- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Hi Emberek! Szert tettem egy E6330 Diótörőre, i5 3360M cpu van benne esetleg valaki tudna segíteni milyen hőfokoknak illene lennie?
IDLE
CPU 50 körül magonként
DIMM 46
PCH dióda 61
AUX 40
Winrar teszt
CPU 72-77
DIMM 51
PCH Dióda 62
AUX 42
Prime95 blend tesztet meg nem is merem futtatni... 25 másodperc és 90 en a CPU¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
válasz HoppMaster #71633 üzenetére
Nem nagyon akar 100% ig lejönni... E6330 De elfogadható állapotba hoztam Denaturált szesz, spricniben... Plusz ez a tűzhely tisztító alkoholos rongy kombinációjával sokat vakarászva.... (olyan mint a popsikendő) vágó?
Nyilván ügyelve hogy a tapicskolós részhez és a bill-hez ne kerüljön...
"Hoppmáhopp"¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
Hi!
Arra valaki tud mondani valakit aki almával használja a Dell notebookját, hogy monterey telepítésnél miért nem találom az APFS fájlrendszerre való formatálást?¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #71638 üzenetére
megoldva... Törölni kellett az összes particiót... Telepíteni bezzeg nem engedi... macos pc-re topicban esetleg? Gondolom ez nem Dell specifikus dolog...
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
Kis segítség please!
Valaki tanítson meg írni ezen a billentyűzeten... Nem jöttem rá hogyan tudnám használni a jobb oldali 4-es ékezetes "kombó" gombokat... Milyen kiosztást válasszak win-en belül? Hogyan tudok válltani köztük?[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
Dell E6330 MiniHDMI to HDMI kábelen nem jön semmiféle jel... nem ismeri fel a monitorokat... TV-n látszik, hogy valami rá van dugva de ugyanez... Se kép se hang...
VGA-OK
Win 11[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz SzaboZE #71652 üzenetére
Köszönöm!
DOS-os művelet van még hátra belőle 14 óraDe megpróbáltam amit írtál, dos alatt...
MiniHDMI-HDMi kábellel no signal...Ha a VGA-t dugom rá, megjeleníti a monitoron, és kilövi a laptop kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz SzaboZE #71652 üzenetére
User error: Nem volt bedugva a monitorba... bedugtam ad képet...
Szóval... akkor driver error...
A driver az intel honlapjáról származik legutolsó...
win10 en amikor a dell anyámkínja progit amivel a drivereket lehetett halászni.... javasolta a dell honlapján egy másik drivert ugyan ezzel a verzió számmal.....
Lehet ott valami módosítva vala amivel működésre lehet bírni ? Custom driver?
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #71654 üzenetére
15 ből 1x jó, van olyan, hogy magentába megy át a fehér szín... ez még mindíg dos környezetben...
Ez a kábel... tegnap kaptam(tök új)¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
válasz SzaboZE #71656 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a gts 450-ben is van egy miniHDMI... Simán xar a kábel miniHDMI része. Abban nem is tudtam életre kelteni, de nem is erőltettem (sok fontos adat van abban a konfban) 3x ki be dug...
Köszi a választ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
-
eladohardver
őstag
válasz Ablakos #71709 üzenetére
Ha kivette az aksit, nem sok mindent... elektrosztatika... Esetleg maradhat kondiban fesz... az megcsaphatja...
Szvsz *uziskodàs a földeléssel a csuklòdon valò szerelgetés... nem sok értelme... beakadsz... stb¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
Amit én csinálnék... Másik hdmi kábel ha van másik monitoron tv-n megnézném... Ha egyik se eddig akkor driver uninstall DDU legujabb driver fel.... Ennyi kifogytam ötletből
-
eladohardver
őstag
-
eladohardver
őstag
válasz plömplöm #71739 üzenetére
Valaki pls vilagositson fel mikor és mire érdemes használni ezt a pöcökbigyót? És hol találom ezt a Dell szoftvert? Be lehet bindelni bármilyen funkciót/kombót a gombjaira?
-
eladohardver
őstag
üdv! Mai nap megjött expresscard GDC Beast cuccos... GTS250-el driver telepìtés, majd reboot közben megàll a boot folyamat... ötlet, hogy ez most miért?
Van egy GTS 450 karim jelenleg ezen kìvül...
Win11 dell latitude e6330
Köszi bàrmilyen tanàcsot tippet!!¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
válasz gergovass_ #71776 üzenetére
Mielött ledaràlod a mostani telepìtést, daràld le az intel és nvidia drivert, majd DDU-val szedjél le minden maradékot... àllitsd be ddu ban, hogy ne tudja leszedni win update röl a drivereket... Majd dobd fel a legùjabb drivereket intel és nv...
-
eladohardver
őstag
Hi! Dell E6330 Trackpad gombok közül a középsö gombnak milyen funkciôja van? Hogyan tudnàm letesztelni h müködik e? (A touochpad kàbel vége sérült és picit le kellett csìpjek belöle....)
Közben megtanàtam. Dell Touchpad/Pointstick/Middle Button
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
Köszönöm @z0di@ku$!
Esetleg valaki arra megoldást, hogy autómatán váltson bill kiosztást amikor otthon lerakom laptopot és rádugom USB-re ahol is egy USB-s hubon kapja az egér és PS2-to USB Magyar kiosztású bill-t...
(laptopon swéd kiosztás van) kicsit már fárasztó váltogatni...¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
Fan Control App-on kívül van tudomás működő hasonló applikációról Dell Laposhoz?
Kell Hozzá Dell plugin, hogy működjön... és egy kis Registry módosítás a lap alján leírtak szerint...
-
eladohardver
őstag
válasz totron #73301 üzenetére
- "Jó, de attól meg a legújabb Chrome-ja étvágya nem csökken, sőt. "
Egy normális minimális Debian install IDLE eszik pár száz MB-ot a memóriából... Nem pár GB-ot mint állt egy alap win... (nem említem GhostSpectre Win-jeit mert az más tészta)
Miért használ bárki chrome-ot, vagy Firefos-t, ublock-al? Brave-browserben ott van eleve az egész out of the box...¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
válasz Gabengocia #73306 üzenetére
Debian 11 telepìtésnél max csak egy SSH-t vagy még azt se vàlasztassz ki... utàna bejelentkezel és feldobod az XFCE-t apt install task-xfce-desktop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Mi történik egy netes csalás után?
- További aktív témák...
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest