Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- VR topik
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Viszonylag laikusként kérdezem, mivel eddig cvsak asztali PC-khez volt szerencsém, de most van egy DELL latitude D620-asom.Lehet ebben a típusban videokártyát bővíteni?
-
Diokhan
addikt
válasz
premete
üzenetére
Nagyon köszönöm, már megvan, és végig is futtattam. Nem jelzett hibát, Érdekes, hogy egy jóbarátom, aki korábban laptop szervízeléssel foglalkozott, említett egy érdekes dolgot. Szerinte mikrorepedés van az alaplapon, azért kapcsol ki mozdításra, vagy néha csak úgy magától. Most újraraktam a win7et, egyenlőre megy, remélem ez így is marad. Köszönöm mindenkinek a segítséget, és a fáradtságot. Nagyon köszönöm!

-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Használtan vásárolt DELL D620-as ketyerém igencsak furcsa dolgokat produkál. Egyszercsak kikapcsol minden előzmény nélkül, de a zsanéron lévő ledek égve maradnak, viszont minden más leáll. A cooler, a vinyó, a CD olvasó, minden. Csak úgy lehet újra működésre bírni, hogy ha a power gomb hosszan nyomva tartásával kikapcsolom teljesen, majd újraindítom, de akkor sem mindig kapcsol be, mert van, hogy elindul, majd 1 másodperc múlva kikapcsol. Ha valaki esetleg már találkozott hasonló problémával, kérem irja meg, hogy mi volt rá a megoldás, ha volt egyáltalán. Nagyon köszönöm!

Néhány info:
1.8 core2duo, 1G ram, 32 bites WIN7 Enterprise. -
Diokhan
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Bocs az offért, látom a böngészőt használod rendesen

-
Diokhan
addikt
válasz
vilmaboy
üzenetére
Sajnos nincs, csak VISTA drivert szed le, ami persze nem kompatibilis, vagy olyat, amitől átmegy commodoreba a képernyőm. Amit a windows feltett, azon meg egy Muonline kliens is szaggat, mint a diavetítő. Sajnos nem tudom mi tévő legyek...
Idáig Asus F2HF lapim volt, azon jó volt a vista driver ugyanerre az OS-re. Tegyek fel XP-t, hogy tudjam hasznánlni rendesen?

-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Szert tettem egy DELL Latitude D620-as készülékre, és sajnos nem találok hozzá WIN7 32bites VGA drivert. Tudtok ebben segíteni nekem?
Előre is kösznönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest