Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraki
tag
válasz
mghltm
üzenetére
Köszi! Gyorsan ki is próbáltam, de ugyanez az ablak ugrik elő. Lett volna jogosultsága az ötletednek, mert ezen német billentyűzet van, de nem...
Ha Phoenix-hez (mert ez ugye Phoenix BIOS?) tennék flash-elő progit a floppyra és lenne valamilyen BIOS-hoz való formátumban letölthető Rom, akkor úgy is próbálnám, de a DELL oldaláról csak ilyen EXE frissítő fájlt lehet letölteni... -
kraki
tag
Sziasztok!
BIOS frissítés old géphez. DELL D800 békeidőkbeli lapi.
Ért még valaki ehhez a dínóhoz?
Bármelyik BIOS frissítéssel (bármely sorszámúval), és Windows-ból, meg floppyról is ezt az elutasítást kapom.
Én arra gyanakszom, hogy a lepusztult, nullás aksi miatt csinálja, mert hiába van töltőre rakva, Windowsból az áramforrás csatlakoztatására figyelmeztet és onnan nem enged tovább. Itt a floppy-s képe a megállító üzinek.
-
kraki
tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Köszi!
Attól tartok, hogy az utángyártott kijelző messze nem fogja adni azt a megnövelt fényerőt, amit a gyári biztosított! Élvezet volt, még a napfényben is használni az ATG-t, amikor még jó volt!
Viszont azt kellene tudnom, hogy, ha veszek egy tízezres donor gépet, akkor csak az LCD-t kell áttenni, az inverter maradhat a régi? Persze, így egy sima, átlagos fényerejű kijelzőm lesz, de legalább gyári DELL!
Szerinted? -
kraki
tag
Segítsen, aki tud!

Sokáig használtam egy Dell D630 ATG-t, míg elő nem jött ennek a megnövelt fényerejű, katonai lapinak az ismert hibája, hogy elkezdett buborékosodni a gázzal védett kijelzője, majd egyre durvábban kifolyt az LCD pereménél a ragasztó. Félretettem, hogy majd valamit kezdek vele, most elővettem, de még hátravan egy fontos kérdés, mielőtt donort veszek hozzá!
Ha egy sima D630-at veszek, akkor vajon csak át kell tennem a kijelzőt, vagy valami mást (inverter, mittomén) cserélnem kell? Hiszen az ATG megnövelt fényerejű, tehát biztosan kissé más elektronikája van, mint a simának!
Köszi a hozzáértőknek, ha válaszoltok!
András
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest