- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Steam Deck
- Apple notebookok
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnabasss
tag
Sziasztok.
Van egy dell n5110-es laptopom amiben van egy nvidia geforce gt 525m vidikártya meg egy integrált intel. Amikor játszok aidában megnézem és nem is használja az nvidiát. Játék telepítéskor is mindig az intelt veszi észre. Miért? Drivert kéne frissíteni? -
barnabasss
tag
válasz molnarpeter #37327 üzenetére
Koszi majd ha hazaerek megnezegetem..
-
barnabasss
tag
Sziasztok!
Van egy dell inspiron n5110es notebookom (i7 2670qm nvidia gt525m 16gb ram) es olyan problemam volt hogy nagyon melegedett de megcsinaltattam kitakaritottak es egy szep hutot is vettem hozza.. 2hetig minden jatek laggmentesen (cod2 cod4 250fps-en) ment fixbe.. Majd a mai napon ismet eszre vettem hogy belelaggolgat igy percenkent codokba 100kornyekere ledobja az fpst majd vissza ugrik de akkor is laggol.. Valami beallitas vagy ilyesmi van erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Game Awards 2024 - Íme a nyertesek!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Google Pixel topik
- Politika
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest