- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
Látom nem bírsz magaddal, csak úgy dől belőled az okosság.
Azt is látom, hogy probléma, ha nem a tiéd az utolsó szó. AZ ilyen típust ismerem már régóta... Ilyenekkel nem is szoktam üzletelni...
Beláthatnád, hogy a vitatkozást te indítottal el az ide nem való hsz-eddel, az ide kontárkodásoddal. Alapelvben is írva vagyon, hogy ha nem a te bizniszed, akkor húzzál el a melegebb éghajlatra...
Én azt hiszem egyedül csak veled ''társalogtam'' a nem megfelelő hangnemben a megszólításod után. A kioktatást is benézted... OLVASS ÉS ÉRTELMEZZ mielőtt bekajabálsz, érted... 8 általánossal már felfogható a dolog...
Valszeg nem nekem (tanácsod szerint) hanem neked kell még egy kis modort, illemet, meg életet tanulnod.
A f@szom is kivan már az ilyen emberektől... kezdem azt hinni, hogy már pénzt kapnak egyesek az ilyenfajta megnyilvánulásaikért...
A vége mindig az, hogy besértődnek és még én vagyok a pöts, mert a saját cuccommal azt akartam csinálni amit akartam...
záródik a topik -
TheReMiXeR
senior tag
Látom nem bírod, ha nem neked van igazad!
Gondolkozz már el azon amit írsz, mert elég hülyén hangzik még részegen is...
1., Az árú az enyém
2., Árajajánlatot kértem (és nem 35ezreset, mert az hozzánemértést takar)
3., Aki elolvasta a topik elejét, az láthatja mit tud
4., van google is
5., ''Tudod eladni úgy lehet valamit, ha a vásárló ismeri azt amit el akarsz adni (műszaki paraméterek, kép, kor, használat időtartama, garancia), s a legfontosabbat: az árat! '' <----ISMÉT CSAK ANNYIT HOGY OLVASS MÁR VISSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6., ''picit több toleranciát a fórumtársakkal szemben!'' az kap toleranciát aki nem ugat bele más bizniszébe és az aki nem szaré hugyé árakkal dobálózik.
Téged ebben a topikban ne zavarjon, hogy egy olyan ajánlatra kioktatással válaszolok, ami nem méltó, ami nem helyénvaló, ami GYAKORLATILAG NEM TÜKRÖZI A KOMOLY SZÁNDÉKOT!!!
és utoljára : MINDEN SZÜKSÉGES INFÓT LEÍRTAM, ha Te nem olvasod ki vagy nem találsz a neten kiegészítést, akkor lehet, hogy jobb lenne egy kicsit informálódni mielőtt irogatod nekem az okosságaidat.
Ne izgulj, aki ilyet keres, az fogja tudni hogy mire jó és mennyit ér.
Anno ezt mondták nekem mikor kicsi fiatal húszéves voltam, hogy ''földművesnek traktort, papnak miatyánkot...'' azaz, ha nem tudod miről van szó ne szólj bele, mert semmi közöd hozzá.
Akinek nem inge az ne vegye magára... -
TheReMiXeR
senior tag
Ne okoskodj, az elején írtam, hogy adjatok ti árajánlatot.
Szerintem nem olyan nehéz egy hozzáértőnek egy normális árat írnia.
Nem kajára kell a pénz, erre is céloztam, tehát szaréhugyé nem eladó... inkább porosodjon azon a fenyő cucclin a képen.
Olyan embert keresek aki egy ilyenért sajnálja a 70-80ezret és beérné egy alig használt karcmentessel is.
...és aki komolyan keres egy ilyet, az fogja tudni mennyibe kerülhet.
Azokkal meg nem foglalkozom, akik belőnek egy ''felének a feléért elvinném'' ajánlatot.
Ráadásul még cserélném is...
Az írásodat meg egy UP-nak fogtam fel. -
TheReMiXeR
senior tag
-
TheReMiXeR
senior tag
-
TheReMiXeR
senior tag
-
TheReMiXeR
senior tag
-
TheReMiXeR
senior tag
-
TheReMiXeR
senior tag
Nem találkoztam, nem is tervezem...
Beszéltem vele telefonon és hát nekem nem volt szimpi, hogy 1 valamikor készült fotó alapján kell megvennem egy cuccot, amit egymás hegyén hátán tárolnak...
Meg nem is nála van, meg ilyenek... szóval egyenlőre nem terveztem a találkozást vele... de miért kérdezed? -
TheReMiXeR
senior tag
Senkinek nem kell egy jó kis hómszinema erősítő?
Bizonyos cuccokat (fentebb írtam) beszámíthatok! -
TheReMiXeR
senior tag
-
TheReMiXeR
senior tag
Hát akkor azt meg kell venned 66-ért. Ez ennek az újabb kiadása kb. semmivel nem tud többet (talán) viszont új és 66ezerbe kerül.
Amit meg én adok az meg kb. 2-3 hónapot futott és nem összetévesztendő egy pc alkatrésszel, ami 1 hónap múlva a felét sem éri.
Szvsz, 35K az kevés. Nézz körül a használt házimos erősítők között és nézd meg, mit kapsz ennyiért...
Amúgy írtam mi jöhet számításba, olvass vissza lécci.
További kellemes napot.
Üdv.Én -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Silencer83 #29 üzenetére
Ehhehehehe...
Az az érdekes, hogy árrol dumál amikor én nem is írtam árat...
A másik érdekesség, hogy Kovács Istvánról dumál, meg valami 30-as számról, amiről megint csak nem tudom mi a pálya. Nekem világéletemben pannonos számom volt, és Kovács Istvánt csak egyet, a TV-ből ismerek, alias Koko-t!
Nos, az uppolásért meg lepetézek!
Szóval kedves házimozizni akarók!
Itt egy aránylag fajin erősítő, nagyon minámaltan használtan, minden tartozékával és full dobozzal eladó ill. cserélhető. Írtam már, hogy nagyjából mik érdekelnek...
Csere+kp. is jöhet, mondjuk kisebb értékű valami esetén.
Az erősítő 2 hónapja áll és porosodik ott azzon a fenti képen látható helyen...
Infókat bőven lehet a neten találni...
Hajrá hajrá! -
TheReMiXeR
senior tag
Keresem ABnormalt, hogy tisztázza mi a fészkes fenéről hablatyolt itt nekem a telefonálásokról meg a Kovács Istvánról!
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Silencer83 #26 üzenetére
-
TheReMiXeR
senior tag
Nos a 20-as számról már kiderítettem, hogy egy érdeklődő lett volna, de a maradék két ismeretlenről nem tudok semmit.
Na mind1, Abnormal nem tudom mit szeretene, de kiváncsivá tett Ki is az a Kovács István aki 30-as élménnyel rendelkezik... -
TheReMiXeR
senior tag
Itt egy kép:
-
-
TheReMiXeR
senior tag
DENON AVR 1604 6.1-es HÁZIMOZI ERÖSITÖ, DTS, PRO LOGIC 2-es
PROCESSZORRAL, 13 KG-OS, kb.1 évessen, RENGETEG CSATLAKOZÁSI
LEHETÖSÉGGEL (OPTIKAI, SVHS, RCA, STB...), GYÖNYÖRÜ ÁLLAPOTBAN ELADÓ ILL. CSERÉLHETŐ. KEVESET FUTOTT (TÉNYLEG) KB. 5 FILMET NÉZTEM MEG VELE... INKÁBB SZTEREÓRA VOLT HASZNÁLVA. DOBOZA, PAPÍRJAI MIND MEGVANNAK. EZÜST (HIVATALOSAN PEZSGŐ) SZÍNŰ.
A LEGSZEBB HANGÚ HÁZIMOZI ERÖSITÖ VOLT A HIFI MAGAZIN SZEPTEMBERI SZÁMA SZERINT!!! 2 HÓNAPJA MÁR NINCS IS HASZNÁLVA...
>>> ''SZARÉHUGYÉLITERBORÉ'' NEM ELADÓ <<<
CSERE+KP IS ÉRDEKELHET...
CSERÉBE SZÓBAJÖHET:
-BAKELIT LEJÁTSZÓ
-HANGFAL
-VAGY MID LENNE?
GÖDÖLLŐN KIPRÓBÁLHATÓ SZTEREÓBAN, BP-en ÁTVEHETŐ PRÓBA NÉLKÜL.
ÁRAKAT TI ÍRJATOK...
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest