Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
Van még valaki aki használ ilyet?
Lenne pár kérdésem.... -
saddam500
csendes tag
Csáó!
A 100ix van már erősítője vagy még mindig barkácsolni kell vele?
Nekem még nincs semmi a verdába és nem szeretnék se cdét se rádiót
meg cdtáratmeg egyéb lámaságot.
Csak egy nagy tárat az mp3aimnak meg egy jó erősítőt.
Ha ezt egyben tudná nem is gondolkodnék.
Jó közbe megtaláltam a választ 4x35 w
[Szerkesztve] -
rsx
aktív tag
Üdv
dension 100ix vettem egy éve,nálam 4-szer ment vissza a szervizbe mire kaptam egy teljesen müködö képes darabot.Ettöl függetlenül nagyon meg vagyok vele elégedve
-
Dworkyll
tag
Bocs, rég jártam erre.
Szóval a szervíz az okés, a gond a ''frontenddel'' volt. Ez egy kompánia a fehérvári út elején, és piszokul nem voltak képben, hogy ki van kivel. De fogtam a kezüket, így nem tudtak hibázni, bár megpróbálták
Egyébként a tápom szállt el, vagy 3 év után, abból adtak egy zsír újat kb 2k forintért. -
Dworkyll
tag
Na, teszteljük a szervizt. Megroggyant a tápom, kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt járnak a végére. Ma délelőtt kezdett ketyegni az óra
-
Dworkyll
tag
No igen, ki tud lépést tartani ezekkel a vinyókkal
Bár azért a SATÁkkal és a nagy fordulatokkal nem jó fele megy a világ
160/5400 rullah -
csubitk
csendes tag
helló megvettem a cumot 55e ft-ért de ez a 100 ix azt hogy mekkoa a winyoja még nem tudtam megnézni mert nincs ilyen usb-m és elfelejtettem elkérni hozzá de majd bepotolom azt mondta a srác hogy lehet hogy 30 giga a wincs de nem biztos benne bár nekem sztem elég lessz a 20-as is egyébként a foliát a kijelzöröl én vettem le igy azért remélem hogy nem volt rossz vásár! a zaj studioba lehet kapni újat 70e-ért de asszem abba még nincs wincsi vagy tévedek?!
-
Certee
senior tag
Nekem ''csak'' 120 Gb-os vinyó van benne és kb 80 Gb-nyi zenével. Nem szedek össze mindent ami van de még így is sok olyan van rajta ami nem az én izlésem. Viszont az tény, hogy ennél jobb és sokoldalúbb lejátszó nincs a piacon. Mikor vettem akkor 3 barátommal együtt vettük és azóta is istenítjük mindannyian. Már sok bulit mentett meg azzal, hogy mindíg nálunk van.
-
Dworkyll
tag
Centronics szerű: az amelyik a fiók fenekén van. 20G kábé kezdetnek, vagy egy egy témára elég.
Én már szorongok a 160-on, és úgy hogy csak mp3 van rajta. Igaz 3 éve gyűlnek. Csak kabaréból járok most az 5G-nél.
Ha neked tényleg elég a 20G akkor sztem inkább valami hordozhatót vegyél, iAudio pl. Az tán hasznosabb, ( értsd: többet fogod használni).
A DMP3-ban pont az a királyság, hogy méretben (is) lever minden mást a piacon. A legnagyobb PATA diszket mindig belerakhatod
[Szerkesztve] -
Dworkyll
tag
-
Dworkyll
tag
Újat szerinted lehet kapni? Mert szerintem nem. Így viszont ennek nemigen van versenytársa. A vinyót úgyis ki kell cserélned, mert 20 gigával nevetséges. Nekem egy 160/5400 as van benne. Gyorsabb szerintem nem jó, mert hangos (seek-zaj). De ha nem hallgatod fülessel, akkor nyugodtan nyomhatsz bele 250 G-t is. A 60 gigás törpék meg bekaphatják
-
Certee
senior tag
Mivel két lejátszót kell beletennem ezért sok 16-20 e ft szerintem. Egy sima sz.gép rack jelentősen olcsóbb. Az RCA+Táp megoldás macerás állandóan ki be dugdosni. Ráadásul az egyik barátomnak a csatlakozója szét is ment ebből kifolyólag. Nem tesz jót neki az állandó mozgatás. Szóval még mindíg keresek ilyen kapcsolási rajzot. Ha valaki ért hozzá vagy van jó 5lete az szóljon.
-
csubitk
csendes tag
sziasztok!
szerintetek egy 20gigás dension menyit ér használtan mert 65e ft-t kér érte a srác!
elöre is köszönöm a választ -
Certee
senior tag
#9 UP!
-
Certee
senior tag
-
Certee
senior tag
Meg tudja mondani valaki azt, hogy hogyan lehet megoldani, hogy egy számítógép rack-en keresztül lehessen használni erősítőre kötve. Hogy ne kelljen mindíg ki be dugdosni a csatlakozókat, hanem csak be kelljen tolni a keretbe. Végül is csak az kéne, hogy a rack-en keresztül hol az audió kimenet? Tud valaki ebben segíteni?
-
Szeke
senior tag
Kaptam egy ajánlatot egy DHC100-as, 10 gigás vinyós Dension MP3-playerre.
Mennyi lehet ennek az új ára? Tud valaki valami hasznos infóval szolgálni róla, mire figyeljek, stb? -
Dworkyll
tag
Bocsi.
Lf*cktam a linket http://dension.com -
Dworkyll
tag
Halix,
nekem tavaly ősz óta van ilyen, megküldve egy 80G/5400rpm Maxtorral.
Pro: elképesztő méretű hely, kóbor filmek, iso-k egyebek néha ráugranak. Support megakiller, magyar és hatékony. Feltöltési sebesség ATA33 (FireWIre hehe). Trükkösek USB-zhetnek. Vezérlése istencsászár. A fileokat feszt rendezgetheted, birizgálhatod, a véletlenszerű lejátszásra millió profilt szerkeszthetsz, ma metálnap van, holnap kabaré. A lejátszókép szabadon definiálható
Con: van egy kis sunyi diszkeredetű alapzaj. Ez persze csak akkor gáz, ha jó és alacsony impedanciájú a fülesed, 100 Ohm vagy hangszóró elsikálja a zűrt. A másik hogy valami méretes táphoz vagy kötve, autó vagy 220.
Total: nulla percig kételkedtem, hogy jó vásár volt. Most kb 40 G zene és 15G film van rajta. Tök egyszerű a haverokkal csereberélni, nagyobb anyagokat hozni-vinni. Az egyetlen problémám, hogy lassan mentést kéne róla csinálni, ahhz pedig valami nagy cucc kell, pl DLT.
Add on: Koss UV30, Yamaha MS201. -
g.j
tag
Nekem tetszik a cucc. Nézegettem is régebben. Az árát soknak tartottam a szolgáltatásaihoz képest, ezért nem vettem. Ha lejjebb menne az ára biztosan vennék belőle.
-
Vini
tag
Kb. 1 éve rendelkezem a cuccal és szinte 100%-osan meg vagyok elégedve vele. A Dension honlapján egyébként van fórum ahol sok mindent (pozitívumok, negatívumok) megtudhatsz a készülékről.
Rádiós változata tudtommal nincs, és itt az egyik gyenge láncszem a dologban, mert a készüléket nem lehet egyszerűen hangszóróra kötni, kell egy autórádió, ami végerősítést elvégzi. Viszont nem kell, hogy legyen erősítő (AUX) bemenete, mert pár ezer forintért lehet a gyártótól venni FM-Modulátort, ami arra hivatott, hogy 1 bizonyos frekvencián (mondjuk 88 MHz) rátolja a rádióra a jelet.
A készülék belső szoftvere folyamatosan frissül, szerintem nagyon jól használható, kezelése 1szerű. Vételkor az 1etlen félelmem a HDD élettartamára vonatkozott, de 1 év használat után ez is eloszlott (bírja a gyűrődést). Egyébként az árban nincs benne a HDD ára!
Remélem mindenre válaszoltam... -
klepto
addikt
Elnézést az ismét elkövetett gépelési hibákért
-
klepto
addikt
Böngészve a régi számtek újságok között ismét a szemembe ötlött ez a szerkezet. Ha ezt már megjelenése környékén 2001.12.01 vagy az ujság megjelenésekor 2002.05 kitárgyaltátok, akkor elnézést, de én még nem találtam erről itt topicocat.
http://www.dension.hu/index.dw?nyelv_id=1 itt találtam meg a neten. Röviden arról van szó, hogy ez egy olyan szerkezet, ami a kocsiban egy bépító keret segítségével úg működik mint egy zenegép és van beépített erősítője, de kivéve az autóbol egy mobilrack segítségévewl a számítógépbe tolva máris merevlemezes egységként lehet vele dolgozni. Hallott már róla, vagy használja már valki? Esetleg ennek nincs, vagy nem lesz egy rádiós változata? A cikben megjelent ár 54875.-Ft, ami nem tűnik soknak egy átlagos autós cd-s rádió árához képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest