Hirdetés
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Jajj ezek a nők..már megint Zsuzsika...már megszoktam hogy összekapunk.már nem is érdeel igazán.megvagyunk és kész.lehetne rosszabb is nem törődők ezzel többet.
Hihetetlen ma elmondtam muternak mia s írámom a leányzóval és erre még ő is melléállt..hát vazz egy világ omlott bennem össze még az anyám is ellene van...nme hiába mindne nő ugyanolyna és összetartanak zsaroljáka pasikat.

BAXXÁK mega holnap sztrájkot nagyon elszurják a napomat, melo, edzés, uszás, zsuzsiékhoz, netán buli..mind mind csődbe megy
..lehetséges.amugy meg fos idő van kedvem is punnyadt nagyon, kéne peccantani deilyne időbe.jártama dunakeszis buyway walter pecacentrumba melegen ajánlom nagyon zsír hely választékban és árban a személyzet paraszt de lexarom kibírom azt a 2 percet.

kéne uj telo meg gép ezeken vacilálgatok, majd meglátjuk fizunál.
fenn van az pirelli p6 a bömösön én nagyon nehéznek érzem rmeélem ha megkopik vagy igazi meleg lesz ez elmulik.
Aktív témák
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..lehetséges.