Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
_seth_
veterán
- Compaq Deskpro EN (P3/866,128,6.4,CD-rom). - 2 k
Hasonló gépet keresek!
+ DVD olvasója lenne valakinek fehér színben 1-2 darab nagyon olcsón?
+ SD ram? PC133-as azaz P3-ashoz valók
-
Zoliboy95
tag
Eladó: Garanciás, használt, de megkímélt állapotú Pannonos Nokia E51, minden tartozékával együtt. Érdeklődni privátban, ármegjelöléssel.
-
z0d1AK
nagyúr
Eladó volna 2db 80Gb-os IDE csatolós Maxtor vinyó.
Az egyiken van egy bad sector, a másik hibátlan.Hynix 512MB & Samsung 256MB DDR 400MHz
-
mrbig25
őstag
Eladó Philips SPA 2300 2.1-es hangszóró. Augusztusban vásárolt, keveset használt, kitűnő állapotban van. Doboza már sajnos nincs meg. (gari papírt tudok adni, ha kell...)
Erről lenne szó:Ára: 8,5k
3-4k-ig 2.0-s hangfalat beszámolok, ha számomra megfelelő.Érdeklődni lehet priviben!
-
adi mester
aktív tag
válasz
Luigi26 #38894 üzenetére
D'OH...Tényleg csak 22H
Eladó egy 800mW-os Wifly City Wirelles Adapter!
Ez a gyöngyszem boltban nem kapható!
Nagyon erős kis cucc, a saját antennájával +80% jelerősséget dobott egy Zio Wirelless lan kártyára. (Ugyanazzal az antennával)...Ha valaki a lakótelep, és a környező utcák királya szeretne lenni annak nyugodt szívvel ajánlom a kis kütyüt!
Ha valakit komolyan érdekel, akkor szerzek egy Wifikarit, és összehasonlítom ezzel az adapterrel.
Ui.: USB1.0, és 2.0-ás rendszerekkel is megy!
Teszt: ITT
Ára: 16-18K Alku van és csak rajtad múlik, hogy a kettő közül melyik árat szeretnéd!
Ha nem alkudsz, akkor nekem jobban megéri XD -
madboyhun
tag
Nincs valakinek egy IDE-s DVD írója eladó? Mer az enyém behalt! Akinek van küldjön e-mail-t!
-
Luigi26
tag
válasz
adi mester #38893 üzenetére
Szerintem még csak 22.
-
adi mester
aktív tag
Eladó lett haverom 1X használt Adio Nesser V1 cipője.
A pipő ideális az utcai használatra, extrém sportokhoz (gördeszka, BMX trial...)
Nagyon kényelmes cipő, melyet mindenkinek ajánlok.A cipő 44-es, de havernak nyomta a lábát, tehát inkább 43-as.
A pipő csak egyszer volt használva, ~3 óráig
Ha valakit érdekel, akkor irányára 14K (Boltban 20 körül megy....)
Szerk.: Nem gondoltam, hogy ennyire pang a piac, bocsi az 50 hsz-en belül....De a 24H letelt
-
werszomjas
addikt
-
bence78
aktív tag
philips dvd (50-es pack) 50 Ft/db
-
kiss.a
tag
tdk dvd eladó és cd.
-
ballor.hu
tag
Sony PlayStation 3 konzol, eredetileg 40 GB-os változat, feltúrbózva 250 GB-ra, karcmentesen, hibátlan állapotban, dobozában eladó.
Hagyok rajta PSN játékot, ha érdekel: Lemmings, Zen Pinball, Ratchet, GT HD (ez már nem tölthető sehonnan!), GTi Club, Trine, Super Stardust HD, Wipeout HD (lehet van még valami, fejből most nem tudom).
68eFt
Privi!
-
werszomjas
addikt
Eladó.
Western Digital Scorpio Blue
320GB (WD3200BEVT)
2,5" Notebook HDD
5400asÚJ
Garanciás12500ft
-
adorjant
őstag
egymagos,olcsó am2 athlonja van valakinek?
-
izomhod
őstag
válasz
mexicanraven #38884 üzenetére
ha az a Lukács,aki Szoboszlón is tetovál, akkor csak ajánlani tudom
-
mexicanraven
senior tag
Helló mindenki!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy Debrecenben melyik tetováló szalont ismeritek/ajánljátok?? Pici motívumról volna szó (4 betű), milyen árban mennek napjainkban ezek a "munkák"? A Lucky Tattoo-t ismeri itt valaki?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
B-L-A-C-K
titán
Nokia 6300 eladó!
Ezüst, szép állapotban, T-mobil függő, tartozékaival eladó.
Ajánlatokat priviben várok...
-
RexpecT
addikt
Eladó egyben vagy külön(csak vegyétek meg mindkettőt:
Gigabyte GA-MA78LM-S2 Fix -----> 13k ~ 3 hónapos,garipapíros
GEIL ULTRA DDR2 800 Mhz 2×1 GB KIT CL4 ------> 12k garipaíros -
pohár
félisten
Skacok, nincs valakinek otthon egy RS232 - RS232 kábele?
-
Chesterfield
őstag
-
LA_COSTE
senior tag
Még mindig eladó Samsung ES55 digitális fényképezőgép!
Ár: 24 ezer Ft -
kiss.a
tag
eladó kamagra potencianövelő tabletta és zselé.
további infókat privibe -
törölt tag
válasz
lorcsi #38876 üzenetére
Adott csatornán még mindig ez a két legnézhetőbb és legértelmesebb műsorszám. (Mondjuk hogy a reklámszünetekben nyekergő hülyepicsát honnan kerítették a "Crispy News" nevezetű "műsorszámhoz", azt nem tudom. De nagyon osztó.) Elszórakozik rajta az ember, bár nyilván ízlés kérdése. Nekem meg nem jön be a Beugró.
Ha már itt vagyok: van valakinek olyan Socket7/A/370 coolere, amelynek alapja nem nagyobb magánál a foglalatnál, és lehetőleg nem magasabb az egész ~35-40mm-nél? (K6-2 350MHz-et kellene elviselnie. A Cooltium mini pöcsköszörű nálam is megtalálható, annál kicsit komolyabb kellene.
-
dbius
veterán
Gigabyte B/G wifi router eladó. Két, cserélhető antennája van. Maga a router és az adapter van meg, használati útmutató pdf-ben. Hibátlan, N-es csere miatt vált eladóvá. 3 nap kipróbálási gari.
Árajánlattal várom a jelentkezőket.
-
Calogero
addikt
MTV helyett nézzétek a Nóta TV-t.
-
arpeen2
senior tag
Eladó A-DATA 1GB/800 DDR2 notebook RAM. Vadonat új, 1 hét gart tudok rá adni.
4k
-
doktor úr
aktív tag
Eladó egy Lycom PC-113 eSATA PC Card 1 m eSATA-eSATA kábellel - 5k
Vagy cserélem is PC6400 DDRII notiRAMra. -
szandisas
őstag
válasz
werszomjas #38862 üzenetére
Nyiregyen egyszer csináltattunk repedést, és elég szépen megcsinálta a srác. Beszélgettem vele, azt mondta, hogy ezeket akkor lehet szépen megcsinálni, ha a sérülés után egyből csináltatod, normális emberrel. Ha belement az ablakmosó folyadék, vagy eső, netán hetek telnek el, kevésbé szép lesz ez eredmény. Remélem segítettem
-
Incognito
senior tag
Eladó:
Clarion DB358RMP MP3-as fejegység 5000 Ft.
a cd adagoló valamiért szorul, ezért a cd-t nehézkes kivenni, de lejátsza tökéletesen
FM Modulator 2000 Ft.
3,5-es Jack dugós (nem USB-s), tehát olyan eszközt lehet rákötni aminek van 3,5 jack kimenete
Fujifilm Finepix 4.1 A345 2000 Ft.
Az optikai zoom megadta magát. karcmentes, memóriakártya nélkülBónusz:
(Bármely fent meghirdetett termék megvásárlásával választhatóak)
Színes lézernyomtató
NEC SuperScript Color 1500
Üzemképtelen
Fax
Siemens Fax 545 E
Tintapatron nincs benne. -
ati012
őstag
Eladó lenne az utolsó 3 db FSC Esprimo E5600 szuper számítógép
CPU: AMD Sempron 3000+
RAM: 512 MB DDR
HDD: 80 GB SATA
ODD: DVD-ROM
VGA: integrált (NFS U2 simán fut).
Extrák: pici ház, alacsony fogyasztás, hőcsöves hűtés.Ideális munkára, internetezésre, szórakozásra.
Ár: 19000 Ft / db. Ha mindet viszed, akkor ajándék 17" Eizo monitor!
-
adi mester
aktív tag
Eladó lett haverom 1X használt Adio Nesser V1 cipője.
A pipő ideális az utcai használatra, extrém sportokhoz (gördeszka, BMX trial...)
Nagyon kényelmes cipő, melyet mindenkinek ajánlok.A cipő 44-es, de havernak nyomta a lábát, tehát inkább 43-as.
A pipő csak egyszer volt használva, ~3 óráig
Ha valakit érdekel, akkor irányára 14K (Boltban 20 körül megy....)
-
fenergie84
addikt
válasz
dvdbackuper #38864 üzenetére
Nekem Brada ajánlott még karácsony előtt 3e-ért...lehet azóta változott az ára, de kérdezd meg...
mod: megelőztek...
-
Worker
aktív tag
válasz
dvdbackuper #38864 üzenetére
Sztem Brada-nal van ilyesmi is
-
dvdbackuper
őstag
4 gigás microSD karit kitől tudok venni?
-
pohár
félisten
válasz
The Bachelor #38861 üzenetére
Jaja, most sok játék 2k a Tesco-ban
Meg kéne venni a Red Alert 3-at -
werszomjas
addikt
Szélvédő javítás hol van ilyenkor Debrecenben?
A Tesco parkolóban szokott, de ahogy ma néztem, csak nyáron, mert nem találtam ott.Egy kavicsfelverődést kéne feltölteni.
Hol a legolcsóbb a városban?
-
Laraxior
titán
látta valaki a tescoban a Crysis és a Crysis Warhead DVD-t? állítólag 2k+2k....
-
Davey7
senior tag
Szerintek hol lehet megnézni usa-eu konnektor átalakítót?
Rendeltem töltőt külhonból és kellene hozzá átalakító. -
gps76
őstag
Nem férek a "lomoktól"....
Ingyen vihetõ:- Mózeskosár.
- Sose használt VW bogár kinézetû bili.
- Hp laserjet 6L toner nélkül
- Epson D78
- Microsoft sidewinder pro joystick(GAMEPORTOS)
- Rossz 478-as,775-ös alaplapok.
- Rossz tápok szétszedve(fõleg bóvlik,de van egy FSP,meg egy királykék Victor Power is)
- asztali dvd-be való rossz tápegységek,dvd írókHolnapig tartogatom õket,utána kuka.
Pénzért vihetõk:
- Thrustmaster USB-s kormány,pedállal. - 1.5 k
- T-Sinus WLAN router,két antennával,USB porttal. - 2.5 k
- Notebookhoz szivargyújtóról üzemelõ univerzális töltõ többféle kimeneti feszültséggel. - 3.5 k
- Compaq Deskpro EN (P3/866,128,6.4,CD-rom). - 2 k
- Panasonic 486-os laptop.(MÛKÖDIK!) - 500 Ft
- Bontatlan 43*43 cm-es leginkább fürdõszobába való padlólap szép kék színben.kb.1.5 m2. - 3 k
- Turbosim kártya.(fekete,vágni kell,de újabb program van benne). - 1.5 k
- FSP 500 w-os tápegység. - 5 k
- Vezeték nélküli fejhallgató,kényelmes plüssszerû fülpárnával. - 2.5 k -
RexpecT
addikt
Pinnacle PCTV 300i illetve Arctic Cooling Alpine 64 pro eladó!
Privi! -
Sanyabá
senior tag
Eladó lenne Xbox 360 alaplap hibás. Csak magában az alapgép,vezetékével. 2006, 07havi, 203 Wattos.Garanciális időben elromlott,és a tulaj maszekalapon megcsináltatta,de megint elromlott.Most hivatalosan akarta megcsináltatni,de ugye észrevették hogy bele lett nyúlva,és vissza küldték.Így vett egy újat.Kinek mennyit ér meg????
-
The Bachelor
tag
Logitech mx518 vagy Razer Deathadder vagy valamilyen más komolyabb egeret vennék, lehetőleg érvényes garanciával!
-
kiss.a
tag
én már irtam nekik emailt h ha nem teszik vissza azt a 2 csatornát akkor váltás lesz.
-
z0d1AK
nagyúr
Brada számát dobja már hozzám valaki pü-ben, - Megkaptam, köszi
-
izomhod
őstag
várjuk ki a végét.
holnap felhívom őket, hogy engedjenek az előfizetési díjból. nem mintha érne valamit, meg igencsak szolgáltatót váltok, de hadd szívják a fogukat ők is, ne csak mi
a net amíg jó megy, marad
ja olcso husnak hig a leve, ehhez anniyt, hogy nem volt husegido, és ez jo! -
aldebaran
addikt
Egyébként volt nálunk egy tvnetwörkös ipse, az azt mondta, hogy megveszi a cége a digit, ezért szerződjünk most a tvnetwörkhöz. Most ez igaz? Egyébként a net ár/teljesítmény jobbnak tűnik ott és egy hónapig ingyér lenne...
-
DecebaL.rex
csendes tag
Eladó cuccaim:
Abit AN8 BIOS IC_________________________________________ 500 Ft
SDRAM 256 Mb PC133____________________________________1000 Ft
Linksys 54M wifi hálókártya ________________________________3000. Ft.
Hengeres ide HDD kábelek _________________________________250 Ft/db
Leharcolt Atx ház(4:2)_______________________________________500 Ft
PCMCIA IEEE1394 kártya ____________________________________1500 Ft
Transzformátorok újak 230V ról 56V, 28V, 24V, 12V, 8V, 4V ______1500/db Ft
Akku töltő IC -k _____________________________________________500 Ft
Sony DCR-HC35E mini DV kamera hibátlan állapotban dobozával eladó -
mrbig25
őstag
Valakinek nincs feleslegbe egy, legalább 4 ventilátor szabályozására alkalmas ventilátorszabályzója? Szívesen megvenném. Zalman MFC-1 / MFC-1 Plus lenne a legjobb.
Továbbra is keresek (lehetőleg) garis Phenom II X2 550 BE procit egy dobozos Athlon II X2 240 beszámításával.
-
footy
addikt
Nokia 5800 eladó
érdeklődni PÜ-ben -
Salex1
őstag
Keresek AGP-s videokarit, min. 128megás legyen és két monitort tudjon, más elvárás nincs!!
SOS! -
izomhod
őstag
válasz
dwelablack #38825 üzenetére
a digi tv-sek kivették az mtv-t és a comedy centralt!
a net rendben elvileg
-
Szancsó
aktív tag
Eladó: 2 éves T -s Sony Ericsson P1i, 32e.
-
qfm
őstag
válasz
dwelablack #38825 üzenetére
Nem, de a sebesség érdekesen alakul.
30/20-as nettel: [link]
-
szandisas
őstag
Micro SD kártyaolvasót keresek, SDHC kártyának. Vagy rendes SD olvasót, van adapter is.
-
dwelablack
tag
Másnál nem szakadozik a DIGI-s net? Itt az egyetemsugárúton félóránként-óránként ledobál pár másodpercre
-
Zoliboy95
tag
Eladó: Garanciás, használt de megkímélt állapotú Pannonos Nokia E51, minden tartozékával együtt. Érdeklődni privátban, ármegjelöléssel.
-
wwhy
veterán
Eladók:
1. rúd akkus csavarozó+dekopírfűrész, párszor használtak, együtt 5e
2. Samsung U800 Soul b, gyárilag független, vadonatúj, dobozában stb.
3. Dell D630 gyári állapotú, garanciális laptop, dokkolóval, Kensington-zárral stb.4. akciós monitorkalibrálás szombaton Db.-ben --- csak 3500 Ft!
-
dbius
veterán
Gigabyte B/G wifi router eladó: [link]
Szerk: trl_master: IBM/Levono topicban nem kérdeztél rá? Valószínűleg több infóval tudnak szolgálni!
-
Keresek valami ertelmes videokartyat (PCI-E, 512Mb, legalabb 128 bites, tv-kimenet) illetve 320Gb koruli csendes winyot.
Egyelore szivesen fogadom csak a jotanacsokat, hogy milyet erdemes venni, ami jo ar/ertek aranyban van. Nem kell tul komoly jatekokhoz, de azert egy proba erejeig vigye a COD12-ot
-
ProdyG
őstag
Eladó:
- biciklire hátsó piros villogó, új, bontatlan, több funkciós 500ft
- digitális optikai audiokábel (toslink-toslink), új, bontatlan, 1 méteres 1000ft
- kazetta adapter, segítségével mp3 lejátszót vagy bármit hallgathatsz magnón keresztül (autóba ideális) 500ft
- Philips minőségi fülhallgató, szépen szól, jó a basszusa, aranyozott csatlakozó, boltban 4k körül van, asszimetrikus a kábele 1000ft
- Nokia akksi, BLS-2N, régi 6210-es telefonban volt, Li-ion, eredeti Nokia. nincs leharcolva 500ft
- telefonkártya gyűjtemény, főleg magyarok, de van közte német is. 52db. ajánljatok érte vmit.
- Genius joystick, régebbi game portos, semmi baja, csokiért vihető.
-
BLeP_i
tag
válasz
trl_master #38811 üzenetére
én anno innen kerítettem magamnak, azóta nagy a boldogság
mondjuk nem tudom, hol vagy, de pesten van személyes átvétel és akkor még megvan hétvégére a dolog. -
xuldar
addikt
Eladó:
-2x256MB DDR1/400MHz Samsung chipes memóriamodul. Nem teljesen egyformák, de duálban mentek évekig, gond nélkül.
-4db 155/80 R13 Pirelli téligumi (kb. 2 hetet mentek, tehát 99,9%-osak) 4x10-es acélfelniken. -
dew28
aktív tag
válasz
nekem van egy ilyenem: http://www.argep.hu/product_872636.html csak fejek nelkul.. ha erdekel..
mod. illetve egy fej van hozza, egy kivul 4.8 belul 1.7milis kerek
-
diablo1984
veterán
válasz
trl_master #38813 üzenetére
legfeljebb újabb laptop lesz helyette....
amúgy igencsak gps76-nak van ilyen univerzális töltője, valami rémlik....
mod: neki autós van, de kérdezz rá nála, szokott neki ez az heverni a fiókjában!
-
trl_master
tag
válasz
diablo1984 #38812 üzenetére
nem az enyém a gép, én csak próbálok hozzá ilyet keríteni...kerestem már több helyen, de nem találtam ilyen univerzálist, amit ilyenre lehetne bekalibrálni...ez az én gondom!
akkor azt mondod h megnepróbáljam? -
diablo1984
veterán
válasz
inkább a vagy utáni rész következne.....
nem a legfiatalabb a notid sem, van egy tűréshatára, de előbb utóbb kifogyna belőle! vegyél univerzális töltőt, azokon mindent lehet állítani! -
trl_master
tag
vki hátha tud segíteni:
adott egy IBM T41-es noti. A gyári töltője meghalt. (ez így majdnem olyan, mint egy mese)
a lényeg: 16V; 4,5A kell neki
kerestem mindenhol, de sajnos nem tudok ilyen töltőt szerezni hozzá! ellenben...van egy univerzális tápom, ami 6A-t tud leadni, tehát bőven elég a gépnek, de ez nem szabályozható a töltőn, vmint 19-20V-os! kérdés az, h ha ezzel a töltővel próbálnánk meg hajtani a notit, akkor az jó lenne, vagy a notit is kinyírnánk ezzel? -
zolikaDB
veterán
válasz
simonzé #38807 üzenetére
Pofám leszakad... Szenvedtem egy régi SMC-vel, nem is sikerült. De egy Netgeart belőttem titkosítással, gyári kábelekkel 3-4 perc alatt! (UPC-s!!!) Méghogy 6-10k! Bár, így lehet megélni!
Múltkor egy Fusi full integrált gépet kellett mókolnom kettőtől este tízig, ingyen
De még nem havaroknak se csinálnám egy vagyonért! -
rayoliviero
veterán
-
Sanyabá
senior tag
válasz
dvdbackuper #38805 üzenetére
Valahol olvastam erről: Circon EKM 100 és 2500ft volt,ennyiért érdemes venni is egyet.
-
simonzé
addikt
Egy ismerősöm Bp-n lakik, és a UPC internetét meg kellene osztani a Wifi routerén keresztül. A feladat a következő lenne:
-Vinni kellene a kétféle lehetséges kábelt (patchet tudok adni, alighanem az fog kelleni)
-Bédugni az érintetteket (modem van, router van, Wifis laptop van a teszthez)
-Hozzáférés tipusát, jelszót, miegymást megadni
osztennyi.Ismertek valakit, a Zugló környékén mozog, és képes ilyesmire egy megegyezés szerinti honorárium fejében? (Pl. F1 relikviák, miegymás...). A helyi szerelők 6-10 000-ért csinálnák meg... Azért az kicsit sok a fentiekért, jól érzem?
Előre is köszi! -
Salex1
őstag
Keresek PCI-os VIdeokarit, min. 32mb-os legyen...
-
dvdbackuper
őstag
fogyasztásmérője van vkinek? és kőcsön is adná pár napra? debrecenbe értemegyek...
-
bence78
aktív tag
PHILIPS 16x DVD-R 50-es pack, 50 Ft/db
-
Abri
senior tag
2db 12cm amit a Cooler Master Hyper 212 höz adnak eladóvá válnak 2K
fél évesek, az egyik csak a polcon van
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest