Új hozzászólás Aktív témák
-
nszabolcs
tag
Helló!
Egy beadandó programom helyi mysql adatbázist használ, viszont ezt át kellene alakítanom olyanra, hogy távoli adatbázist is el tudjak érni vele. Kerestem, hogy hol lehet ilyet beállítani, de nem találtam. Ha valaki segítene az nagyon jó lenne.
Előre is köszi!Szabolcs
-
nszabolcs
tag
Helló!
Nekem egy olyan problémám van, hogy van egy formom, rajta egy DBGridem. És azt nem tudom, hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy az ablak méretezésével együtt a grid mérete is ugyanúgy változzon.
Szabolcs
-
nszabolcs
tag
válasz
Tele von Zsinór #1557 üzenetére
Tényleg. Erre nem is gondoltam. Kösz. Kicsit régen volt már hogy delphiben írtam programot...
-
nszabolcs
tag
Kösz!
Sikerült megoldanom.
Most azt nem tudom, hogy úgy vannak megadva nekem a számok, hogy pl. 33,81 és ezt ha átkonvertálom számmá, akkor 33-at ad vissza és nem 33,81, mert a pont helyett vessző van.
Valahogy meg lehet azt adni, hogy a számformátum xx,xx és ne xx.xx legyen? -
nszabolcs
tag
válasz
Tele von Zsinór #1552 üzenetére
A dátum bekérés meg van, csak azt nem tudom hogy hogyan lehet a dátum alapján a jó könyvtárba belépni és ott file-t megnyitni.
-
nszabolcs
tag
Hi!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt megoldani 7-es delphiben azt hogy egy bekért kezdődátum alapján belépni a megfelelő könyvtárba (könyvtár neve tartalmazza az évet, hónapot) és ott megnyitni több fájlt és a sorai alapján átlagot számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Overwatch 2
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest