- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mai Buriburi
Juicy Lucy
Hagymakarika
Steak buri
KáposztasaliRöviden: Ocseny fasza!!!
Bővebben:
Hagymakarika: Tuti. Nem olajos/zsíros, finom puha, kiváló íz.
Steak buri: Nekem tökéletes volt. (Nem mirelit) Pont eléggé fűszeres, pont úgy sütve ahogy kell...
Káposztasali: Ez igazából nekem már túl borsos. A kevesebb néha több...A szószt nem tudom miből és hogyan csinálják. Nekem kicsit olyan "meseteségesnek" tűnt jól megborsozva. Mindegy végülis, mert finom volt.Juicy Lucy: Na, a küllemét leszámítva ez nagyon ott volt! Mire ideért kicsit lesántult. Magyarul a sajt nagyrésze kimászott a húspogácsák közül. A hús belül még szép rózsaszín volt, szaftos, ízletes. Buci remek, fimom puha, omlós. A magokat nem szeretem, de annyi baj legyen.
Mindenből annyi van benne amennyi kell. Nem nyomja el az egyik íze a másikat.
5/4.Ez itt pedig egy Aladdin extra gyros tál, csípős nélkül. Annyi volt talán a hibája, hogy a husi imitt-amott megint odakozmált...Mivel több darabot rendeltünk az enyémből kimaradt a paradicsom teljesen, bezzeg a többiekébe ott volt, igaz minimális mennyiségben. Vagy tesznek bele normális mennyiséget vagy ne tegyenek bele semmit inkább. (A fél karika / gyros tál = 0 )
Ezt a malőrt leszámítva hozta a megszokott Aladdin minőséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged