- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
bocsanat hogy eltuntem...
ha valéakinek help kell akkor probalok segiteni privat uziben megtalaltok illetve az adatlapomon telefonszam, ha nem valaszolnek...
i7-4770 el megy nekem ilyen, sot ha jol emlekszem i7-4790 el is megy miutan biost frissitettem de ez most igy az evek tavlatabol csak halvany emlek...Udv
NLQ -
nlq
aktív tag
Sziasztok!
talan kb fel eve szoba kerult hogy az uj biossl tudja kezelni az ujabb szerias 4. gen procikat...
nos IGEN!
a csillagzatok egyuttalasa miatt sikerult 1 helyre logisztikaznom egy dell t20 at es nehany dell optiplex 3020 at igy megesett a teszt...
a dell t20 ban eredetileg ugye a g3220 op rendszer is volt rajt, úgyhogy megkapta hirtelen az A12 es biost
utana toltam bele nehany procit: elsore egy i5-4570 et (ez ugye meg a 2013 as elso gen haswell ezzel ment volna alapbol is ) ment is vele...
majd megkapta az i5-4590 et ami 2014 es model es ezt korabban mar nem szerette
majd megkapta az i3-4160 at amit szinten megevett es mukodott
(ez utabbit ECC vel is megette! )tehat elmondhato hogy muxenek azekkel is... en szemely szerint boritekolnam, hogy az i7-4790 et is megeszi (illetve akar az osszes 4. gen cpu-t)
emlekeztetoul, az i5 nem tamogat ecc-t az i3 meg nem tamogat vt-d -t
NLQ
-
nlq
aktív tag
válasz Hebehebe #238 üzenetére
Sziasztok!
latom feléledt a forum, multkori eszmefuttatasom a hutesrol meghozta a gyumolcset itt nalatok, illetve a postas is...
szoval jott néhany 80x80x10mm es venti ezzel majd fogok jatszani egy kicsit a hetvegen, kivancsi leszek hova hogyan fer el es milyen hatasa lesz...
Hebehebe: elkeseritelek a köv szeria is ugyanebben a hazban van
Mixycsabi: a papir burkolas teljesen korrekt jol gondolkodsz, a felso winyoknal lehet hogy egy hasonlo papir burkolas kellene a winyok es a tap koze, igy a winyok felől szivna teljes egeszeben a levegot a tapventi (vagy a tap aljan hagyni a papiron egy hezagot hogy a hazventi is szivhasson onnet esetleg osszehasonlitani a kettot)
hhx: a tapot siman at lehet rakni atx hazba nem kell mas tap es atalakito
NLQ
[ Szerkesztve ]
-
nlq
aktív tag
válasz mixycsabi #228 üzenetére
az also winyohelyeken ahogy irtad, a 8x8cm es 1cm vekony ventit (a normal venti 2,5 centis asszem) azt felszerelve az elolap moge az egyetlen megoldas... (meg a 7x7 vagy a 6x6 cm es venti is jo, de azok kevesebb levegot szalitanak es zajosabbak)
mostansag szoktam venni dell optiplex 790 mt gepeket amik kb 2011 es gyartasuak... belulrol pedig nagyon ismeros
ezek utan nem lehet csodalkozni hogy desktop hazban melegszenek a winyok...
vegszukseg eseten fractal design haz atpakol bele minden, elore befer a 12 winyo mindegyik hutve... (tudom csinaltam...
-
nlq
aktív tag
-
nlq
aktív tag
-
nlq
aktív tag
tisztara mint a ferrari topicban
vennek egy ferrarit milyen motorral vagyam milyen szinu legyen a bor,
aztan vesz egy renault megane-t -
nlq
aktív tag
megint vannak akciós szerverek!!!!
ennél többet viszont nem irhatok mert az reklám lenne
-
nlq
aktív tag
sajna ilyen elolapi panelra nekem is szuksegem lenne, mert mostansag olyan szervereket kapok amiben gyarilag volt dvd, aztan megsincs benne... igy meg lyukas az eleje..
ezt en jelenleg ugy oldom meg, hogy beépítek regi elfekvo nem mukodo cd/dvd meghajtot
bocsi hogy mostanaban nem olvastam a topicot, de épp elvoltam nyaralni...
ha kerdes van keressetek nyugodtan proviban...
NLQ
ui most olvasom, hogy neked kell a 2 kishely, akkor esetleg ha lepattintod a dvd elejet es azt rogzited az elolapon??
[ Szerkesztve ]
-
nlq
aktív tag
nagyon megült a topic...
minap volt szerencsem tesztelgetni a t20-at egy xeon E3-1265V3 prockoval 32 GB rammal
jelentem gond nelkul viszi ezt a procit is (es a tapja is elbirja nem ugy mint a hp microserverek 150 wattos tapja) -
nlq
aktív tag
van H200 kartyam, es mar jart is a legfelso PCI-e slotban gond nelkül
öszintén megvalva baromira nem foglalkoztam vele melyikbe dugomha jol emlekszem (es igen, mert megneztem a leirasban
igy neznek ki a slotok1x16 (x16, PCIe 3.0)
1x1 (x1, PCIe 2.0)
PCI
1x16 (x4, PCIe 2.0)direkt kevertem ossze a leirashoz kepest, mert fizikailag igy helyezkednek el...
szal a pcie 3.0 1x16 ban tutti muxik
1x1 be nem lehet beledugni (csak ha megfaragod a portot de ez nem hp microserver ez ott szokás1x16 (x4 2.0) ebbe be lehet dugni es szerintem gond nelkul fog benne menni (kb mintha erre talaltak volna ki)
egyebkent kerdes hova erdemes dugni, mert ugye a pcie3.0 x16 portot kozvetlen a proci vezerli, mig a 1x16 (x4 2.0) portot a c226 chipset
en igy hirtelen felindulasbol azt mondanam hogy ki kellene tesztelni hol jobb
azt nem hiszem hogy x helyen gyorsabb lenne 1 picivel, de azt igen hogy y helyen kevesbe (1-2% ) terheli a procit[ Szerkesztve ]
-
nlq
aktív tag
a sima PCI 4 portos kb kuka kategoria manapsag (asszem 130Mbyte / sec amit tud a negy winyora parhuzamosan osszesen a legjobb esetben)
en 1 pci-e kartyat raknek csak bele, abbol is eleg a sata 2 (mert sztem ha 2db sata 3 at akarsz kihajtani ahhoz keves az x1
egyebkent miert kell ennyi port?? 10 winyot akarsz belerakni???
ha igen, akkor majd beszeljünk egy Dell Perc H200 rol az legalabb hasznalható is...
-
nlq
aktív tag
SZia!
hmmm en szemely szerint nagyon nem ajanlom... nagy eséllyel elindul, de senki nem fog ra garanciat adni hogy mukdni is fog vele...
lattam mar olyat hogy mas gyartmanyu memoriaval elindult a szerver, de nehany naponta ujraindult...
aztan megteszteltuk rendes bele valo memoriaval, azzal gond nelkul (ujraindulas nelkul) ment.
Persze lattam olyat is ahol megy vele es kimegy a vilagbol hiba nelkul...
Az ECC memoriaknal fokozottan ervenyes, hogy olyan memoria kell, ami az adott rendszer specifikáciojanak megfelel.
a dell t20 nal is en azt szoktam javasolni, hogy a gyari dell memoria ha dragalja a vevo akkor kingston ECC (amit ehhez ajanl a kingston) vagy sima nem ECC memoria (ha nem kell az ECC tudasa) de lehetoleg markas memoria menjen bele
szoval a javaslatom: ha a memoria mar fix, megnezni hogy ibm szervert mennyiert lehet hozza venni, ha memoria es a szerver is fix akkor igazan csak a teszt donti el hogy jo lesz-e... (hosszu tavon is) -
nlq
aktív tag
Szép!
akkor 4 alap winyo +felulre 2 notiwinyo...
kozben en is raktam ossze 6db nagywinyos megoldast... sajna fotozni nem tudtam (vevo kérése volt)igy helyeztem el a winyokat
a felso keret ala tettem egy winyot az also hajtashoz kozel esik a csavar igy elvileg oda nem lehet betekerni, de egy 5ös furónak koszonhetően mar szépen csavarozhato...
:felso 2 winyos helyrol keretet kiszedtem, es az igy keletkezett 2x5.25 helyre tettem 3x 3,5" winyot, ele pedig tettem 1db 8centis ventit (ennek a ventinek a levegojebol kap az alatta 1 es helyen elhelyezett winyo isalulra 2 winyo a rendes helyre elore a hazba tettem egy 8x8x1centis ventit (ne kerdezzetek hol vettem, otthon talaltam, de ha igeny van ra akkor felhajtok valami beszerzesi forrast)
kontrollernek en is az ASM1061 et hasznaltam amit Brogyi is
ha tobb winyot raksz be akkor letezik a dellnek ehhez a szerverhez valo extra power kabele
ami igy nez ki:a lenyege ennek a kabelnek, hogy a 2 es sata tap dugora radugod a ket aljzatot, es csinal 4 sata tapdugot, illetve egy extra slim dvd tapdugot is
-
nlq
aktív tag
-
nlq
aktív tag
hmm remelem rendben lesz, nalam azota se fordult meg semmifele i3-i5-i7 az uj i7-4790 el meg nem indult...
en mar olvastam olyan emberrol, aki latott olyan embert akinek fut i3-4130 al
http://homeservershow.com/forums/index.php?/topic/7449-dell-t20/page-2#entry82494
[ Szerkesztve ]
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
most hogy szetszedtem a 12 diszkes konfigot feltunt egy aprosag: a felso 2 hdd +vekony dvd iro hely nem mas mint 2x5,25 odd hely (elolap nelkul) ide siman letezik olyan winyo adapter, amely 2x5.25 helyre rakhato 3x3,5" winyo
hehebe által berakott képen látszik is mirol beszelek
igy tehat:
alul 2x3,5" winyohely
a felso 2x5,25" ban 3x3,5 " winyohely
a felso 5,25 hely alatt van meg egy 3,5" winyohelyazaz furas faragas nelkul siman megoldhato a 6x3,5" winyo belerakása
ehhez az allabbi kiegek kellenek:
1db hdd cage (2x5,25 to 3x3,5 átalakitó)
1db 2portos sata kártya PCI-e felulettel (alaplapon csak 4 sata port van)
1db sata power bővitő (1xsata papa / 4sata mama vagy 2db 1xsata papa 2xsata mama)
2db sata adatkábel1 aprosag van meg: a felso 2x 5.25 hely alatti pozicio lyukai nem pontosan illeszkednek a winyo csavarhelyhez ezert ennek nem árt 1 ici pici atalakitas , de atalakitas nelkul is rogzitheto a winyo, csak a csavarokat nem lehet teljesen betekerni
-
nlq
aktív tag
Szia!
nem ketlem, hogy jo a hutesed, es alacsony a proc homerseklet, de hatasfokilag nem az igazi valasztas sztem
mivel egy állo hazat hasznalsz ebben a hazban egy ilyen procival parhuzamos bordazatu hutes kisebb hatasfokkal dolgozik, mintha egy procira meroleges verziot hasznalnal
(csak elvi sikon azaz semmikepp ne hajtogasd ki): ugy mintha ezt a bordat ora jarasaval megegyezoen elforgatva a procin, a hocsovet 90 fokban felhajtva lenne az igazi)megkockáztatom, még az is lehet hogy a felso ventire nem is lenne szukseg
DS380 igazad van, emlekezetbol irtam, hogy milyen jo haz, valoban nem eszi a matx-et
en szemely szerint a sata es a power kabeleket a winyokhoz a felso 3as tarto alatti es feletti 1 centis resen hoztam volna ki (megprobalom ma lefotozni az R4 et, bar abban csak 1 winyo es 1 ssd van...
[ Szerkesztve ]
-
nlq
aktív tag
mint irtam fel oram volt ra...
egyebkent te nem fel ora alatt raktad ossze...
ahhoz kepest hogy fractalos hazba pakoltal, jo nagy a kupi nalad...
ebben a hazban a el lehet hatul vezetni a drotokat...
a proicra nem ilyen hutest tettem volna, ha mar a ventit lesporoltadpont a heten raktam ossze egy fel misis gepet fractal R4 hazba...
ha en magamnak egy ekkora cuccost rakok ossze akkor legalabb egy silverstone D380 as hazba raknam...
(ha nem sajnalnam ra a penyat...
egyebkent meg egy kukazott 4u 500 as codegen hazban lakik a sajat szerverem -
nlq
aktív tag
en azt az okolszabalyt hasznalom, ha winyo akkor legyen 40 fok alatt
persze extrem esetben ez azt jelenti hogy 25 fok alatt se menjen...
volt olyan rendszerem ahol tapventi kiszed (megfeleloen tulmeretezett tappal), es az elso ventikkel szivtam a meleget a gep belsejebol a winyokra, hogy ne jegesedjenek -
nlq
aktív tag
mivel a cheiftec winyotarto oldalan ott van a rogzito kallantyu, illetve a haz hatfalak is utban lennenek, ezert nem tudtam ra feltenni az oldalát...
ventiket nem tettem bele, nem alakitottam at a hazat, ezert ez igy zart hazban nem lenne hasznalhato
(igy nyitott hazban is volt olyan winyo ami 44 fokos volt)szerintem realisan (ventikkel megfejelve) 6db 3.5" winyo teheto bele (8db mar erosen barkácsolós, ebben az esetben inkabb masik hazba tennem...
-
nlq
aktív tag
nos az alabbi kepek kb magukert beszelnek
http://temp.nlq.hu/t20-n54l/t20-12disk/
roviden:
- tudom gaz az osszeepites, fontos volt hogy max fel ora alatt meglegyen es a talalt meglevo alapanyagokbol csinaltam ideiglenesen (lyukacsozott hátfal 3 diszkes cheitec winyo tok, sata papa dupla molex mama, abbol molex papa dupla sata mama (igy 1 db sata csatibol csinaltam négyet)
- noti dvd helyen ket kis winyo (Xpenologyval hasznalod akkor ide lehet tenni a 2db SSD cache-t )
- dell 8 portos raid kartyat tettem a gepbe (mert ezt talaltam itthon)+ az alaplapi 4 port
- a dell raid kartya sas csatlakozojjahoz dupla sata power papa van (15k sas diszkek tobbet fogyasztanak es biztosra mentek... (duplikaltak) (kek kabeles a dell sas kabele, a piros asszem valami HP ennek mindegyiknek kulon kell adni sata powert
- a 12 diszkbol win alatt csak 11 diszk latszik (lusta voltam megkeresni melyik a hulladek, az xpenology mar csak 10et latott (kellett nekem a bad sectoros polcra nyulni...)
- masolasi sebesseg 4k jumbo frame-el (kartyam csak 4 es 9 K -t tud a switchem meg max 6K-t igy nem tudtam magasabb ertekkel tesztelni) erdekes a proci es a diszkhasznalat (utobbi reszben a sas kartyanak betudhato meg cache nelkul is) (a sebeseg tesztben nem volt hasznalva z ssd amit a gepbe tettem (masik volume volt)
- gep aljaba tettem a 11 es a 12. diszkeket az egyik egy ssd (en naiv azt hittem ennyi kell az ssd cache-nek de az ennel bonyolultabb)
- tesztfile 11 giga volt- lehet fikazni, max nem valaszolok
-
nlq
aktív tag
volt fel oram, meg kedvem, osszedobtam egy 12 diszkes dell T20 szervert probakeppen...
kepek meg 1 kis iras hozza este most megyek melo... -
nlq
aktív tag
Szia!
a sata szabvanyban talaltam valaszt:
"To reduce impedance and increase current capability, each voltage is supplied by three pins in parallel, though one pin in each group is intended for precharging (see below). Each pin should be able to carry 1.5 A."
http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA#Power_connectors5v 3 pin
12v 3pin
GND 5(6) pintekintve hogy egy atlag winyo 6-8 wattot fogyaszt (mondjuk max 10wattot azaz mondjuk 12v 0,6a 5v 0,6 A) szoval a valaszom igen (ha nem a toldasnal rakod ossze bekapcsolt allapotban
-
nlq
aktív tag
Kiraly akkor ezekszerint elve hazaertel a motoron geppel a kezedben !
igen, elsőre en is furcsálottam, hogy miért van csak 4 port... c226 os chipsetbol, hiszen abban van 6db sata 3port
nos valoszinuleg arra megy ki a dolog, hogy ne csinaljanak konkurenciat a sajat nagyobb szervereiknek..
de akkor miert arulnak hozza 2 portos kiegeszito kartyat... ???mi lesz a rendszer rajta? vegul mennyi memoriat pakoltal bele??
[ Szerkesztve ]
-
nlq
aktív tag
hagyd, majd megtesztelem en fogyasztasilag 4 diszkkel...
miutan leirtam a tesztet, jottem ra hogy van egy 8 portos dell raid kartyam itthon... ha sikerul megoldanom a tapellátás bonyolultságait, fogok csinalni 12 diszkes tesztet vele
(asszem talalok majd hozza 12 diszket is a raktarbana venti probalgatasra nekem a legjobban a forró takony (hivatalos nevén elektromos ragasztópisztoly??) vált be... ha kihul odaragad, ha nem jo helyen van akkor nyomtalanul eltavolithato
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
igertem zajtesztet meg mindenfele egyeb tesztet:
kepeket ide toltottem fel: http://temp.nlq.hu/t20-n54l/nos a teszt eredmenyek:
mindket esetben a gyari konfiggal mertem:
T20 4GB DDR3L ecc 500GB seagate HDD
N54l 2gb ddr3 ecc 250GB HDDt20 fogyasztas idle 33-35watt
n54l fogyasztas idle 36-41 watt (nehez volt elerni hogy a win7 alatt 0% os legyen a cpu terheles)100% cpu +winyo terheles aida-val
t20 fogyasztas 60-63watt
n54l fogyasztas idle 63-68 wattfentiek+GPU is terhelve
t20 fogyasztas 73-74 watt
n54l fogyasztas idle 66-71 wattzajszintek:
telefonra letoltheto decibel level meterrel mertem
https://itunes.apple.com/us/app/decibel-meter-free/id509979847?mt=8a szoba alapzaja 39dB volt
N54l winyo seek nelkul 43-46dB winyo seek 53
T20 winyo seek nelkul 40-42dB winyo seek 48
kb 1 meter volt a gep es a telo kozott a tavolsag (nem centizgettem)
hasznos a dell gumirozott winyo tokja erezhetoen csokkenti a seek zajat...a T20 nem csak ertekekben hanem valojaban is sokkal halkabb volt... az N54L mellett csak a ledbol derult ki hogy megy illetve a indulasnal megporgetett ventit (nincs 1mp hosszu) lehetett meghallani
forditva termeszetesen ez nem volt igazventillator fordulatok (lasd kep)
az N54L nem adott adatot sajna aidaval de nem igazan lett hangosabb valoszinuleg max minimalisat valtozott a fordulata)
a T20 cpu ventije 10rpm et nott a haz ventije 12rpm et nott az idle es a max teljesitmeny kozotthomersekletek
az N54L rendesen befűtött (mar alapbol is) 39 fokrol inditott es 65 fokra ment fel
a T20 eleg erdekes volt , mert alapbol 23 fokos volt (mint a szoba) es kemeny 24 fokra ment fel mikozben a magok 27 rol 52-54 fokra mentek fel ! (ennek tutti lehet valami mas is a hatterében, vagy tul jol vezeti a hőt a borda)erdekes még az intel cpu fogyasztasa idle modben 1,21 watt max terhelesen 16,7 watt GPU val 23,5 watt
hmmm azt hittem ki lehet hajtani az 54 wattos TDP kozelébe, de még a felét se birta fogyasztani!!!
(sajna az amd nem produkalt ilyen adatokat)az urasjarati teljesitmenyeket es fogyasztasokat energiatakarekor power settings-el mertem, a terheleseseket max teljesitmeny beallitasokkal
tesztek termeszetesen nem labor korulmenyek kozott barkacs muszerekkel csinaltam ha valami pontatlansag tortent akkor bocsi
holnapra maradt: a G3220 as T20 ba beleprobalni az uj i7 es prockot...
4 diszknel tobbet tenni a T20 ba:
nos ez erdekes lesz, mert sata csatibol 4db van benne, molex meg nincs tehat a molex elosztokkal semmire se megyek... kell egy sata papa - molex atalakito, hogy tovabb lehessen osztani a sata tapot... viszont ilyenem nincs itthon szal ez marad a jovo hetre (a fenyobe gondolhattam volna elobb rá)NLQ
[ Szerkesztve ]
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
ma beletettem a T-20 ba egy i7-4790 et, de nem ment vele!
az alabbi kovetkeztetesre jutottam:
- azert nem megy mert ugye ez mar az ujabb szerias friss megjelenesű haswell...
- azert nem megy mert ebben a T20 ban eredetileg xeon proci volt aktiv AMT-vel es az i7 ben ez nincs benne- vagy a legrosszabb, hogy tenyleg csak pentiummal vagy xeonnal megy
nah majd pénteken erkeznek a pentiumosok azzal is megtesztelem... de ha valakinel előfordul i3-i7 haswell akkor probalja mar ki illetve akar nalam is kiprobalhatjuk
Obermotz: 2+1 pci-e es 1 pci van benne gondolom neked az NBD garis a cumo... felhivod a dellt hogy kuldjenek masik ventit és kuldeni fognak (nem tudom hogy a rossz ventit visszakerik e) (de ha azt akarod kldenek szerelot is hogy kicserelje neked
-
nlq
aktív tag
Szerintem is siman van hely benne hogy akar 8 winyot is belepakolj... kis kezugyeseggel meg is oldhato...
5. diszknek ott a hely a felso 2 disk alatt
alatta pedig van 3 winyonyi hely
persze sokkal jobb lenne ha egybol nyolc hely lenne benne
de azert vannak jo megoldasok
pl:egyebkent az N54L be belerakhato 6 diszk is kis ugyesseggel de ezt a masik topicon vagy priviben beszeljuk meg
-
nlq
aktív tag
sajna a muhelyemben ugyan nem tul nagy az alapzaj, de van ezert nem igazan tudom megmondani
de majd kikapcsolok mindent es meghajtok 1 ilyet es egy microservert is aztan meglatjuk... (kb hetvege lesz belole)ami biztos haswell proci 8 centis ventivel a hatlapon meg 1 8 (de lehet hogy 9,2cm) venti es a tapban is egy 8 centis.. igy alapbol boritekolom, hogy halkabb lesz mint a microserver tapjaban a 4 centis..
fogyasztasban amit mertem: idle 47 watt 4GB ecc vel es 500Gb winyoval
xpenologyval nem tudtam kihajtani 20 % fole, mikozben masoltam rola 80Mbyte /sec el 60-68 watt kozott mozgott -
nlq
aktív tag
a dell elkezdte nevetseges áron (olcsóbb és jobb mint pl a HP microserver Gen8 szériája) kiszórni a Haswell procis mini szervereit
gondoltam veszek belole, aztán nagyon megtetszett!temainditonak nehany tapasztalat ezzel kapcsolatban
dell ketfele alap configgal arusitja
G3220 proci 4GB ecc memoria 500GB winyo 3ev NBD gari ~80 eFt
(1 ev garival akar 60 eFT alatt is kaphato)
E3-1225v3 xeon proci 4GB 1TB 3-5 ev NBD gari 120-140 eFtamit a dell mond rola
http://partnerdirect.dell.com/sites/channel/Documents/Dell-PowerEdge-T20-Server-Technical-Guide.pdfamit en tapasztaltam:
mukodik non ecc memoriaval is (probaltam 1GB DDR 1066Mhz memoriaval es 2 -4-8GB modulokkal is sot DDR3L memoriat is gond nelkul eszi.
a dell azt mondja csak haswell pentium es xeon procikkal megy, nos en megteszteltem, megy i3 - i5 -i7 procival is, de oda kell figyelni hogy a proci tamogatja-e az ecc memoriat, ha nem tamogatja akkor csak non ecc vel fog elindulni!nagyon jo benne hogy 2 sata3 port is van benne, 10 usb-ből (6 hatul 4 elol) 4db USB 3 port van (2hatul 2elol)
vga mellett 2db display port is van rajtatémainditónak hirtelen ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
- iMac 2017 27" Retina 5K CTO - i7 4.2Ghz - 64GB DDR4 - 3.12TB Fusion drive - Radeon Pro 580 8GB
- Eladó Belépő Gamer PC i3-10105F/16GB/2x500GB M.2/GTX1660S
- HAWK-GAMER-PC, MSI B560 WiFi & BT, i5-11400F, 32GB DDR4, 1.5TB PCIe M.2 SSD, RTX 4060 8GB, 750W 80+
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T - 6 mag / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , 1060 6GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest