Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• schlaci2

csendes tag

Két hete vettem egy HD-s DELL minit.A tapasztalataim,és a problémáim:
    1. Nincs rajta VGA csatlakozó.Ez csak otthon derült ki,mivel álmomban sem gondoltam volna,hogy létezik a világon olyan laptop,amiről ezt lehagyják.Tettek volna rá csak 2 USB-t a 3 helyett,és akkor lett volna a számára hely.
    2. Fényképeket szerettem volna nézni a segítségével, a 3 éves,HD -readys Sony TV-nken,végre jó minőségben.De kiderült,hiába 768 soros a TV-k, HDMI-n nem képes az ilyen felbontású jelet tökéletesen fogadni.Vagy csak erősen kicsinyített a kép,vagy túllóg a képernyő szélén némileg.720 sorost,vagy 1080 sorost fogadna,csak pont a 768-ast utálja.Agyrém! Pl.egy 2009-es Pioneer LCD-vel tökéletesen működik a laptop.
    EZÉRT IS LENNE FONTOS,HOGY LEGYEN VGA CSATLAKOZÓ RAJTA.Mert azért az mégis csak durva,hogy a 120-ezer forintos laptophoz vegyek egy új TV-t.
    Eddíg egy 1024x768 felbontású laptopot használtam önmagában,vagy az 1366x768-as tv-t használva monitorként VGA csatlakozással,és egy 3 MP-re beállított fényképezőgépet (ez 2048x1536-os felbontást jelent,azaz pont kétszeresét az 1024x768-nak.Így átméretezéskor nem romlik le a képélesség. A 3 MP-s fényképezőgép beállításhoz tehát a 768-as sorfelbontású képernyő az optimális. Ezért is vártam,hogy megjelenjenek a HD-s netbookok.)
    HA A TV CSERÉN KÍVÜL VAN VALAKINEK MEGOLDÁSI JAVASLATA,KÉREM,SEGÍTSEN.

Új hozzászólás Aktív témák