- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
engem kifejezetten bosszant ha a debuggert kell hasznalnom, nalam az mar a harmadik lepes, a 'mi a tokom van mar ezzel, debuggolni kell' kategoria.
elotte van a 'haladok tovabb es kozben kigondolom mi a baj' es az 'odalapozok a kodhoz es bambulom egy darabig'.
a debug utan mar csak az 'akkor csinaljuk maskent', a 'keresgelek az interneten' es vegul a 'megkerdezem az interneten' kategoriak vannak.
ami erdekes, hogy attol fuggoen hogy melyik lepesben oldodik meg a baj, visszafele is lepdelek. tehat ha valaki segit az interneten, akkor utana meg keresgelek egy darabig hogy miert is nem talaltam meg eredetileg valamint mas megoldasok utan. aztan beepitem es remenykedek hogy megy, debuggal megnezem hogy mi tortenik a kapott kodreszletben. aztan bambulok a sorokra hogy megertsem, vegul haladok tovabb es gondolkodok rajta hogy hogy a tokombe nem lehetett erre rajonni magamtol is.
van akinel 'nem megy ezert zaklatok emailen idegeneket' kategoria az elso es egyetlen.
ps: aramvonalas rutinok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest