- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
sziasztok,
megnéztem a Dell oldalán a Garancia időtartalmát, hát érdekes mert én februárban vettem de ezt írja:
Base garancia DELL 2008/11/02 2012/11/02 391
simán beleférek, a kérdésem az, hogy az akksira is vonatkozik? kezd érdekes dolgokat produkálni. -
Dzsolo
senior tag
válasz Pepagály #11676 üzenetére
Hali
Szerintem ha 1525-öst akarsz akkor siess mert az kifutó széria.....
Viszont nekem is lenne kérdésem.
Sikerült eladnom a 1537 laptopom, nagyon meg voltam vele elégedve egyetlen hibája volt, hogy nem volt benne webkamera (sajna felületesen néztem a felszereltségi listát) a HDMI kimenet elterelte a figyelmem A lényeg az most ujra venni szeretnék ez volt a régi nem részletezem mit tud. Érdemes nagyobb processorral venni? Igazábol a Full HD film mintha kicsit akadt volna rajta de amugy nagyon jó volt, a kérdés az, hogy ezt vegyem meg webkamerás változatban, vagy esetleg nagyobb procival? Az akku nem birt valami sokat fullra levett teljesitmény mellett bírt kb:2 órát. -
Dzsolo
senior tag
válasz Jostikacska #11578 üzenetére
Köszönet
-
Dzsolo
senior tag
Kellene egy kis segitség, a monitorom szeretném beállitani mert olyan a fényereje hogy kisül a szemem de nem találom sehol hogy hol lehetne.
Ezer THX előre is
-
Dzsolo
senior tag
Sikerült előre haladnom már majdnem minden szép csak egy Intel chip készlet szívat mar vagy 4 oldalról leszedtem a drivert hozzá de csak nem működik.
Erről lenne szó
Esetleg valami 5let ha telepítem a drivert azt írja az eszköz megfelelően működik -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Dell 1535 Studio T5750 laptopot elvileg, valójában egy 1537es studio T5800-as szerintem... ügyes volt az eladó.... A lényeg az, hogy nem tudok rá semmilyen drivert feltelepíteni hiába van itt a gyári cd internetre se WI-FI sem sima kábelen nem tudok csatlakozni, már letöltöttem mindenféle drivert és csak nem megy, az eszközkezelőben kb 8 dolognál ir szoftver hiányt, manuálisan sem telepiti..... Kicsit ideges vagyok valakinek van valami 5 lete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest