- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
válasz
soldi3r #2671 üzenetére
Igen. Anno mikor ez a csoport elindult 3-4 emberrel indultunk, köztük én voltam az első. Idén karácsonykor lesz 6 éves, én kapcsoltam be először.
Igen, volt leejtve is, de évekkel ezelőtt. Elvégre is munkaállomás, néha meg történnek balesetek...Egyszerű (remélem) kérdés: Hova érdemes vinni (melyik szervizbe) a gépet garanciaidőn túl ahol elvégeznek egy teljes nagygenerált?
Továbbra is zsanércsere, a kijelző random kikapcsol néha, bekapcsológomb csere/tisztítás, komplett gép belső kitakarítása - azt hiszem nagyjából ennyi.Ha rá kell locsolni 50-100eFt-ot a 6 éves gépre inkább megteszem mint eladjam 'alkatrésznek' és vegyek 200eFt-ért egy új 'szart'.
-
doser0717
aktív tag
Sziasztok!
Így járt már valaki? Igazából azt sem értem, hogy 'miért?' mert az elmúlt 5.5 év nagy részét kihajtva asztali gépként töltötte. De hogy miután eltört a letört kis darab 1mm-t sem akar megmozdulni és csak ebben a pozícióban áll ezzel feszítve a kijelzőt...
Másik, ha már ennyi idő után ideírok: volt valaki még rajtam kívül akinek nem akar működni a bekapcsoló gomb? Csak egy k.rva nagy/erős és'mély' hosszan tartó nyomásra kapcsol be.
Megadta magát az is, vagy elképzelhető, hogy csak tisztítani kellene? Szinte sosincs használva mert maga a gép nincs soha leállítva, mivel asztali gépként van használva.
-
doser0717
aktív tag
válasz
Márkito #2332 üzenetére
Hmmmm.... Ez felettébb érdekes! Akkor ezt mivel magyaráznátok?
Nekem M6600 van, most 23.-án lesz kereken 5 éve, hogy kicsomagoltam a dobozából.
Kb. 2 éve megadta magát a FirePro M8900 gyári videó kártya. Nem tudtak ugyanilyet hozni ezért M6100-at kaptam szerintük. (ha nem tudnak ugyanolyat biztosítani garanciális csere esetén akkor csak jobbat tehetnek bele - ez a termékpalettát nézve az M8900 felé van pozicionálva, hogy aztán jobb e...?)Az eszközkezelő AMD Radeon HD 8950-nek látja. Erről viszont nulla információt találok....
-
doser0717
aktív tag
válasz
Tom1939 #2258 üzenetére
Ide válaszolok.
Elnéztem 1 évvel, jogos. 2011 decemberében vettem, szóval csak 4 éves. Akkor még nem variálok, mert akkor még van egy 1 éves kibővíthető gari.Utána is kérdezek, mert a kijelzőm már megint szar.
Én hülye...Kicseréltethettem volna, de azt hittem már lejárt a gari, így nem foglalkoztam vele.
Amúgy nekem annyira nem égető a csere, mert én ugye kaptam új VGA-t az M8900 helyett. Frissítettem win10-re,letöltöttem az AMD drivert és a szerint most Radeon HD 8950 van benne.
notebookcheck-en nem találom, de más oldalak szerint az új 7170-el is felér, szóval a grafikával nincs bajom. Memória is elég a 16GB, HDD is a 128GB + 2*750 és szerintem a proci is bőven elég. No akkor marad még.
Garihosszabbitásról tud valaki valamit? 23.-án lejárt a 4 évem, de Oranos anno azt mondta, hogy lejárat után is meg lehet hosszabbítani.
-
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1945 üzenetére
Kis memória upgrade-en én is agyaltam, de mocskosul el vannak szállva a memóriaárak.
HDD-vel nincs gondom, a 2*750Gb-ből az egyik még full üres....
SSD bőven elég az a 120Gb ami rendelkezésre áll.
Kaptam sokkal erősebb VGA-t ingyé', így a miatt sem kell aggódnom.
Kijelzőből meg megint az IPS utáni legjobbat kaptam garanciában, így az is rendben.Vagyis elégedett vagyok a technikával.
Memóriát hogy oldottad meg? 4*4Gb-t cseréltél? Mire?
-
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1929 üzenetére
Az elméleted azon a ponton bukik meg, hogy én 70%-ban internetezésre használom, 30%-ban filmnézésre és a maradék 10% a játék, amiből 100% a Football Manager 2012, aminek egy integrált GPU is tökéletesen elég, mert SEMMI grafika nincs benne..... Más játékprogram még csak fel sem volt az én gépemre telepítve!
Amúgy pedig nem megy ez semmilyen irányba, csak ha gond van azt leírjuk - azt hiszem erről szól ez a fórum. És már elnézést, de talán még inkább idevaló ez a téma, mint amikor Alfa próbál informálódni Isten tudja milyen programról vagy kínálgat teljesen MÁRKA (nem típus) idegen gépeket.
Jahhhhh és Te is gamer gépen CAD-oztál, akkor nem problémáztál?
-
doser0717
aktív tag
3dmark11: 5357 - az jó?
-
doser0717
aktív tag
3dmark 11 és a Vantage nem akar valamiért elindulni.
3dmark06 - 20.851
-
doser0717
aktív tag
-
doser0717
aktív tag
válasz
Tom1939 #1899 üzenetére
Tegnap nem tudta a kisgyerek itt helyben megcsinálni, bevitte a központba és ott meg sikerült a másik mágusnak. Csak szoftveres gond volt.
Szóval immár hivatalos, hogy m8900 helyett kaptam egy m6100-at.
És úgy döntöttem, hogy nem esek én neki a Dell-nek, mert mi a fasznak?! Kaptam egy sokkal erősebb VGA-t. Mi van, ha elkezdek hepciáskodni és valahonnan (USA pl.) előhúz egy másik m8900-at az új gép helyett? Akkor se újabb gép, se erősebb VGA....
-
doser0717
aktív tag
válasz
Tom1939 #1896 üzenetére
Ezt találtam a Dell honlapján:
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Kérjük, vegye figyelembe, hogy Magyarországon a Dell olyan forgalmazókon keresztül árusítja termékeit, akik maguk is viszonteladóknak szállítanak. A Dell összes magyarországi forgalmazójának listáját megtalálja kapcsolatfelvételi oldalunkon. Az Önre vonatkozó feltételeket az határozza meg, hogy mely értékesítőtől vásárolja a Dell termékeket, mivel a feltételek értékesítőnként különbözőek.Akkor Oranos-al kellene beszélni? Vagy ez teljesen más történet?
-
doser0717
aktív tag
válasz
Tom1939 #1894 üzenetére
Jó lenne tudni ennek a hivatalos részét. Mármint azt, hogy ha nincs ugyanolyan, akkor mit csinálhatok?! Holnap fel is hívom a fogyasztóvédelmet, hátha megmondják a tutit!
Mondjuk Quadro kártya nekem nem kell. Legfeljebb akkor, ha azzal is meg lehet azt játszani, mint amit kedves márkatársunk leírt....
De most hogy kaptam fasza kijelzőt (ami amúgy nagyon jó, sokkal kevesebbet fogyaszt a gép azóta) és még ingyen ideraknának egy komoly(abb) VGA-t, jó lenne ez a megoldás is.... De azért utána érdeklődök. A 6800-as széria milyen GPU-kal jött ki? -
doser0717
aktív tag
No!
GPU: csere elméletileg megvan. ELMÉLETILEG.
Történet: m8900 helyett m6100-at kaptam, ami alap esetben kurva jó lenne! Csakhogy nem tudjuk összehozni a géppel!
BIOS frissítés megvolt (A15). BIOS látja a VGA-t. 6100-as drivert felraktuk - azt ami a Precision 6800-hoz van a Dell honlapján. És nem akarja az igazságot.
Ötlet?
Jó lenne valami, mert enyhén szólva jobb ez az m6100-as, mint az m8900 és ha sikeres lenne a művelet, akkor nem kellene GTX680-as cserébe gondolkodnom, mert ez majdnem az a szint - ingyen.....
-
doser0717
aktív tag
válasz
Szepi1979 #1882 üzenetére
Kamionsofőr vagyok - még 2 hétig - így engem aztán követhetnek a szerelők....
Így pihen az ügy 20.-ig, akkor érek haza.Más: Lehet úgy memóriát bővíteni, hogy a 4*4 helyett marad 2*4 + kap 2*8-at?
Asszony Latitude-je van nálam, ami kemény 2gb RAM-al 'hasít' és ku..ára idegesítő....
Vagyis ennek mindenképpen bővítjük 2*4-re a RAM-ot, de ha játszik a 2*4 + 2*8, akkor az enyémből átpakoljuk ami van és inkább 2*8-at veszünk az M6600-ba.
És egy észrevétel:az alap Latitude 5520-nak erősebb a wifi antennája mint a Precisionnak. Ez engem meglepett.
-
doser0717
aktív tag
válasz
Tom1939 #1874 üzenetére
A 'baj' csak az, hogy nekem még több mint 3 év garanciám van.....
Velem itt szórakoznak írok egy email-t a Dell-nek (nem a Bécsi ügyfélszolgálatnak, hanem az USA központnak), hogy húzzák a faszukra a gépüket! Megvettem hogy használhassam és folyton beszarik. A kib...ott csúcstermékük. Ha szar az M8900 akkor adjanak olyat ami jó és nem gyengébb.... De velem ezt el nem játszák, hogy 2 hétig gép nélkül leszek, mert konstrukciójában rossz a GPU.
Most is kedden reggel legkésőbb utazok 2 hétre. Hétfő reggel majd hívom az ügyfélszolgálatot, de ha kedd reggel 8-kor nem hív a szerelő, hogy itt van a ház előtt, akkor 2 hétig gép nélkül leszek. Hát egy nagy ló..szt! -
doser0717
aktív tag
válasz
DNReNTi #1869 üzenetére
Vagyis szedjem szét? Akkor inkább az asszonyét basztatom addig.
Amúgy meg ennek így kell lennie?
- Beszart a gép. Ez azt jelenti, hogy bekapcsoltam és ment minden, felpörgött, stb., csak a kijelző volt fekete.
- Külső monitort ráraktam, sikerült behozni a BOOT menüt, lefuttattam a tesztet, ott GPU hibát jelzett.
- Elindítottam csökkentett módban a Win-t, akkor elindult. Külső monitoron. De a saját kijelzőn meg nem.Tehát csökkentett módban külső monitorról működik, ellenben saját kijelzőről nem. De a diagnosztika nem jelez hibás kábelt vagy kijelzőt.
Letöltöttem a drivert, elkezdtem telepíteni, erre kiírja hogy valami illesztőprogramot nem talál.
Fasz kivan, hogy nem tud az ember élvezni egy 900.000 Ft-os gépet. Pedig csak internetezek rajta...... -
doser0717
aktív tag
Szép napot!
Meghalt a GPU!
Lehet a BIOS-ban beállítani valahogy, hogy csak az integrált VGA-t használja? Amíg nincs kicserélve, addig is legalább alap funkciókra tudnám használni.......
Ha lehet SOS!
-
doser0717
aktív tag
válasz
Szepi1979 #1850 üzenetére
WOW!
Ez nagyon jó hír, hogy valaki bevállalta!
Már mikor megvettük a gépet Tom-al azon agyaltunk, hogy mikor-mire cseréljük majd a VGA-t....
Az ár engem is érdekel!!!
És még valami: nem jár garanciavesztéssel? Mert nekem az egyik nagy erénye a gépnek az 5 év NBD gari!
-
doser0717
aktív tag
-
doser0717
aktív tag
Na kaptam AUO-t.
Bár ezzel nem orvosolták a hibát (vagy szalagkábel lesz, vagy vga), de legalább már a legjobb panelem van....
-
doser0717
aktív tag
-
doser0717
aktív tag
No nekem is eljött a kijelző csere!
Nem tudom mi lehet vele, egyik napról a másikra falami fura zöld pixelek jelentek meg, olyanok mint amikor zajos egy fotó.
Szerencsére holnap jönnek is.Melyik az a panel, amit ne hagyjak belerakni???
-
doser0717
aktív tag
ebay-en 60 USD-ért van. Igaz, hogy csájna, de mi nem az. Ami most benne van is az.... Ez jó vajon? Azért elbaszni nem akarom a gépet....
-
doser0717
aktív tag
Szép napot!
M6600-hoz akksit. Honnan és milyet? Van több féle, vagy csak a gyári ami benne volt? Honnan lehet jó áron, stb....
64%-os és legkisebb fényerővel, bill. világítás nélkül 30 perc....
Lassan csak szünetmentes tápnak jó.
-
doser0717
aktív tag
Hát én mostanság nem nagyon vagyok megelégedve vele....
1.: szarakszik néha a Touchpad-om. De csak néha - pont mikor úton vagyok és nem tudok szervizt hívni. Most meg tökéletes.
2.: valamiért eszméletlenül pörög a hűtőm, pedig csak internetezek vagy filmet nézek rajta.....
Most is úgy zúg percek óta, mint az állat!
-
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1387 üzenetére
Egyértelmű:
Első kiadásos Toyota Yaris 1.0. 550-600.000 Ft-ért már ki lehet fogni jót! Én csak városi rohangálósnak csak ezt venném!!!
Keveset fogyaszt, fürge, igénytelen. A műszerfal pocsék, de az ár/érték aránya messze a legjobb! -
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1362 üzenetére
Hohóóóóó.... Csak nyugalom! Majd holnap lesz időm ezt az USB3-as drivert kipróbálni! Én is arra gondoltam első körben, mert ugye a 2 USB3-as ment el, az USB2-es működik rendesen....
-
doser0717
aktív tag
Uraim!
Első problémám: a kétt jobb oldali USB nem mükszik!
Létezik hogy szoftveres? Nem akarom feleslegesen a garanciát riasztani! -
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1335 üzenetére
Kicsit késői ajánlat...
Ennyiért vettük az alap Latitude-ot.
-
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1307 üzenetére
Ez mai árfolyamon egyezik egy UK-ból behozható sérülésmentessel.
Abból csak a műszerfalat nem tudja eladni meg az első pár lámpát, a többi mind plug&play.
Ennek viszont nincs eleje, lufik eldurranva, bal első felni kuka - 3-at meg nehéz eladni, első lámpái ugyanúgy nincsenek....
És hát csak egy gar. felni/gumi + motor min. 250.000Ft. + légzsák, első idomok (amik rendszerint azért többet sérülnek) vele együtt a hűtő, klímakompresszor, stb...
+ az UK az 1MFt-ból lábon itthon van, ennek meg a vételára annyi. De Bp.-től 700km-re van, lábon nem jön haza, vagyis 2 autó + utánfutó, stb....
Ilyen mértékű sérülésnél bőven megéri az Angol donor!
Japán autóknál meg főleg.(tudom, ez nem az...)
Múltkor beszélgettem egy Mazda6-os sráccal (2003-as autó, dízel, megvette a legolcsóbbat a hahu-ról), 3 hónap múlva komplett motorgenerál + gondolom jól le is húzta a szerelője = 650.000Ft és még nem volt 100%-os az autó! 1200-1300 fontért már lehet venni műszakis átlagos állapotú Mazda6-ot UK-ban. Az hazaszállítva is max. 500-550.000Ft.... Ebből élnek sokan.
Ha most Alfa eladná az autót, egy élelmes kufár megveszi akinek van rálátása, megcsinálja ezt és keres rajta min. 4-500.000 Ft-ot mindennel együtt!
-
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1303 üzenetére
Ha kell tudok szerezni rá embert!
Én is hoztam már neki haza kamionnal autót. Azzal foglalkozik, hogy bontóknak hoz UK autókat.
Vagy kimész, lealkudod (UK-ban pofátlanul lehet, mert egy ilyen autó ott már a kutyának sem kell), kifizeted és lábon hazajössz vele! Úgy kb. 60, max. 70.000Ft komppal, üzemanyaggal, pályadíjakkal (csak ausztriában kell), mindennel. Ez a jobb megoldás, csak így a kiutazást meg az ottani mozgás kell megoldani - esetleg egy kinti ismerőssel. -
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1299 üzenetére
ez kell neked - ~1,000.000Ft-ból itthon van az egész.
Hátulját egy az egyben cseréled, többit meg vagy kiárulod vagy betolod egy bontóba, ha nem akarsz szarakodni vele.
Ha van időd és hogy benne álljon a lóvé, akkor szerintem elég sokat ki lehet egy ilyen elejéből árulni. Motor-hűtő-légzsákok-klíma-stb....
Lehet 0Ft közeli állapotra jönnél ki, vagy legalább max. 3-400.000 Ft-ra.... De jó szakember az első! -
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1296 üzenetére
Ha van rá lehetőséged menj ki hozzájuk Érdre és kérj ott is ajánlatot:
bz-dt.com - elég durva dolgokat művelnek!
Vagy ismerek egy másik srácot is Érden, Ő is durván profi szinten nyomja. 1 barátom TK-s Mazda6 MPS-ét úgy állította talpra, hogy a legjobb kereskedő sem mondja meg hogy karcolva volt......
-
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1250 üzenetére
Ez gazdasági TK??? De hát alig van baja....
Mennyi az ára??? -
doser0717
aktív tag
válasz
doki801015 #1241 üzenetére
Oranos
Ha Ő éppen nem tud, akkor az enyém eladó!
-
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1138 üzenetére
Nekem az ott figyel a szekrényben - nagyon nem jött be!
+ azért kérdeztem Tom-ot, mert Ő játszik, nyilván ahhoz más jellegű egér kell, mint neked.Én most egy 6éves A4Tech X-750F-et használok, amit még az MSI GX-hez kaptam anno. Ez tetszik, csak már szegény több sebből vérzik...
-
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1128 üzenetére
Te szerelés szinten is értesz hozzá???
Mitől függ, hogy a miénkbe milyen VGA mehet bele? Az rendben, hogy MXM, de azon felül.... Az alaplap vagy proci meghatározza, hogy mit tud fogadni?
Egy ilyen belemenne pl.?Vagy a Crossfire az nagyobb, mint a single?
-
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1125 üzenetére
Nem.
Olcsón hirdettem!
Négyen akarták vinni 480eFt-ért, de nem adom. Azért nem, mert Oranos azt mondta nem biztos hogy tud majd esetleg fél év múlva másikat szerezni és ha igen akkor is lehet jóval drágábban.
Szóval marad úgy néz ki. -
doser0717
aktív tag
válasz
bigmasterg #1120 üzenetére
Fasza!
Meg a PS is.
Én 1 hónap múlva üzemelem be az 55"-os (140cm) 3D TV-t. Összehozom a géppel és nyomatok valami fasza játékot. Bármit. Már nagyon várom. -
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1116 üzenetére
Ez sokkal faszább:
-
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1115 üzenetére
Sajnos teljes mértékben igazad van!
Pont azon beszélgettünk ismerősökkel a Honda talin Kiskunlacházán, hogy 10 év mulva mi lesz?!? Az akkori fiataloknak már nem lesz ilyen érzésük mint nekünk, mert már nincs benne egyéniség. Főleg nem az, ami anno a Hondának a legnagyobb erénye volt: kis köbcentis 7-8000rpm-ig pörgő 100LE/literes szívó motorok.
Persze meg lehet érteni, meg kell felelni a környezetvédelmi normáknak, stb... De már a legapróbb szikrája sincs sajnos a sportos múltnak.Még 1-1 rétegmodellben sem, nem hogy a teljes palettában.
Ez van, erre haladunk. -
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1104 üzenetére
Kizárt!
Accord, 6, is220d vagy Hyundai i40 ami szóba jöhet utódként, de mivel a következő valószínűleg kombi lesz, így az Accord a legesélyesebb, vagy az i40. Még nincs gyerek, de mire a mostani kifutja az idejét (3-4 év), addigra remélem már min. úton lesz. Akkor viszont kell a nagy puttony. És kombiban jobban tetszik a Honda mint a Mazda. Sedanban pont ellenkezőleg.
-
-
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1090 üzenetére
Kicsit torz ez a kép, nem?
Élőben kicsit szélesebb/laposabb emlékeim szerint....
Milyen felépítmény?
Nekem ebben a sedan, ferde hátú, kombi a sorrend. Míg az előzőből (ami nekem is volt) a kombi az első.!És mivel emlékszem, hogy milyen 2 autó között agyaltál nagyon, íme egy ismerősöm autója, amit nem választottál: (szerintem gyönyörű, főleg ezekkel a 19"-os Civic Type-R felnikkel.)
-
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1053 üzenetére
Az auto mär megvan, igen. 2007/12. havi Accord Type-S.
Csak szeretnek finomitani kicsit rajta, hogy az enyem legyen a legszebb a 2013-as Nemzetkozi meet-en. Az idein meg nem volt az.Es mivel a Dell-t nem hasznalom ki, igy ha lehet akkor az arat belerakom az autoba. - vagy meg ha ki is hasznalnam, az autoval megtett pär 100km sokkal nagyobb elvezet, mint 2-3h jatek! Foleg hogy meg nem is jatszottam rajta igazän....
Amugy erdekes, mert mar kaptam egy kp. 430eFt, meg egy kp. 440eFt-os ajanlatot, de elutasitom mind a kettöt... Nem letszükseglet eladni.
(bocsi, de nemet gepröl irok, ezert a hibas ekezetnelküliseg)
-
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1051 üzenetére
Sose lehet tudni....
De nem, egyenlőre ez nem jár a fejemben. Ha elmenne (amihez nem fűzök sok reményt), akkor lehet csak egy használt T410-420 lenne ideiglenesen, amin tudok internetezni és navigációs programokat futtatni, aztán majd valamikor beújítok egy komolyabbat.
De van egy olyan érzésem, hogy maradni fog....
-
doser0717
aktív tag
Ha valakit érdekelne:
Eladó Dell Precision M6600.
Nem mindenáron, de ha van rá jelentkező, akkor elviheti.... -
doser0717
aktív tag
Lehet ha az Alfa gépét elviszik én is meghirdetem az enyémet.....
Igazából ilyen vagy-vagy alapon. Nagyon nem vagyok rászorulva az árára, csak hát van itt 2 dolog:
1.: dec. 23.-a óta 1, azaz egy db játék lett feltelepítve - az sem kíván videó kártyát (Football Manager 2011).
2.: építgetném kicsit az új autómat (szívósor - 50eFt, komplett kipuff. 250eFt, stb...), de az asszonypajti nem nagyon akarja engedni az ilyen kiadásokat. Viszont ha pénzt csinálok a gépből és veszek egy Dell Latitude-t, akkor a többivel szabadon garázdálkodhatok....Ha marad marad. Semmi gond nem lesz belőle..... De még alszok rá 1-2-t....
-
doser0717
aktív tag
Mivel én ezt megtaláltam, értelemszerűen nem kerestem más lehetőséget!
Miért is tenném, tökéletes!
Ez is nagyon jó táska, de nem túl stílusos egy Dell Precision Asus ROG hátizsákkal.... -
doser0717
aktív tag
Én ezt javaslom:
Samsonite Pillow
Itt egy kis videó róla!Én ilyet használok: [link]
Én is hátizsákot akartam, de a 17"-os nem fért bele, mert csak 16"-ig jó.
Szerintem kurvajó ez a táska! Szép is, és az az aktív hab nagggyon jó.
Bp.-en a Westend-ben és az Alle-ban tuti van Samsonnite bolt, mert én voltam mind a kettőben!
16-18eFt körül van, azt hiszem. -
doser0717
aktív tag
Kérdés elsősorban azokhoz, akiknek ugyanolyan kijelzője van mint nekem (Tom, Vanessza):
Ha a kijelző fényerejét leveszem minimálisra, akkor nálam néha alig észrevehetően (de azért észreveszem) 'vibrál' a kijelző!
Ilyet Ti is tapasztaltatok már?
Vagy szóljak a szerviznek, hogy hozzanak egy IPS panelt?
-
doser0717
aktív tag
válasz
KillHates #816 üzenetére
Design OK.
Hűtés: nálam eddig OK. (csináltam terheléses tesztet)
Bővíthetőség: nekem OK. (vga cserélhető, a 16Gb ram bőven elég, de talán tudja ez a 32Gb-t is kezelni)
Hangzás.: OK. (átlag használatra. Aki hardcore gamer, vagy nagyon élvezetesen akar filmet nézni, annak úgy is van normális 2.0, 5.1 vagy 7.1-es rendszere....) És ennek jobb hangzása van, mint a G74-nek.Anyaghasználata ennek sokkal jobb, mint bármelyik gameré. A supportról már ne is beszéljünk.
Szvsz aki nem vágyik a csilivili karácsonyfákra, azoknak pont annyit ad (vagy többet), mint egy gamer.
Persze most ez is más képet mutat, mert jelenleg ma Mo.-n nem kapható gamer, csak az y570 (én azt nem nevezném gamer gépnek) és az Alienware. Közte semmi.
De ha újra lenne 300eFt környékén G74 a GTX560M-el, akkor más lenne. Így viszont jelen állás szerint ebben az árkategóriában ez a legjobban játszható, legjobb ár/érték arányú 'gamer' laptop. -
doser0717
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #800 üzenetére
Látod, az 'előbb' Te sértődtél be, most talán nekem (és Tom-nak) van erre oka........
Kicsit olyan lenőző szagú ez a hsz., hogy a 'lenézett' játékosok ne vegyenek olyan gépet, mint Te 'a nagy tervező'......
Viszont ugyanezt akkor vissza: Te ugyan miért vettél Qosmio-t (játék&multimedia gép) ez előtt, ha ilyenre van szükséged.
Nekem ez előtt G74-em volt, most Precision-om van és nem érzem azt, hogy kevésbé lennék 'jogosult' ilyen gépet használni, mint Te, csak azért mert én a játékos képességét használom ki!
Ezért van az enyémben FirePro kártya, mert az igen jó játékokhoz. Ha Te ilyen nagy tervező mágus vagy, miért nem vetted Quadro 5010M-el, az van leginkább arra optimalizálva.......Nehogy megítéld már, hogy ki miért milyen célra vehet ilyen gépet.............
-
doser0717
aktív tag
válasz
KillHates #786 üzenetére
Én az Asus G74-et szállítással együtt 340.000 Ft-ért vettem (188Ft/usd árfolyamon) a nyáron. December közepén 1100eur-ért (310FT/eur árfolyamon 340.000Ft) adtam el úgy, hogy az egyik 750Gb-s 7200rpm-es hdd-t kivettem belőle (ami akkori árfolyamon kb. 30-35.000 Ft-ot ért).
Vagyis 5 hónap használat után kerestem rajta 30-35.000 Ft-ot, ha úgy vesszük.....Ilyen ez a kapitalista rendszer.
-
doser0717
aktív tag
válasz
LaptopSystem #721 üzenetére
Nekem is valami ilyesmi Logitec van, csak 2.1-ben. Valami eszméletlenül szól, de az enyémnek valami ótvar szar a hátsó csatlakozója, amivel a magasak csatlakoznak a mélynyomóhoz.Valami 9 tüskés szar, amit csak a lélek tart a helyén.
-
doser0717
aktív tag
Én mikor az Asus-t vettem pont ezért nem vettem az MSI-t.... Mert csak 1 év gari volt rá. Én a Holland MSI központtal e-maileztem, hogy pontos választ kapjak.
De én a helyedben nem cserélném még durvábbra azt a gpu/cpu párost, nehogy megfőjön.... - ha már csak 1 év a garancia.Én amúgy 3dMark06-ban is többet vártam attól a GTX570M-től....
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest