Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Cserébe kérdeznék valamit: neked szokott olyat csinálni a trackpoint, hogy "mászik"? Néha, mikor elengedem, pár mmrel, 1-2 centivel elmászik a kurzor és ez alatt a rövid, mondjuk max 1-2 másodpercnyi idő alatt nem érzékeli a pöcök a "kattintást". A gombok ilyenkor is működnek és mozgatni is lehet a kurzort, de ha nem várom meg a "mászás" végét, akkor amikor ismét elengedem, akkor újrakezdi.
Igazából elég jól együtt lehet élni ezzel a problémával, csak az zavar, hogy nem tudom, hogy ez ilyen, vagy egyszerűen valami baja van.
-
GP-Sz
senior tag
válasz
doktor úr #11914 üzenetére
Mákod van, ugyanis megoldom a problémádat
Legalábbis remélem. Nekem egy Precision M4400am van (a két notesz nagyon hasonló, külsőleg is csak a fedél más), ami kb ugyanezt csinálta, aztán pár hete meguntam és az intel oldaláról leszedtem a legújabb Matrix Storage Managert (v8.8.0.1009), a hiba megszűnt. Nekem úgy tűnt, hogy ettől és nem mástól. A Dell support oldalán az előző verzió vann kinn (v8.7.0.1007), aminek a leírása szerint valami hasonló hibát ki kellett volna javítani, de nem tette. Nem értem, a Dell miért nem nyomja ki az újat, én semmilyen hibát nem tapasztaltam a telepítése után. Én amúgy minden frissítést feltelepítek a Dell honlapról.
Itt a frissítés: [link]
Megj: Ha sikerült a frissítés, az eszközkezelőben a SATA RAID vezérlő illesztőprogramjának verziószáma a fentire frissül.
-
GP-Sz
senior tag
válasz
riffffraffff #11800 üzenetére
Üdv! Én a LITE-COM.DE-től rendeltem az M4400at, esetleg megnézheted náluk is. Szimpatikusak, gyorsak, bontatlan Dell gyári csomagolásban érkezik a cucc, csak bevágják egy nagyobb dobozba és postázzák tovább
Bármit megrendelnek, én magyar billentyűvel és magyar vindózzal rendeltem az enyémet és megoldották simán.
-
GP-Sz
senior tag
Üdv mindenkinek, csak bejelentkeznék a klubba, egy M4400 boldog tulajdonosa lettem nemrég. Kérdésekre szívesen válaszolok, ha tudok, de jómagam is csak ismerkedem még a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- DOOM - The Dark Ages
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest