Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Mumee
őstag
[link]
Ebben a hozzászólásban van link néhány hasznosabb hozzászólásomhoz.
De röviden tudd mi mennyit ér fejből, tehát analizálni kell az AH-t, tudd milyen nagyobb változások várhatóak (patch), amik érintik a piacot, illetve tudd melyik kasztnak mi a jó.
Ezek után beállítod a filtert a tőkédnek megfelelő érdemben. (Hiába csak 3 stat pl all resel könnyen ki lehet szórni a szemét nagy részét egy barbárnál, mondjuk egy 60as beírásával)
Ezután a találatok között semmi egyebet csakis az 1d12h aukciókat figyelni és azokra vadászni. (Itt nagyon gyorsnak kell lenni, mint írtam már pár oldallal visszább első 2 hétben 2-3mp már késő volt, de nagyon alulárazott cuccoknál itt is lassú, tehát van hogy a filter és a slot függvényében tudnod kell, hogy jó ár-e vagy sem)
Mondjuk egy gatyánál beállítom, hogy 60 all res 150vit és 50 str, meglátok egy 1d12h aukciót 200k-ért nem nézem meg pontosan mit ad instant megveszem.Djuree: KEvés idővel meg csak szerencse kérdése. Hazaérsz ránézel dolgokra 10perc. Lefekvés előtt ránézel 10perc. Ha találtál 1-2 itemet máris beljebb vagy.
-
Djuree
félisten
válasz
killerjohn #33197 üzenetére
na igen, de ehhez nappal (ahogy írod is ezt te csinálod meg öcséd) meg éjszaka (öcséd meg a haverok csinálják) is tolni kell, ami nálam pl. lehetetlen. napközben meló, itt nem tudok semmit, le van tiltva minden, meló után edzések majdnem minden nap, este meg alvás, hogy napközben ne aludjak el melóban. sajna így nem tudom csinálni, és ezzel 90%-unk így van. a maradék kis szabadidőt meg nem ezzel fogom tölteni. viszont pénzem meg legalább van, ha nagyon kell valami meg tudom venni juróból
de nem akarok rá költeni...majd ha létfeltétel lesz.
-
killerjohn
addikt
figy. naponta kb 5-7M-et keresünk haverokkal azzal, hogy flipelünk. értsd: kitalálsz OKOS statokat, amiket nagyon keres mindenki (erre neked kell rájönnöd mert nincs az a barom aki leírja neked a legjobb vételeket), beállítasz egy olyan limitet AH-ban aminél ha megveszed, akkor 5-10x-es áron tudod eladni. Keresel. Ha megjelenik egy item, megveszed azonnal. Ilyen pl a >100 str, >100 vit, >60 allres. Vagy ~perfect dex ias crit kesztyűk. Vagy sok más. Ha valamit megveszel 200K-ért és eladod 1M-ért, kerestél 800K-t... aztán amikor több pénzed van, akkor 1M-ért veszel dolgokat, amiket felteszed 5-6M-ért. Hoppá. Mi kell hozzá? A piac ismerete, pénz (kevésből csinálsz sokat, amiből nagyon sokat, amiből nagyon nagyon sokat, stb), szerencse (legyen aki felteszi olcsón, mert nem tudja a valós árát), idő (igaz, hogy még így is kevesebb, mint act3-ban haldokolni hogy ne essen semmi...).
Érdemes összefogni 2-3 haveroddal, és mindenen megosztozni - a feladatokon, és a bevételen is, attól függetlenül hogy ki mennyit termelt aznap. Persze jó haverok kellenek, hogy ne lehúzás legyen a vége. Azért jó ez a modell a "kis embereknek" (nem Mumee-nak), mert így kiegyenlítődik, hogy ki mikor ér rá. Pl haverjaim egész éjjel gf-elnek, míg én napközben meló közben az egyik monitoromon folyamatosan AH-zok, flipelek, eladom a craftolt cuccokat. Öcsém flipel, craftolt cuccokat ad el napközben, éjjel meg act3/4-et farmol (most átmenetileg nem, mert 1.0.3a is halott és 1.0.3b-ben jön a dropfix...)
Ha ezek után se értitek, nem hiszem hogy bármit lehet tenni...
szerk: most pl egy olyan programot kezdek el írni, ami mobilképernyőre proxyzza az AH felületét, de ügyesen, hogy touchscreen-barát módon lehessen keresni, venni, eladni. Igaz, hogy előbb még átrágom az EULA-t, nehogy megbasszanak...
-
GeneraL_XTX
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy ha nem lehetne valódi pénzt keresni rajta akkor nagyívben lexarnám kinek mekkora a Dio3 e-pénisze, de így marad az irigykedés
-
F-ECT$
titán
válasz
angelside77 #33158 üzenetére
Ez nem wow, hogy "használom vagy eladom". Próbáld ki, ha nincs nagy különbség -> add el a legendaryt, mert annak általában sokkal magasabb az ára, ha meg jobb, akkor add el a raret.
-
sith7
félisten
válasz
F-ECT$ #33187 üzenetére
Tuti elég lesz, én inferno ACT2 - ben , a 6. küldetésnél tartok, 780 -as kék fegyverrel, semmi extrája nincs, csak van benne egy lila kavics, ami 300 Loh - t ad.
Mumme
Én szimplán úgy vagyok vele, hogy inkább segítek és a magyarok zsebébe kerüljön némi euro, minthogy még a magyarok is az ilyen vérpistikék zsebét tömjék.
(Persze magam alatt nem vágom a fát, ezért kissé felületesek a tanácsok, illetve a nagy tőkés cuccokról egyáltalán nem beszélek ugye)Akkor hogyan segítesz ?
-
maross
nagyúr
"A 10 aukciós limit miatt, ami olcsóbb mint 500k gold az kb élből megy a vendornak." <- ez mondjuk sziven utott. Ezert megerte volna tartani egy masik accountot, vagy kiadni bermunkaba, "add el es felezunk" cimen. En legalabbis igy csinalom, csak egy 0-val kevesebb nalam ez a hatar
.
-
Mumee
őstag
Ha hírnévre vágynék vagy feltűnési viszketegségem lenne mennék streamelni, mint a sok barom, de én rosszul vagyok a streamelők nagyjától, mert csak lehúzzák a nézőikről a goldot, hogy aztán eladják Euro-ért, a sok barom nézőnek meg még tetszik is...
Lásd Kingkongor a legnagyobb sz@jha a streamen.Én szimplán úgy vagyok vele, hogy inkább segítek és a magyarok zsebébe kerüljön némi euro, minthogy még a magyarok is az ilyen vérpistikék zsebét tömjék.
(Persze magam alatt nem vágom a fát, ezért kissé felületesek a tanácsok, illetve a nagy tőkés cuccokról egyáltalán nem beszélek ugye) -
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #33169 üzenetére
tényleg nem pénz egy idő után - craftolásnál amit BETESZEL 14M 100 kesztyűnél, ami nem tétel...
nekem 2*30M van gearben jelenleg, csak a GF cuccom került 10-be eddig és még van mit javítani... fegyverem pl csak egy ratyi 820-as vacak...tessék: szürke
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #33183 üzenetére
Néhány a tegnapi hozzászólásaimból hogy ne kelljen keresgélned és ad némi támpontot.
http://prohardver.hu/tema/diablo_3_3/hsz_32985-32985.html
http://prohardver.hu/tema/diablo_3_3/hsz_32988-32988.html
http://prohardver.hu/tema/diablo_3_3/hsz_32995-32995.html
http://prohardver.hu/tema/diablo_3_3/hsz_33001-33001.html
http://prohardver.hu/tema/diablo_3_3/hsz_33003-33003.html -
mikromanus
veterán
oks. Akkor visszaolvasok 24 órát a nevedre keresve. Imádom a vad történeteket. Mondjuk én is zavarosban halásztam/halászok, de úgy látom volt aki nem aprópénzzel és közepes cuccal tette ugyanezt. köcc.
Épp a legfrissebbek közt lap tetején van valami hasonló. Akkor beálltál folyásirányba patch közelében? Én is helyezkedtem, bár én a készlet kiárusítással voltam elfoglalva. Egy rakat AS cumóm volt amit úgy véltem patch után dobhatok is ki mert kirakni se érdemes már. Be is jött az áresés. Hál' istennek nem ragadt bent nagy készlet bóvlim
-
Wolverine
félisten
Ha jól emlékszem, Cyrano szerelmét hívták így...
Bird, hiába hangzik valami hihetetlennek, ha egyszer megvalósítható. Ismerem annyira Mumee kartársat, hogy tudjam: van olyan kocka, profi és üzletember, hogy összerakjon egy ilyen geart és haladjon is vele. Sőt, a farmtippjeit külön figyelem, bár nem szokott sokat elárulni a nyavalyás
(szerk: igen, Mumee amúgy jelentendő goldseller, fújfúj utáljuk és reported... de ezt már elég sokszor hallotta és mégsem tűnt el a bizniszből, szóval...
)
-
Ptech
addikt
válasz
mikromanus #33176 üzenetére
A titok az, hogy olcsón kell venni. Utána már nehéz elrontani.
-
Alurion
csendes tag
Sziasztok!
Tipp esetleg hogy mennyit érhet az alábbi amulet?
+152 int
+246 vit
6.5 crit chance
+274 life on hit
9% reducet control imp.eff.Köszi!
-
Bird
addikt
válasz
Teljes mértékben osztom a véleményed.... Olyan dolgokkal szembesülök vele kapcsolatban, mintha én (mi) a diablo1-el játszanák (játszanánk) !
Lehet, hogy 5 perc hírnév?!
Egyáltalán nem baj, mert jókat mosolygok rajta. És különben is a rajongó tábor fontos.... -
mikromanus
veterán
EZ nem válasz. Nem a hol a kérdés, hanem a mit adsz/veszel? Ha nem árulsz el vele nagy üzleti titkot, akkro megosztanád velünk, hogy van-e főbb profilod és mi az? Specializálódtál egy-egy armor/weapon típusra, vagy amolyan mindenbe belenyúlósan mész? És van olyan balek aki többet ad bármiért is mint 2-3 milla gold? Tudsz mondani egy példát? (lehetőleg ne 32 blokkos stormshieldet, mert az evidens és olcsón nem is szerzed be, hogy jó legyen az árrésed).
#33174) Neptunfű: sok volt a csacsogás- Az életben nem találom meg. Írj valami támpontot, hogy kb hányas hozzéászólásszámnál írt ilyet! Köszi Áh, megvan. Biztos védelmi pénzt szedett az ossztálytársaitól (vagy munkatársaitól és a környék lakóitól), befektette RMAH-ban és tisztára mosottan visszaszedte
-
Neptunfű
tag
válasz
2000Millióból nem pénz a 20-30milla... Olvass vissza és meglátod honnan a zsé!
tegnap este ki lett vesézve a téma rendesen.... -
Mumee
őstag
válasz
AH, AH és mégtöbb AH. Diablo játékidőm 90%-a AH.
-
tatabánya
senior tag
na nekem is meglett az első millám azt ugye ezt a legnehezebb megszerezni
(#33165) Mumee: "20-30mill nem pénz"
nekem szerint nem is tudna ennyi karektert kiírni
segíthetnél a többi borsodinak is való életbe mert arrafele felkopik az emberek ála...
-
mikromanus
veterán
Ja. Persze. Nem pénz. Melyik bolgóról jöttél? Mindegy. Ilyet szerintem legközelebb szürkíts ki, mert sérül az érzékenyebb hjátékosok piciny lelke és joggal. Mégis honnan szedsz össze ennyit, hogy ez csak "apró" neked? Kiraboltál egy nagyobb goldfarmoló bot karit?
Mégis mivel kereskedsz te? Rabszolgákkal, vagy atombombával?Néha komolyan azt érzem, hogy csak írsz valami vadat amúgy meg húzol vissza ha vanegy kis időd a Starcrafthoz. Komolyan írod amiket bedobsz csalinak, vagy csak trollkodsz?
-
SSJPeter
őstag
válasz
angelside77 #33167 üzenetére
Az azt jelenti, ha blokkol akkor mennyivel csökkenti a bekapott sérülést..."blokkolási mennyiség", szó szerint.
A Tied se olyan rossz egyébként, ha gondolod add el...mondom 1 milliót szerintem ér.
Kár,hogy nincs rajta még +8% chance to block mert akkor vinném is. -
SSJPeter
őstag
válasz
Jobb mint amit jelenleg használsz, használd az Ivory Tower-t.
Mindenben max.-os a pajzs, elég sokat ér, sztem kb, olyan 1 millió körül...A kisebb block amount-ot pótolja a resist + meg a meele damage reduction.
A crit. hit chance meg megdobja a sebzésed.
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #33143 üzenetére
[Max stats]
930 a teteje, 900-at sem kell elérni, tehát innen onnan még lehet csippantani is.
All res str vit filterrel maximum 20-30 mill-ből megvan az all res, ami ad bőven str-vitet is.
és 20-30mill nem pénz...
Patch óta nem sokan keresik a tank geart, mivel fölösleges így egy screenshot kedvéért nem fogok bevásárolni, nem lenne egészséges befektetés. -
maross
nagyúr
válasz
Ha elado, erdekelne, bar nem tudom mennyit er.
-
Djuree
félisten
válasz
használd
-
RI/OS
addikt
válasz
sokkal jobb mint a mostani.
A crit jól jön.
reduced dmg szintén.Simán használd.
Bár mondjuk a block amount jóval kevesebb..
-
Gorneck
legenda
-
mikromanus
veterán
válasz
radi8tor #33150 üzenetére
Nekem most 30,5k Hp mellé van 730 LoH. Ebből 400 a fegyveren ("mezei" socketes fegyver 950 DPs és 265 str értékkel), 191 amun és valamennyi még az egyik gyűrűn. Ring-amun korábban nem volt, csak ha már több tízmillás forgalmam volt rare amu-ringekből, akkro legyen normálisabb rajtam is. Rosszul vennl ki magát, hogy szarokban mutatkozok mikor ebből élek
A LoH sokat nem számít szerintem. Az armor és resistek-védelmek sokkal többet érnek. Simán beugrok középre, elkezdek gyepálni valami erősebbet, a többit meg revenge suhogtatja és szórja szerteszét. Szerintem inkább annak a life pótló hatását érzem. 6-8 ellen/revenge szépen maxon tart. Amúgy a LoH és leach a barbár területsebző skilljeinél mindegyik ellenntől szednek életet? A LoH-ról volt korábban szó. A leach akkor azt hiszem kimaradt. Ha a life leach nem csökkentett és jön cleave és revenge-ből is, akkro azérthasznos kiegészítő a skillek mellé... -
RI/OS
addikt
Elkezdtem craftolni.
Nem olyan rossz biznisz.Eladtam egy kesztyűt 16m-ért, amibe 2 millát nyomtam bele.
-
-
tatabánya
senior tag
válasz
akela91 #33146 üzenetére
én csak simán telenyomnám AH-t még jobban goldal hogy az egekben legyen a ló*zar itemek ára is droppot meg ennél is lejjebb aztán virágozhat a RMAH. aztán Blizz meg rakhatja be az überstatos cumokat euroért. vagy legjobb a technikai okok miatt szünetelő goldos AH és itt elég ha csak nem fogadja el a Bidedet, meg visszadobja a buyoutot
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #33143 üzenetére
Számoljunk 1380 all resel, nmint írtam az 1400 az cirka volt vmivel kevesebbem volt.
az 920 war cry nélkül. Intből kapjak csak 20-at az pite. 900 marad
Minden keresés értelemszerűen all res str vitality.
Amulett gyürü kivéetlével (azok 60-65+) minden sloton simán találsz most is AH-n néhány milláért 70-75+os itemeket, jó str vitalityvel, nem kell hozzá semmilyen összekombózott resistance meg semmi. Amire emlékszek hogy 80-as votl az pajzs, öv, kesztyű többi (gyürü amulett kivételével) 70-80 közötti. -
akela91
addikt
Szerintem nem kell sokat várnunk a life on hit vagy crit nerfre sem...
-
persil
nagyúr
válasz
SSJPeter #33142 üzenetére
"A lényeg, hogy a life steal-nél 80%-os penalty van infernón, tehát a bevitt sebzés 3%-nak csak a 20%-át szívja el."
Amúgy most őszintén, ennek mi a büdös lószar értelme van?:S Ilyen debil nerfeket minek?
E nélkül se ér semmit a life steal, de hogy le is nyomorították infernón... gáz. -
mikromanus
veterán
A pajzs már benne van a kalkulációban.
Amu és ring se tudja hozni az átlagot. Ha nem esett melléjük egyedi res, akkor még esélytelenebb. Nosztalgiázz picit, dobd össze a karit újra, aztán bökj ide egy szép összesítöt ingame no photoshop verziós printscreen formájában !Amúgy te nem monkkal, WD-vel vagy nekroval nyomulsz?
-
SSJPeter
őstag
válasz
Gorneck #33134 üzenetére
Szinte semmit nem ér a life steal...
Itt van kielemezve a life steal vs. life on hit.
A lényeg, hogy a life steal-nél 80%-os penalty van infernón, tehát a bevitt sebzés 3%-nak csak a 20%-át szívja el.
113k sebzést kell produkálnod ütésenként,hogy a 3% life steal elérje egy 847 life on hit-es fegyver életszívásának a szintjét,tehát nagyon-nagyon magas dps-el éri csak meg használni.
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #33139 üzenetére
Fegyveren nem, de pajzson igen.
Nem azt mondtam, hogy inteset vettem mindenből, az alap filter loguikusan all res str vitality volt, de ha valaminek volt dex/int affixe, akkor inkább inteset vettem mindigis.
-
mikromanus
veterán
Fegyveren nem lehet all res, így az 1400 all res eléréséhez (ha feltételezzűk ez Warcry után jött össze) kb átlagosan 77% all res kellene minden itemre. Ez épp összehozható 65-70 allres ás 40-50 egyedi reses itemekkel, de kicsi az esélye.
(#33138) Mumee
Ja, hihető. Barbárral első a 70 allres, második az int, harmadik a dex minden cuccra. Str és vita meg minek? Komolyan. Ilyen szerkóban hellen se tudnál ölni. Ha armor van akkro tán életben maradás az menne, meg a futás.life leach kérdésben: nem sokat ad ha tényleg 20% hatásfokú infernon, de elég hasznos így is. Minden life support jól jön.
Azt tudom, hogy pl Ghomnál (Ahol viszonylag stabil sebzés van és az ütéseivel ugrál picit lefele az élet) ignore pain nélkül 1175 LoH mellett lefele ment az élet. A mérget visszatermeltem, de az ütései teljes sebzését már nem. Ignore pain mellett viszont simán visszatöltődtem (kevesebb sebzést kapsz közvetlen és van life leach). -
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #33133 üzenetére
Azért az még nem annyira vészes. Anno magamnak úgy vásároltam geart, hogy a filterben 70 all res volt és ha olyan gear van, akkor mindig int>dexet választottam. 70 pedig nem a világ vége...
És nem volt több mint 1400 1380 körüli volt azért is írtam hogy cirka.A Roxanne mit is jelent ezt nem tudom.
-
persil
nagyúr
"Ha a jelenlegi 780 dps -es fegyverem helyett veszek egy 980 -ast, akkor kb. mennyivel nő a dps -em .... "
Tapasztalatból mondom, hogy elég komolyan megnöveli, feltéve, hogy a +dex az új fegyón is legalább annyi lesz. Nekem kevesebb, mint +100 dps hozott kb egy ezrest az overáll sebzésemen.
Kérdés, hogy mennyiért tudod cserélni és az a plusz sebzés megér-e annyi pénzt. De, ha most így haladsz act 2-ben, ahogy írod, akkor lehet nincs is feltétlen szükséged az extra sebzésre.
-
Bird
addikt
válasz
mikromanus #33133 üzenetére
Bár nem ismerem Mummee-t de visszaolvasva a kommentjeit..... Finoman szólva is egy Roxanne és ezt nem bántásnak szántam
Csupán egy vélemény az utóbbi x hozzászólásából kiindulva....
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #33126 üzenetére
Akkor inkább úgy kérdem, hogy 2,5-3% amit egy fegyver tartalmaz ér is vmit? Milyen dmg kell ehhez, hogy értelme is legyen?
-
sith7
félisten
Tegnap állítottam kicsit a skilleken, mantrákon, illetve vettem egy új övet, 80k - ért, az eredmény az a következő: 37k HP; 14,5k DPS; 6.2k armor; és 700 all res, a korábbi 450 helyett.
Így most már inferno ACT2 , 6. küldetésénél tartok, mindenhova benézek, mindent felderítek, és igaz, néha kell futkozni, de egy elit csapatot sem hagytam még el.
Kérdés:
Ha a jelenlegi 780 dps -es fegyverem helyett veszek egy 980 -ast, akkor kb. mennyivel nő a dps -em .... ki lehet ezt valahogy számolni ?
Pl.: tételezzük fel nincs az újon se dex., akkor így lehet kalkulálni: 14000/780 * 980 ... ? Vagy ez nem ilyen egyszerű ? -
Huma
addikt
Engem nem az ütések szoktak kifektetni hanem molten, desecrator, poison, arcane stb képességek. Ezek ellen meg pont jó a superstition. Folyamatos védelmet biztosít, ellentétben a relentless-el.
Persze a kérdés az, hogy milyen gear-ed van/volt.
Nekem, mivel elég alacsony a resistem nem igazán létezik jobb alternatíva a superstition-nál. Magas resisttel és pajzzsal lehet hogy már jobb a relentless. -
persil
nagyúr
válasz
scott_free #33122 üzenetére
"miért akarsz egy jobbat egy gyengébbre cserélni?"
Azért akarja, mert a jobb valójában rosszabb...
Az más kérdés, hogy nem érné meg annyi pénzért. -
mikromanus
veterán
válasz
D1Rect #33114 üzenetére
Jaja. Ez volt a kérdés. Közben megnéztem a bnetes diablo 3 oldalon és nagy boci szemekkel néztem ki a fejemből, hogy "téényleeeg?"
AH-ban is van pár, de hogy ilyen kék cuccért ki az aki pénzt hajlandó kiadni azt nem tudom.
Stormshield? Jó az.. Jó drága. Tipikus felesleges rá költeni kategória. Aki már nem tudja hova rakni a sok goldját annak hasznos pénzmegsemmisítő item. Lehet szép de annyit nem ér amit kérni szoktak érte. Tudom, sóher vagyok(#33125) Gorneck23
Azt hiszem működik teljesen. Csak infernon mintha említették volna, hogy 20% hatásfokkal. De működik... -
Gorneck
legenda
Ez a dmg convert life akármi mennyire működik?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
GeneraL_XTX #33121 üzenetére
Nem éri meg. Attól hogy van rajta loh az kevés. Lassabb, kevesebbet sebez.
-
-conrad-
addikt
válasz
Szia,
az első fegyver barbárnak szinte szemét, add el AH-ban, nyomott áron elmegy wizardoknak.
A második fegyver pedig nem éri meg, keress egy kéket sockettel, esetleg str-el vitality-vel stb, és tegyél bele gemet, azzal is megvan a 300 LoH ha arra szeretnél menni.
Illetve ha nem sürgős akkor van egy vitality + ~500 LoH-es fegyverem azt bőven 800k alatt el tudom neked adni, csak ki kel jönnie AH-ból. Délután linkelem neked, ha hazaérek és el tudod dönteni. -
scott_free
senior tag
válasz
miért akarsz egy jobbat egy gyengébbre cserélni?
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni
Most Barbárként ezt a fegyót használom:
Először is ez mennyit érhet goldban? Másodszor megérné-e lecserélni erre?
Ez 800k gold, szinte minden lóvém rámenne
-
Nordic
Közösségépítő
Na, lenyugodva sikerült leütni a köcsög dagit, majd el alszok, talán ezért is vagyok nyugodt.
Thx mikromanus a tanácsokért jól jött az az loh amulettes meg pajzsos tanács. A vicc az egészben, hogy így is agyon csapott volna, viszont Cyberbeni-nek is jár a hatalmas köszönöm, az általa linkelt videó miatt. Egész végig az az Owerpower skill tartott életben. Anélkül biztos nem csapom le, mert még 900 allres-el is több hp-m fogyott, mint amit visszaszedtem.
-
L4mie
veterán
-
válasz
mikromanus #33107 üzenetére
Kékből ezt találtam 20%-kal.(ugye ez volt a kérdés)
Nem foglalkozom a pajzsokkal, van egy 27-es stormshieldem, 'szt jóvan. -
SSJPeter
őstag
válasz
mikromanus #33107 üzenetére
Szerintem azért nem láttál,mert elég ritka az olyan pajzs ami max.-on blokkol, 10-ből csak 1 olyan van, és valóban az,hogy ehhez még jó tulajdonságok is társuljanak még ritkább.
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #33103 üzenetére
Jó, papíron tényleg 20% a max block alapból, csak eddig nem nagyon láttam +block% jellemző nélkül ennyit., Lehet azért mert crap tulajdonságokat kap a többség, No, megnézem a RMAH-ban. Hátha oda pakolgatták ezeket
#33105) D1Rect
Nagyon szép craft alapanyagHasználható is van 19-20 alap blokkal?
-
-conrad-
addikt
válasz
mephi666 #33070 üzenetére
Inferno act2-ben 220% MF-es gearben farmoltam a goblint tegnap pár órán át, a sok kék mellett ami rare esett az max. ilvl 61es volt, természeresen mindegyik használhatatlan volt így mentek a vendornak/szétszedésre és az alapanyag AH-ba.
Inf act1-el nincs bajom sőt 2-3-al sem viszont én goldfind gearben akarom tolni, abban meg esélytelen leverni az eliteket act1-ben ezért akarok visszamenni hell-re. -
válasz
mikromanus #33103 üzenetére
-
mikromanus
veterán
válasz
HavocS #33066 üzenetére
Hm... Hol olvastál/hallottál ilyesmit? Az inferno soloban is végigvihető. Nerf után még egyszerűbb. A jó cucc segít, de ujjakat nem növeszt neked. Act1-en volt amikor sima Mf gearben nyomultam, mert a fene se fog itt váltogatni. Aztán eluntam és lecseréltem normálra kb 1 óra után,. Act1-ben minden ellen fogható egész jó, de olcsó/semmi extra cuccban is. Barbárként 10k élet és 17k dam, meg 60-65% resistekkel nyomultam mf cuccban. Kemény hajsza volt néha, de lenyomtam minden elitet. Max akkor nem elsőre ha beleugrottam a tömegbe, vagy megleptek. Csak lassúcska és ingatag. 10k life az nem valami sok
Azért számít a skill erősen. Jobb cuccom volt nerf előtt is mint jópár streamelő ismertebb arcnak mégis többet haltam mint ők. Rakanoth bemutatóvideón már a fogaimat csikorgattam majdnem. Ledobta a sisakot és az övet, mert azzal túl egyszerű lett volna és simán kimikrózta a dögöt. Én meg bementem, párat csaptam és kinyírt 1 max 2 csapásból.
"főleg amíg minden második sarkon olyan mobokba fut az ember, akik elől még +25%-os movementtel se tud még lefutni se"
ööö, minek lefutni? Épp az a lényeg, hogy ők ne tudjanak előled elfutni és le tudd csapni. Mondjuk könnyen arcoskodok barbárként ütésálló csomagolásban...(#33101) D1Rect
Gimmídöpikcsör Mr Háry! -
SSJPeter
őstag
válasz
mikromanus #33091 üzenetére
20%-os blokkolás a max. egy pajzson block jellemző nélkül, a stormshield meg a hallowed barrier lehet 25%-os is, és mivel a stormshielen mindig van +7% blokk, ezért az lehet akár 32%-os is.
Nekem pl. 20+8-as ivory Tower van most.
-
válasz
mikromanus #33091 üzenetére
"%Block jellemző nélkül a max 18% block egy pajzson".
20% sztem, legalábbis most benéztem a ládába és ilyen tuti van.
Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest