Hirdetés
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ne haragudj, most lett vége a filmnek, a reklámok alatt idepillantottam néha, és közben meg elsiklottunk az eredeti probléma felett.
Szóval DVD-t szerettél volna nézni, és nincs hozzá megfelelő codec-ed. A DVD-lejátszó programok valóban felraknak magukkal codec-et is, de ha ilyened nincs fenn, akkor megteszi a sima MPEG2 codec is. Google barátunk segít keresni, ingyenesen elérhető nagyon sok helyen, de szvsz itt megtalálod, ami neked kell: [L]http://dshow.narod.ru/codec.htm[/L] -
Bash
őstag
Elvileg fel kell telepíteni valamilyen programot ahhoz, hogy olvasni tudja a recovery CD-ket.
Nekem 3 System Recovery CD-n van rajta az oprendszer, ezeket alapból tudja olvasni. Nincs külön XP CD-m, ezen a 3 CD-n van az egész rendszer. Van még 2 Application Recovery CD, meg egy Driver Recovery CD, a rendszer installálása nélkül (vagy ha másik oprendszer van fenn) ezeket nem olvassa. Meg lehet kerülni viszont a dolgot, mindössze a Sony Utilities DLL-t és a Sony Shared Library-t kell feltelepíteni tetszőleges oprendszerre, és utána olvashatóak a recovery CD-k. Szerintem neked is valami hasonló megoldásnak lennie kell. -
esteban
senior tag
sajna nincs semmi amit be tudnak irni: nincs ilyen a CD-hez :( ... arra tippelek, hogy valami marhasag amit eredetileg feltettek a HDD-re es mutatja a prg-nek hogy ez Compaq, na az hianycikk most, reinstall utan. Viszon erre valao utalast nem talaltam a Compaq oldalan.
Az online support, meg elkuld a fenebe, mert nem US-ben vettem a gepet .. na.
<off> ez volt az utolso Compaq gepem, az mar bizti... :((<on> -
szasza_1
senior tag
Az ACE Mega Codec Pack-ban van olyan, hogy a Media Player is tudjon DVD-t lejátszani. De ebböl a codec packból csak azt telepítsed fel.
Vagy DVDlejátszó progik, mint a WinDVD, vagy a PowerDVD. Ezek nem tudom mennyire legálisak, de a WinDVD-nek van próbaidős verziója, az biztos legális+ingyenes.
Valamelyik hardveredhez (pl videókártya, dvd meghajtó, alaplap stb.) nem kaptál winDVD-t, vagy PowerDVD-t? Mert elég sok hardverhez osztogatják.
[Szerkesztve] -
esteban
senior tag
Kaptam egy ilyen hibat, mihelyett DVD-t szerettem volna nezni...
A MS oldalan vasarlos megoldast talaltam csak, tud esetleg valaki egy ingyenes + legalis megoldast a problemara?
koszike
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest