- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ne haragudj, most lett vége a filmnek, a reklámok alatt idepillantottam néha, és közben meg elsiklottunk az eredeti probléma felett.
Szóval DVD-t szerettél volna nézni, és nincs hozzá megfelelő codec-ed. A DVD-lejátszó programok valóban felraknak magukkal codec-et is, de ha ilyened nincs fenn, akkor megteszi a sima MPEG2 codec is. Google barátunk segít keresni, ingyenesen elérhető nagyon sok helyen, de szvsz itt megtalálod, ami neked kell: [L]http://dshow.narod.ru/codec.htm[/L] -
Bash
őstag
Elvileg fel kell telepíteni valamilyen programot ahhoz, hogy olvasni tudja a recovery CD-ket.
Nekem 3 System Recovery CD-n van rajta az oprendszer, ezeket alapból tudja olvasni. Nincs külön XP CD-m, ezen a 3 CD-n van az egész rendszer. Van még 2 Application Recovery CD, meg egy Driver Recovery CD, a rendszer installálása nélkül (vagy ha másik oprendszer van fenn) ezeket nem olvassa. Meg lehet kerülni viszont a dolgot, mindössze a Sony Utilities DLL-t és a Sony Shared Library-t kell feltelepíteni tetszőleges oprendszerre, és utána olvashatóak a recovery CD-k. Szerintem neked is valami hasonló megoldásnak lennie kell.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest