- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Detonator húzás
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Billentyűzet gondom van
- Milyen egeret válasszak?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Jester
aktív tag
-
reg1
tag
-
Jester
aktív tag
-
reg1
tag
-
Versus
senior tag
-
Shim
őstag
-
Versus
senior tag
http://download.guru3d.com/nvhardpage/
Ezt futtasd , és engedélyezd a detonátor beállításokat rajta.
Utána már nincs lezárva ,bármit módosíthatsz a detonátorból és nem kell mellette futtatnod más progit. -
Shim
őstag
-
Snowcat
tag
Van egy ilyen Cool Bits registry file, azt felrakod, azt megjelenik egy ilyen órajelfrekis fülecske, ahol állítgathatod...
-
_Volkovy_
nagyúr
lehet detonatorból húzni a kártyát!nálam is így megy!egy bejegyzést hozzá kell adni a registryhez és meg is jelenik a fül.hova küldhetem a reg file-t?
-
Hercooles
aktív tag
-
Shim
őstag
-
SLi
tag
A 41,09 detonátor érdekes módon mindig kilép d3d,open gl be meg lefagy az asus v7700pro deluxe-val Win 98-ba,Win 98 SE is,de ME nem.na mind1.lehet én vagyok a béna(végüléis ez kizárt:minden alapból van ahoigy felraktam a 41,09 -t),vagy ez a winfos hozzá a szokásos formáját SPec Ed ide vagy oooda.
-
Shim
őstag
-
up
senior tag
-
Shim
őstag
-
xuldar
addikt
-
Superman
nagyúr
Húzni Detonatorból? Valamelyik régebbi Detonatorban benne volt, ha felraktad, akkor megjelent a Display Advanced panelen a mag/memória órajel is, amit állíthattál, de az újabbakban nem találtam. Megoldás: Riva Tuner, Power Strip.
Riva TUner van nekem is fenn. Még egy olyan opció is van benne, hogy suspended módban visszaveszi az órajeleket az eredeti értékükre.
OFF
Mixer! te most mi vagy: Dj Mixer1, vagy Pro, vagy kiskövér, vagy Windows1, vagy micsoda? És miért az újabb nevek? -
xuldar
addikt
-
Shim
őstag
-
up
senior tag
Szedj le egy RivaTuner -t, (google ajánlott), azzal lehet elég könnyen.
-
Shim
őstag
A kérdés még mindig adott, aki tud lsz segítsen!!
-
Shim
őstag
:DDD:DDD:DDD
-
DJ Mixer Pro
tag
-
Shim
őstag
Ne hagyjatok cserben emberek!
-
Shim
őstag
Számítottam rád...:(
-
DJ Mixer Pro
tag
-
Shim
őstag
Kérdésem: pontosan hogyan kell húzni a videokártyát detonatorból? GPU, memóriát. Kerestem, de nem találtam. Egyedül a refresh rate-et ''húztam'', már ráfért a szememre:D
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Detonator húzás
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Formula-1
- Temu
- OLED monitor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Filmvilág
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Star Citizen
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest