Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Sziasztok!
Függvénynek/eljárásnak ugye nem adható át (dinamikus)tömb, mert csak egyszerű típus adható át, de ez kivédhető, azzal, hogy:
type
TTomb = Array of integer;
És ekkor egy TTomb típusú változót adok át.
Na én most ugyen ezt szeretném, csak nem ''sima'' függvénynek, hanem, egy osztály konstruktorának átadni, de ez az üzenet fogad:
''Incompatible types''
Próbáltam azt is, hogy a tömb nélkül hívnám a konstruktort (magyarán csináltam egy másik konstruktort is - overload), és az objektum egy metódusát hívom, hogy adjam át a tömböt, de a hibaüzi maradt.
megj.: a
type
TTomb = Array of integer;
természetesen benne van a fő unitban is (ahonnan megy a függvényhvás), és az osztályban is, amit példányosítani szeretnék.
Mi a megoldás?
A segítséget előre is köszönöm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest