Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
tök happy vagyok..ma végre erőt vettem magamon és elküldtema picsába a csajomat remélem örökkre sikerül ezta dolgot megtartani...hülye ribanc...csak visszafog és elbaxxa az életem...uj láv kell....
amugy meg party van kicsit bepiáztam..ha már bömivel nem emgy megyke gridbe driftelni....amugy meg kurva xarul vok tegnap 3. voltma pokerba 2ig nyomtuk..kemény volt.....malacos első helyes volt.....
mind1 előtte nyertem.....
váéltozékony idő nem tesz jót...alig voltma edzésne be kell hozni jövő héten meg valszeg megyke melozni..kb ennyi..most több nem fér ki tőel.

Aktív témák
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Micro Four Thirds
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest