnal, hanem armor bónusszal. Ezek azok az apróságok amik élehtőbbé tették a barbáromat act 2-n. A Life on hit csak amolyan "luxusfejlesztés" volt. A fegyveremet kb 2 napja cseréltem le, így lett +300 majd +400 LoH drágakőből socketben. ELőtte csak az amuból volt 191 azt meg kb a hajamra kenhetem.
Röviden: indíccsá barbárt merazjó'!
-
Rankerz
senior tag
Valószínűleg megtaláltam a patch utáni legértelmesebb farmhelyet
-
Kobe
veterán
na, nyitottam még 1 ticketet, kiváncsi leszek mit reagálnak. 3 a magyar igazság, és 1 a ráadás ugye, remélem a 4-ikre legalább válaszolnak.
Addig marad az überbrutál alacosny felbontáson farmolás, mást nem nagyon lehet. Szerintetek jelenlegi felállás szerint mire a legérdemesebb elkölteni 500K goldot DH-ra, ha mondjuk a 50K dpst szeretném érdemben feljebb tornázni ? jelenlegi gear
ileltve ez érhet bármit is ?
-
megint én
őstag
Ja meg egy nagyon fontos kérdés. "h weapon, vagy 1h+ Source???
-
Jazz
veterán
válasz
mikromanus #31017 üzenetére
Ferdítés ferdítés ferdítés.....
Te life on hit nélkül akartál érvényesülni barbárral úgy hogy belmész a tömeg közepébe act3 infen.
Én nem is tudtam hoyg a 100ezer halálos solo kínszenvedést letarolásnak fordítják egyes helyeken.
-
S e t h
nagyúr
Na még egy kérdés, csatolni kellene az authenticatort a battlenet webes felületén,először kér egy 14 számú digitális kódot, azzal nincs is gond, mivel amit leszedtem a telóra az authenticatort, abban van, viszont a kód folyamatosan változik , mondhatni 10-15 másodpercenként más és más amíg be van kapcsolva a telón az alkalmazás és bármit is írok be a battleneten, azt írja hiba.Mit kellene tenni?
-
S e t h
nagyúr
Köszönöm szépen a válaszotokat!
-
Keksz03
senior tag
válasz
S e t h #31004 üzenetére
az RMAH használatát csak olyan felhasználóknak engedik akik vagy rendes vagy mobilos authenticatort rendeltek az accounthoz. az más kérdés h amennyire én tudom azokat is "egyszerű" meghackelni...
ricshard444: miért nem nézed meg az adott cuccot h hasonló mennyiért megy?
-
RMAH-ban átlagban mennyiért mennek azok a cuccok amik kb 50k gold értékűek? Random és nincs köztük összefüggés?
-
S e t h
nagyúr
Ha szeretnék eladni a real money ah-ban, ahhoz szükséges authenticator?
Nem egyértelmű számomra ahogy regisztráltam a paypalt, hogy ez még kell vagy nem. -
Keksz03
senior tag
sziasztok!
valaki tudna küldeni egy Guest Pass-t? Én Digitális formában vettem meg és egy kedves barátom szeretné megvenni a játékot de addig nem amíg nem próbálta ki...úgy tudtam h ilyenkorra már lesz mindenki számára elérhető Starter Edition de ahogy körbenéztem úgy tűnt h ez még nem él...
Nagyon megköszönném a barátom nevében is! -
frame>24
addikt
akkor talán ez:
"Bug Fixes
Magic Weapon
Fixed a display issue that was causing Magic Weapon to increase the character sheet damage value by an incorrect amount (the functionality of the skill has not changed)"
szóval a tényleges, működő érték nem változott, csak kiírás volt eddig rossz...
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest